Mighty Black Knight

Sådan spiller du

Mighty Black Knight

Introduktion til spillet

Mighty Black Knight er en spilleautomat med 5 hjul, som hver har 10 symboler.

Spil Mighty Reels med mere end 100 rækker, og vind gratis spins!

3 eller flere spredersymboler tildeler gratis spins.

Mighty Reels

Spillet spilles over den nederste halvdel af hjulet i op til 50 rækker.

Når et symbol med Vild Ridder dukker op, udvider det sig, så faldgitteret åbnes, og den øverste halvdel af hjulene frigøres, så spillet spilles over hele hjulenes højde.

Spillet uddeler derefter gevinster op til 100 rækker.

Gratis spins

Spilleren kan vinde gratis spins i alle spil.

Enhver del af 3 eller flere bonussymboler udløser gratis spins.

I Mighty Reels kan gratis spins udløses fra den øverste halvdel af hjulene.

Big Bet

Et Big Bet-spil består af 5 sammenkædede spins af hjulene.

I Big Bet-spins vil enhver synlig del af symbolet med Vild Ridder give Mighty Reels.

Big Bet-spil kan fjerne symboler med lav værdi, hvilket vil give større gevinster.

Big Bet-spil kan holde på Mighty Reels indtil spillets afslutning, eller indtil der opnås en gevinst, hvorved chancen for at vinde over 100 rækker forøges.

Yderligere informationer kan ses ved at trykke på knappen "?".

Sådan spiller du

Vælg din indsats –

Justér din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen af din samlede indsats.

Tryk på SPIN for at starte spillet.

Betalingslinjer

Spillet indeholder op til 100 gevinstrækker.

Antallet af betalingsrækker i spillet stiger med indsatsen op til 50 rækker.

Antallet af betalingsrækker i spillet stiger op til 100 rækker i Mighty Reels.

Alle rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel.

Disse kan ses ved at trykke på knappen "?".

Seneste opdatering: 19-02-2019