Cash Printer Heist

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker. l Dette spil indeholder 3 faste gevinstlinjer.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

• lSpillet har 9 indsatsniveauer: 0,10, 0,20, 0,50, 1, 2, 2,5, 5, 10, 20. l Hvert spin koster et samlet betbeløb.
  • lIndsatsændringer nulstiller multiplikatorværdien, gemmer og gendanner indsatsniveau-statusserne.
  • lNår du vender tilbage til et tidligere spillet indsatsniveau, bliver spilstatussen for det indsatsniveau gendannet. l Genskabelse gælder kun for multiplikatorværdier.

Gevinstlinje-regler

• lEn gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Dette spil indeholder 3 faste gevinstlinjer.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Regler for udbetaling

• lDen samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin. l Gevinster ganges med den samlede indsats.
  • lHvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
  • lWild-symboler kan erstatte alle andre symboler, undtagen Ur-, Pengeskabsdør-, Lola- og Martin-symboler. l Dette symbol forekommer kun i basisspillet.

Kuppet

• lNår der lander et Lola-symbol eller et Martin-symbol ved siden af et Pengeskabsdørsymbol, bliver 1 ud af de 3 begivenheder tilfældigt udløst: Pengemultiplikator Nulstilling, Multiplikator Re-spin eller Pengetrykker-bonussen.
  • lLola-symbolet forekommer kun på hjul 2. l Martin-symbolet forekommer kun på hjul 4. l Pengeskabsdør-symbolet forekommer kun på hjul 3.
  • lDer kan udløses 2 funktioner på det samme spin, hvis både Lola-symbolet og Martinsymbolet lander ved siden af et Pengeskabsdør-symbol. l Symbolerne skal lande ved siden af hinanden på hjulene for at udløse en funktion.

Pengemultiplikator

• lDen aktuelle multiplikatorværdi bliver vist oven over hjulene.
  • lMultiplikatoren starter ved 1x, og kan stige op til 20x. l Multiplikatoren stiger med 1x på hvert ikke-vindende spin. l Multiplikatorværdier tildeles i henhold til basisspillets gevinster.
  • lEnhver gevinst i basisspillet ganges med den aktuelle multiplikatorværdi. l Multiplikatorværdien nulstilles på hvert vindende spin i basisspillet.
  • lMultiplikatorværdien nulstiller, når et Lola- eller Martin-symbol lander ved siden af et Pengeskabsdør-symbol, hvilket udløser Pengemultiplikator Nulstillingsfunktionen.
  • lMultiplikator Re-spin og Pengetrykker-bonusfunktionerne nulstiller ikke multiplikatorværdien.

Nedtællingsur-funktion

• lLand et Ur-symbol for at udløse Nedtællingsur-funktionen. l Uret bliver vist oven over hjulene.
  • lHvert Ur-symbol kan tilføje op til 5 sekunder til Nedtællingsuret.
  • lDe indsamlede sekunder på nedtællingsuret anvendes under Pengetrykkerbonussen.
  • lDen indsamlede tid gemmes i henhold til indsatsniveauet og konverteres til det aktuelle indsatsniveau, når Pengetrykker-bonusfunktionen bliver udløst.
  • lSekunder konverteres per indsatsniveau ved at gange antallet af indsamlede

sekunder med indsatsværdien, når de indsamles.

• lDen samlede varighed af Pengetrykker-bonussen er summen af de konverterede sekunder delt med den aktuelle indsatsværdi plus 20 sekunder. l Ur-symboler forekommer kun i basisspillet.

Pengemultiplikator nulstilling

• lDenne funktion bliver udløst, når et Lola eller et Martin-symbol lander ved siden af et Pengeskabsdør-symbol.
  • lDenne funktion nulstiller øjeblikkeligt multiplikatorværdien. l Næste spin har en 1x multiplikator.
  • lDenne funktion kan kun udløses, efter at alle gevinstlinje-gevinster er blevet opdateret.
  • lPengemultiplikator Nulstillingsfunktionen kan kun udløses i basisspillet.

