Temple Quest Spinfinity

Introduktion til spillet

Temple Quest Spinfinity er en 4x5 valset spilleautomat med mega-symboler og et jungletempel-tema.

Spinfinity

Et Spinfinity™ spil har en Freespins-funktion, der kan resultere i hundredevis af gratis spins, da der ikke er et loft over, hvor mange gange funktionen kan genudløses.

Hvordan man spiller

Vælg din indsats ved at klikke på pilene til venstre og højre for indsatsfeltet. Indsatsens værdi vises i indsatsfeltet, mens indsats per linje vises i bunden af spilvinduet.

Spillet har 40 faste linjer, der kan ses under fanen BETALER i hjælpemenuen.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Automatisk spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil-panelet, hvor spilleren kan ændre antallet af spins, og sætte tabs- eller gevinstgrænser på. Når en tabsgrænse er indstillet, kan spilleren vælge Start, for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nås, eller der opstår en situation, der kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

De 5 hjul drejer rundt, stopper og viser derefter resultatet.

Mega-symboler

Mega-symboler kan optage op til 16 symboler på valserne, og kan skabe gevinster alene eller i kombination med tilsvarende symboler.

Mega freespins-symboler

Når Mega Freepin-symbolet rammer på valserne, bliver Freespins-funktionen aktiveret. Hvert symbol på valserne, der er optaget af Mega Freespin-symbolet tildeler ét freespin.

Det er muligt at vinde op til 9 freespins.

Gevinst på symboler

En gevinst udløses, når på hinanden følgende symboler er ens, løber fra venstre mod højre og starter på valsen længst til venstre – uanset højden.

Det er altid den højeste gevinst, der udbetales på en vindende betalingslinje. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se BETALER for yderligere information.

Wild

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter.

Freespins-funktion

Under Freespins-funktionen vil det første hjul altid have symboler af almindelig størrelse, mens andet, tredje, fjerde og femte hjul udelukkende vil have 4x4 Mega-symboler.

Flere freespins kan blive udløst af Mega Freespins-ikonerne.

Indsatsen der blev spillet for, da freespins-funktionen blev udløst, gælder også så længe freespins er i gang.

Når freespins-funktionen afsluttes, vil den samlede gevinst blive vist. Eventuelle gevinster vil blive tilføjet spillerens saldo, og almindeligt spil genoptages.

Generel Information

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,17 %

Hvis spillet pludselig ikke svarer, eller der opstår et problem under spillet, vil det ufærdige spin blive vist næste gang spilleren åbner spillet.

Ufærdige spins bliver erklæret ugyldige efter 90 dage, og eventuelle gevinster overgår til velgørenhed.

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 21-05-2018