Amazon Wild

Spillets mål:

Amazon Wild er en spilleautomat med fem hjul og 100 gevinstlinjer. Spillet indeholder wildsymbol og bonusspillet Amazon Map.

• Bonusspillet Amazon Map starter når 3 eller flere scattersymboler vises.

Wildsymbolet erstatter alle symboler undtaget scattersymbolet. Når wildsymbolet vises på den første (højest oppe) og sidste (længst nede) position samtidig på hjul 1 og/eller på hjul 3 udvides den til hele hjulet og giver tilsvarende udbetaling.

Information om spillet:

• Du spiller på 100 linjer.

Sådan spiller du:

• Vælg indsats: begynder at spille satses automatisk $0,10 på alle 100 linjer dvs. total $10. Indatsen per linje vises ved STAKE (indsats) som du finder længst nede på skærmen under hjulene. Du kan øge eller sænke indsatsen ved at anvende knapperne Stake Up (øger indsatsen) eller Stake Down (sænker indsatsen) i meddelelsesområdet. Hvis din spillesaldo er lavere end $10 justeres indsatsen automatisk i systemet til næste højest mulige beløb.
    • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
    • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knapperne PAYTABLE længst nede på skærmen kommer du til gegevinsttabellen. For at komme tilbage til spillet klikker du på knappen BACK TO REELS (tilbaga till hjulene) på skærmen PAYTABLE. Hvis du klikker på knappen NEXT (næste) længst nede på skærmen PAYTABLE kommer du till gevinsttabellen. Hvis du vil udregne udbetalingsbeløbet ganger du hver enkelt gevinst med indsatsen per linje.
    • PLAY (Spela): Når hjulene stopper med at dreje får du udbetalt eventuelle gevinstkombinationer på valgte linjer og/eller scattergevinster i henhold til gevinsttabellen.
    • Resultat: Ved gevinst markeres gevinstlinjerne og animere de respektive symboler. Ved scattergevinst animeres scattersymbolerne. Den enkelte gevinst på en linje vises sidste på hver gevinstlinje.
    • Gentag indsats/ændra insats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin, hvis der er nok penge tilgængelige. Klik på PLAY hvis du vil spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats kan du anvende knapperne STAKE DOWN (sænker indsatsen) og STAKE UP (øger indsatsen).
    • Saldo: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
    • Den aktuelle spillesaldo er summen af de beløb som vises ved CREDITS og TOTAL BET.
    • Autospil: Med denne funktion kan du vælge spinalternativ for hands-free-spil. Funktionen indeholder følgende alternativer:
      • 10 spin: Spillet drejer automatisk 10 gange hvis du klikker på 10 SPINS.
      • 25 spin: Spillet drejer automatisk 25 gange hvis du klikker på 25 SPINS.
      • 100 spin: Spillet drejer automatisk 100 gange hvis du klikker på 100 SPINS.
      • 250 spin: Spillet drejer automatisk 250 gange hvis du klikker på 250 SPINS.
      • 500 spin: Spillet drejer automatisk 500 gange hvis du klikker på 500 SPINS.
    • Hvis du vil anvende autospilsfunktionen klikker du på knappen AUTO PLAY (automatisk spil) længst nede på spilskærmen til venstre ved knappen PLAY. Når dialogruden for autospil åbnes klikker du på valgt alternativ. Knappen AUTO PLAY ON (autospil på) vises (isstedet for knappen AUTO PLAY). Klik på PLAY for at dreje hjule.
    • Du kan inaktivere autospillet ved at klikke på STOP AUTO PLAY (stop autospil) som vises under meddelelsområdet i midten af spilskærmen. Hvis spillet er igång stoppes autospillet efter spilleomgangen afsluttes. I ændre tilfælde stopper autospillet med det samme.
    • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige.
    • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
    • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
    • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
    • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
    • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Spelregler:

• Du spiller på 100 linjer.
    • Antallet af linjer kan ikke ændres.
    • Satsede beløb kan ændres ved hjælp af knapperne STAKE UP og STAKE DOWN.
    • Når du klikker på PLAY begynder spilles med valgt indsats (BET) på alle 100 linjer (LINES).
    • Udbetalningerne vises i gevinsttabellen (PAYTABLE).
    • Gevinster fra gevinstlinjerne ganges med det satsede beløb per linje.
    • Den højeste gevinst på en valgt linje giver udbetalning.
    • Hvis du vinder på flere linjer samtidigt lægges gevinsterne sammen.
    • Du vinder kun på valgte linjer. Scattersymbolet giver derimod gevinst uanset position.
    • Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre, bortset fra scattersymbolet som giver gevinst uanset position.
    • Wildsymbolet erstatter alle symboler undtaget scattersymbolet.

• Bonusspillet Amazon Map starter når 3 eller flere scattersymboler vises.
  • Wildsymbolet kan vises på alle hjul.
  • Wildsymbolet kan kun anvendes med andre symboler end scattersymbolet.
  • Når wildsymbolet vises på den første (højest oppe) og sidste (længst nede) position samtidig på hjul 1 og/eller hjul 3 udvides den til hele hjulet og giver tilsvarende udbetaling.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Bonusspillet Amazon Map:

• Bonusspillet starter når 3 eller flere scattersymboler vises.
      • Bonusspil:
        • Et kort vises på skærmen. Kortet viser ruiner på forskellige pladser.
        • Hvis du får 3 scattersymboler på hjulene får du tre chancer for at vælge ruin.
        • Hvis du får 4 scattersymboler på hjulene får du fire chancer for at vælge ruin.
        • Hvis du får 5 scattersymboler på hjulene får du fem chancer for at vælge ruin.
        • Når du har valgt ruin vinder du et bestemt beløb for den ruin.
        • Bonusgevinster udbetales baseret på et tilfældigt tal som ganges med den totale indsats.
        Scatter Højest tildelt gangetal Laveste tildelt gangetal
        3 scatter 22 4
        4 scatter 60 25
        5 scatter 2000 500
        • Når du har udnyttet alle chancer og bonusspillet afsluttes, vises gevinstbeløbet.
        • Kortene forsvinder fra skærmen og spillet vises i normal modus igen.

Gevinsttabel:

• Klik på knappen PAYTABLE på hovedskærmen. Spillet navigerer til gevinsttabellen.

I skærmen PAYTABLE vælger du NEXT for at navigere til næste gevinsttabelskærm.

Gevinstlinjer:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spillet är 94,50 %.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden, starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage

• Seneste opdatering: 06-07-2022