Multiplikator-re-spin

• lDenne funktion bliver udløst, når et Lola eller et Martin-symbol lander ved siden af et Pengeskabsdør-symbol.
  • lMultiplikator Re-spin funktionen udløser et re-spin med en øget multiplikator. l Funktionen tildeler 1 re-spin.
  • lDenne funktion kan kun udløses, efter at alle gevinstlinje-gevinster er blevet opdateret. l Den aktuelle multiplikatorværdi ganges med en tilfældig multiplikator. l Den tilfældige multiplikator kan være 2x, 3x, 5x eller 10x.
  • lMultiplikatoren vender tilbage til samme tilstand som på udløsningstidspunktet, når funktionen slutter.
  • lResultatet af Multiplikator Re-spin-funktionen nulstiller ikke multiplikatoren. l Multiplikatoren stiger ikke på ikke-vindende re-spin. l Multiplikator Re-spin-funktionen kan kun udløses i basisspillet. l Der udløses ikke flere funktioner under Multiplikator Re-spin.

Pengetrykker-bonus

• lDenne funktion bliver udløst, når et Lola eller et Martin-symbol lander ved siden af et Pengeskabsdør-symbol.
  • lPengetrykker-bonussen består af en Pengetrykker, som trykker pengesedler.
  • lDer er 4 Pengetrykkerdele: Hastighed, Nedtællingsur, Seddelværdi og Multiplikator. l Hastigheden indikerer, hvor mange pengesedler maskinen trykker per sekund. l Den oprindelige hastighed er 1 seddel per sekund. l Multiplikatoren viser den aktuelle multiplikatorværdi.
  • lDen oprindelige multiplikatorværdi er den samme som Pengemultiplikatorværdien på det spin, der udløste funktionen. l Pengesedlernes værdi viser den aktuelle værdi for de printede sedler. l Den oprindelige pengeseddelværdi er 0,05x den aktuelle indsatsværdi.
  • lUret viser varigheden af Pengetrykker-bonussen i sekunder.
  • lDen samlede varighed af bonussen inddeles i 6 intervaller, hvor trykkeren stopper med at printe sedler. l Tidsintervallerne rundes ikke af.
  • lDer kommer et knap-panel frem, hver gang trykkeren stopper, som viser 6 blå knapper og én Tryk ikke-knap. l Trykkeren starter først med at trykke sedler igen, når du har valgt en knap.
  • lDen blå knap har 1 ud 3 funktioner: ganger hastigheden med 2x, ganger

pengesedlernes værdi med 2x, eller afslutter funktionen.

• lTryk ikke-knappen har 1 ud 3 funktioner: ganger hastigheden med 20x, ganger pengesedlernes værdi med 20x, eller afslutter funktionen. l Knapper, som allerede er blevet valgt, kan ikke vælges igen. l Bonussen slutter, når tiden når til 0 eller under knap-valget.
  • lBonusudbetalingen er pengesedlernes værdi ganget med hastigheden og multiplikatorværdien. l Uret nulstilles altid til 0, når Pengetrykker-bonusfunktionen slutter.

Spilmenu

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger. l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger. l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
  • lLobby-knap: Afslutter spillet. l Bank-knap: Viser banksiden. l Luk-knap: Lukker spilmenuen. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

• lSpin-knap: Starter et hjulspin. l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder. l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session. l Indsats: Viser den nuværende samlede indsats. l Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. l Gevinst: Viser den seneste gevinst. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Afslutknap: Afslutter spillet.
  • lHjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information. l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • lUdbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler. l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger. l Musik: aktiverer spilmusik. l Lyd: Slår spillyd til.
  • lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indstillinger for autospil

• lAutospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. l Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
  • lSpin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige. l Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet. l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

l Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi. l Betværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilindstillinger

• lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger. l Musik: aktiverer spilmusik. l Lyd: Slår spillyd til.
  • lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

• lTilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. l Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
  • lOverordnet TBP: 96,00 %.

Yderligere oplysninger

• lSaldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • lDriftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

Seneste opdatering: 12-12-2022