Prissy Princess

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Galante riddere og en livlig drage kæmper om skønjomfruens gunst i Prissy Princess, en videoslotspil med 5 hjul, som finder sted i et levende middelalderunivers med 20 faste gevinstlinjer, masser af bonusser og wild-overraskelser!

Prissy Princess indeholder to wild-symboler (den betagende, blonde prinsesse og den legesyge, ildspyende drage) og tre smukt dekorerede bonus-scatter-symboler (lilla, grønne og blå flag). Wild-symboler erstatter alle andre symboler bortset fra bonus-scatter, så du lettere får vinderkombinationer.

Styrtende tårne-funktionen går i gang efter hvert vinderspil. Alle hjul med en position, som indgår i en vinderkombination, kollapser og drejer en ekstra gang, mens alle andre hjul standses. Funktionen kan maksimalt genudløses fire gange, eller indtil der ikke forekommer en kombination med gevinst. Hvis du overlever de Styrtende tårne længe nok og rammer en vinderkombination på fjerde ekstraspil, bliver skattekistens indhold afsløret, og du bliver belønnet med en tilfældig multiplikator af enten den samlede indsats eller den samlede gevinst!

Hvis du rammer eller indsamler alle tre bonus-scatter-symboler (det lilla flag på hjul 1, det grønne flag på hjul 3 og det blå flag på hjul 5), begynder bonusspillet Turnering. Dit mål er at vælge den deltager, som, du tror, vinder hver enkelt runde, men hvem vinder prinsessens hånd til sidst?

Dragens ånde-funktionen kan udløses tilfældigt, når der ikke er opnået gevinst, og gør op til tre symboler hvor som helst på hjulet til ild-wilds. Funktionen kan ikke udløses ved yderligere ekstraspil under Styrtende tårne-funktionen. Ild-wilds kan erstatte alle andre symboler bortset fra bonus-scatter, så du lettere kan ramme vinderkombinationer.

Når et hvilket som helst hjul indeholder tre tilfældige riddere, udløses Dragens stolthed-funktionen, og en stor wild-drage tager stolt deres plads. Almindelige wild og ild-wild-symboler bidrager ikke til at udløse denne funktion.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.56 %.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

Betalingstabel

- Viser betalingstabellen.

Autospil

- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Spil

- Starter runden ved at dreje hjulet.

Stop

- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 16-05-2018