Fire and Roses Joker

Om dette spil

Dette spil indeholder 720 måder.

Spillets formål er at spinne hjulene, så symbolerne udgør en gevinstkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne gevinstkombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Såden spilles spillet

Saldoen vises i valuta og er tilgængeligt i konsolbjælken.

Tryk på spin-knappen for at dreje hjulene.

Når hjulene stopper, vil gevinstgivende kombinationer markeres. Gevinstbeløbet vises i gevinstboksen.

Hvis der ikke er nogen vinderkombination, afsluttes spillet.

Måderegler

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

Dette spil indeholder 720 måder.

Mådegevinster der går fra venstre mod højre og højre mod venstre, med start fra henholdsvis det første og sidste hjul.

Mådegevinster ganges med indsats-multiplikatoren.

Indsatsmultiplikatoren er den samlede indsats delt med 10.

Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle mådegevinster og scatter-gevinster i et spin.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Jackpot-hjul

Indsamling af jackpotudløser-symboler giver en chance for at udløse et spin på jackpot-hjulet.

Kun jackpotudløser-symbolerne, der er indsamlet i det nuværende spin, giver chancen for at udløse en jackpot.

Jackpot-hjul tildeler 1 af 5 garanterede jackpots.

Jackpothjulet består af et hjul, der er inddelt i farvede segmenter. Hvert segment er tilknyttet hver sin jackpot.

Det landede hjul-segment vil tildele den dertil knyttede jackpot.

Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Jackpots vises oven over hvert hjul.

Jackpotværdier skaleres i henhold til indsatsændringer.

Jackpotværdier øges med 0,5x indsatsen for hvert jackpotudløser-symbol, der lander på det associerede hjul.

Når der er blevet tildelt en jackpot, nulstiller den pågældende jackpot til sin startværdi.

Sandsynligheden for at udløse Jackpothjul ændres, i takt med at jackpotværdierne ændrer sig.

Denne funktion kan ikke udløses via en Gratis Spin-udløser.

Denne funktion kan udløses i basisspillet og gratis spin.

Udbetalingstabellen viser startværdien for hver jackpot.

Wild-symboler

Wild-symboler forekommer på hjul 2, 3 og 4.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Gratis Spin Scatter- og Jackpotudløser-symboler.

Gratis spin

1 eller flere Gratis Spin Scatter-symboler på hvert hjul, udløser Gratis Spin-funktionen.

Gratis Spin Scatter-symboler kan forekomme stablet i basisspillet.

En udløsning af funktionen tildeler 1x den samlede indsats.

Funktionen starter med minimum 6 gratis spin.

Når funktionen bliver udløst, vil alle landede Gratis Spin Scatter-symboler enten tildele 1 ekstra gratis spin eller øge Gratis Spin-multiplikatoren med 1x.

Kun den højeste gevinstkombination tildeles pr. Gratis Spin Scatter-kombination.

1 eller flere Gratis Spin Scatter-symboler på hvert hjul, genudløser Gratis Spin-funktionen.

Antallet af gentildelte gratis spins svarer til antallet af Gratis Spins-symboler, der udløste funktionen.

En genudløsning af funktionen tildeler 1x den samlede indsats ganget med Gratis Spin-multiplikatoren.

Det er ikke muligt at genudløse Gratis Spin eller udløse Jackpothjulet på det sidste spin under Gratis Spin.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gratis Spin-multiplikator

Gratis Spin-multiplikatoren vises på Gratis Spin-multiplikatormåleren.

Gratis Spin-multiplikator kan stige i basisspillet og når gratis spin åbnes.

Gratis Spin-multiplikatoren kan ikke stige under Gratis Spin-funktionen.

Gratis Spin-multiplikatoren påføres mådegevinster og genudløste udbetalinger under Gratis Spin.

Gratis Spin-multiplikatoren øges med 0,5x, når Gratis Spin Scatter-symbolerne lander på præcis 4 hjul i basisspillet.

Den maksimale Gratis Spin-multiplikator, der kan indsamles under basisspillet, er 10x.

Den maksimale Gratis Spin-multiplikator, når Gratis Spin åbnes, er 15x.

Gratis Spin-multiplikatoren nulstilles til 1x, når gratis spin er slut.

Ikoner

Autospil

Hovedmenu

Tilbage

Dekrement

Inkrement

Indsats

Slå lyd fra / Slå lyd til

Ansvarligt spil

Spillerbeskyttelse

Loyalitet

Spilhistorik

Transaktionshistorik

Bank

Indstillinger

Udbetalingstabel / Information

Hjælpefiler

Lobby

Kassér

Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Du skal angive en indsats-beløb, inden du starter en autospil-session, da autospil spiller med senest angivne indsats-værdi.

Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Indsats-valg

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Vælg indsats på en mobilenhed ved at vælge Indsats i konsolbjælken eller ved at vælge Indsats-ikonet.

Vælg indsatsen på skrivebordet med og ikonerne for at øge og mindske i konsolbaren. Du kan også vælge indsats fra Hovedmenuen ved at vælge på Indsatsikonet eller ved at klikke på indsatsområdet.

Maks. indsats: Placerer det maksimalt tilladte indsats.

Hurtigt indsats: Viser et udvalg af hurtige indsats-muligheder for at vælge din samlede indsats.

Indstillinger

Panelet  Indstillinger  giver adgang til flere spilindstillinger.

For at få adgang til panelet Indstillinger, skal du åbne hovedmenuen og vælge ikonet Indstillinger.

Vælg hvilke indstillinger, der skal slås til eller fra.

Indstillingen Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.

Spillydindstillinger styrer konsol -og spinlyde, sammen med lyde for gevinstkombinationer og sekvenser. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Baggrundsmusikindstillinger styrer baggrundsmusikken. (Kun aktiveret hvis ALLE Lyde er TIL.)

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,01 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 21-03-2023