Erik the Red

Erik The Red

Spilleregler

• “Erik The Red” er en slotmaskine med 5 hjul og 4 rækker med 20 udbetalingslinjer. Spillet spilles altid med alle udbetalingslinjer aktiveret.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • WILD-symboler erstatter alle symboler på hjulene for at give linjegevinster.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.95%
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler, der lander på hjulene, udløser altid 8 FREE SPINS
  • At samle 4 SCATTERS på et hvilket som helst hjul under FREE SPINS ændrer dette hjul til et LOCKED WILD og tildeler 1 ekstra FREE SPIN
  • SCATTERS, som blev brugt til at udløse FREE SPINS, tildeler 2 ud af de 4 SCATTERS, der er nødvendige for at få den LOCKED WILD på det udløsnede hjul
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.
  • Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Seneste opdatering: 18-01-2022