Zombie aPOPalypse

Om

Zombie aPOPalypse™ er et vind-alle-veje spil med op til 6250 måder at vinde på. Det indeholder den underholdende MultiPop™-mekanisme

Spilleregler

Spille

• Tryk på spin-knappen for at spille spillet
  • Vælg din indsatsstørrelse på Indsatsniveau-interface
  • Tryk på Autoplay-ikonet for at åbne autoplay-indstillingerne (hvis relevant)
  • Spillepanelet viser din aktuelle indsatsstørrelse, aktuelle gevinst og aktuelle saldo.
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.

SÅDAN BEREGNER MAN GEVINST MED "VIND ALLE VEJE"

• For at udregne din samlede VIND ALLE VEJE-gevinst skal du lægge alle dine symbolgevinster sammen
  • For at beregne en enkelt symbolgevinst skal du tælle antallet af efterfølgende hjul, der indeholder symbolet, startende fra venstre eller højre
  • Hvis antallet af på hinanden følgende hjul, der indeholder symbolet, er tre eller flere fra venstre, skal du finde det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen, ellers, hvis symbolet ikke er til stede på tre efterfølgende hjul, der tæller fra venstre, skal du tælle fra højre
  • Hvis antallet af på hinanden følgende hjul, der indeholder symbolet, er tre eller flere fra højre, skal du finde det tilsvarende gevinstbeløb i gevinsttabellen
  • Hvis et af hjulene indeholder mere end 1 forekomst af de vindende symboler, vil gevinsten blive ganget. Gang antallet af symboler på hvert af hjulene for at få den endelige multiplikator. For eksempel, hvis det første hjul indeholder 2 symboler, det andet hjul 3 symboler og det tredje hjul 2 symboler, ganges gevinsttabellens værdi på følgende måde: 2*3*2=12 (samlet multiplikator)
  • 5 af en slags giver kun gevinst fra en side
  • Under spillet lægges gevinster på forskellige måder sammen

MultiPop™ funktion

• Vindende symboler 'Pop' og nye symboler vises i stedet for
  • Cellen med vindersymbolet har en +1x multiplikator anvendt på den.
  • Multiplikatoren er låst til hjulcellen, ikke selve symbolet.
  • Den maksimale cellemultiplikator, der kan opnås i basisspillet, er X5.
  • Når man opnår en X5 cellemultiplikator i basisspillet, bliver 4-12 celler opgraderet med en yderligere +x1 cellemultiplikatorer, der lander på tilfældige celler.
  • Under Free Spins nulstilles cellemultiplikatoren ikke mellem nye spins og er vedvarende.
  • Hjulene i basisspillet er 4 symboler høje med 2048 måder at vinde på og 5 symboler høje i Free Spins med 6250 måder at vinde på.
  • Pops slutter, når der ikke er flere gevinster i panelet
  • Pops spilles med den samme indsats som i basisspillet

Få Free Spins

• Ram 3, 4 eller 5 Scatter symboler i basisspillet og det udløser Free Spins
  • Du får 10 Free Spins, når du rammer 3 Scatter symboler
  • Du får 12 Free Spins, når du rammer 4 Scatter symboler
  • Du får 15 Free Spins, når du rammer 5 Scatter symboler

Spille Free Spins

• Free Spins starter med 6250 måder at vinde på, som forbliver faste under alle free spins.
  • Når et symbol er en del af en vindende kombination, erstattes det af et andet symbol, og symbolcellen har en +1x multiplikator.
  • Multiplikatoren er låst til hjulcellen, ikke selve symbolet. Den maksimale cellemultiplikator, der kan nås i Free Spins, er X10.
  • Fyldes alle cellerne i Free Spins med multiplikatorer giver det ekstra +2 Free Spins.

Tilbagebetalingsprocent

• Tilbagebetalingsprocenten er 94%

Randomisering

• Hjulene spinnes med en fair og lige chance for hver celleposition af en certificeret tilfældig talgenerator
  • Den maksimale gevinst er begrænset til 20.000x indsatsen. Hvis rundens maksimale gevinst når 20.000x indsatsen, slutter runden straks, og gevinsten tildeles op til loftet, og alle de resterende funktioner afbrydes.

Yderligere information

• Hvis en spillers spil afbrydes under spillet, kan de genspille spilrunden igen efter genstart af spillet inden for time/timer efter afbrydelse. Efter det tidspunkt vil eventuelle gevinster fra et afbrudt spil blive tilføjet til spillerens konto. Hvis spilleren vælger ikke at spille spillet igen, vil gevinsten blive tilføjet til spillerens saldo med det samme
  • I enhver situation, hvor genspil-funktionaliteten ikke er tilstrækkelig, bedes du kontakte spilwebstedets supportteam
  • I tilfælde af en funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spilindsatser og udbetalinger, og alle berørte indsatser refunderes
  • Dette er spilleregler version 1.0, dateret 15/07/2022

Seneste opdatering: 21-11-2022