Opal Fruits

Introduktion til spillet

Opal Fruits er en seks-hjuls videospillemaskine, som indeholder Big Time Gamings unikke Triple Reaction™ med 5,625 måder at vinde på.

Sådan spilles spillet

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats-displayet.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.

Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Autospil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

De 6 hjul vil dreje rundt og derefter stoppe, og vise resultatet.

Ekstra hjul

De ekstra hjul tilføjer symboler over og under hjul 2, 3, 4 og 5.

Reaktioner

Hvert vindende symbol er en del af en reaktion og erstattes af symboler, der kommer fra oven over hjulene; fra venstre i det øverste Ekstra hjul og fra højre i det nederste Ekstra hjul.

Gevinst på symboler

Alle gevinster begynder ved venstre hjul og udbetaler fra venstre til højre på hinanden følgende hjul. Udbetalinger multipliceres efter indsats.

Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild

Wilds erstatter alle symboler undtagen Scatters og vises kun på Ekstra hjul.

x3 Wilds kan også vises i basisspil. Alle gevinster med en x3 Wild multipliceres med 3. x3 Wilds multiplicerer hinanden i forskellige kolonner og lægges sammen i samme kolonne.

Scatter

Symbolet Scatter kan vises i en hvilken som helst af de seks lodrette hjul.

Få 4 FREE Scatters for at vinde 10 gratis spins. Enhver ekstra Scatter øger gevinstmultiplikatoren for gratis spins.

Gratis Spins

Under gratis spins er der en ubegrænset gevinstmultiplikator, som starter ved 1 og forøges med 1 efter hver reaktion. En ekstra Scatter starter gevinstmultiplikatoren ved x5. Hver yderligere Scatter derefter øger startgevinstmultiplikatoren med x10. Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins, vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.

Ved slutningen af de Gratis Spins, vises den samlede gevinst for disse spins. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, og almindeligt spil genoptages herefter.

Generelle oplysninger

Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,75 %.

I tilfælde af at spillet ikke reagerer eller der er problemer under et spin, vil spillet gentage ufuldstændige spins og vise resultatet til spilleren, når spillet startes næste gang.

Ufuldstændige spil bortfalder efter 90 dage, og vil blive doneret til velgørenhed.

Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 13-06-2019