Badger Miners

Velkommen til Badger Miners™, en 5x3 højvolatil videospilleautomat med Alle Måder og 243 måder at vinde på, Rising Cash Wilds, Hjulmultiplikatorer og Kombinatorer, Re-spins og en Free Spins med superpowered Rising Cash Wilds.

OM SPILLET

Ihærdige grævlinger er på en mission for at finde guld! De arbejder hårdt og graver dybt ind i bjerget, hvor de trækker vogne op fyldt med kostbart guld ... og kontanter!

HOVEDSPILLET

Der er multiplikatorer over hvert af de midterste tre hjul.

Cash Wilds kan lande på de midterste tre hjul. Cash Wilds, der er en del af en gevinst, indsamler kun gevinstbeløbene fre de vindende veje, som den wild er involveret i. Dette starter et respin, hvor Cash Wilds rykker en celle op. I respins ændres multiplikatorerne ikke. Der er et wild symbol, som erstatter alle regulære symboler. Hvis der ingen Cash Wilds er involveret i en gevinst, slutter respin.

Denne sekvens gentages, indtil en wild er involveret i en gevinst på den øverste række og bliver "indsamlet", og spillet udbetaler det indsamlede beløb ganget med værdien på toppen af det pågældende hjul for det spin.

Scatters kan lande hvor som helst. 5+ Scatters udløser Free Spins. Alle scatters på hjulene samles i en måler. Scatter-samlingen nulstilles i slutningen af et respin.

MULTIPLIKATORER OG OPERATØRER

Multiplikatorer er farvekodet i tre kategorier, Lav, Mellem og Høj. Multiplikatorer udvælges tilfældigt inden for disse 3 kategorier. Operatører + og * kan vises mellem multiplikatorerne. Operatørsekvensen er altid fra venstre mod højre. De mulige multiplikatorer er: Multiplikatorer kan være 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 25, 30, 50, 100. Eksempler:

• X3 + X2 på hjul 2 og 3 giver en X5 multiplikator på begge hjul.
  • X4 * X3 på hjul 2 og 3 giver en X12 multiplikator på begge hjul.

FREE SPINS

Ikke-fuldførte Wilds på skærmen ved starten af Free Spins forbliver på skærmen ved starten af free spin-sessionen. Indsamles 5 Scatters giver det 7 Free Spins. Hver yderligere scatter giver 2 yderligere free spins. Free spins har samme adfærd som hovedspillet med følgende undtagelser:

• Wilds, der ikke har nået toppen af hjulene over respins, bliver der til næste spin, med den indsamlede værdi.
  • Der er ingen scatters i Free Spins.
  • Free spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil.

Køb Free Spins

Spillere kan betale x95 for at købe Free Spins med deres valgte indsatsstørrelse.

SÅDAN UDREGNES MÅDE-GEVINSTER

• Der er 243 måder at vinde på i dette spil. Rammes et identisk symbol på 3, 4 eller 5 på hinanden følgende hjul fra venstre giver det en gevinst.
  • Samtidig eller sammenfaldende gevinster på forskellige måder tilføjes og udbetales
  • Hvis en af hjulene indeholder mere end 1 af det vindende symbol, ganges gevinsten op. For eksempel, hvis det første hjul indeholder 2 vindersymboler, det andet hjul 3 vindersymboler og det tredje hjul 2 vindersymboler, behandles denne gevinst som en 3-af-en-slags-gevinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Alle symbolers gevinster for 3,4 og 5 af en slags er oplistet i gevinsttabellen.
  • Der er en maksimal gevinst på 10.000 x indsats.

SÅDAN UDREGNES DROPDOWN GEVINSTER

• Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster
  • Hvis en multiplikator var aktiveret, gang det vindende beløb med den tildelte multiplikator.
  • Alle klynge gevinster regnes sammen efter spinnet.

SPILPANEL

• Menu - Menuikonet udvider eller skjuler spilmenuen.
  • Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.
  • Kontantindsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Gevinstfelt – Viser den aktuelle gevinst
  • Spin-knap - Placerer indsatsen, spinner hjulene og starter spillet. (Spillere kan bruge mellemrumstasten på skrivebordet på nogle markeder til at spinne)
  • Turbo Tilstand – Ved at trykke på hurtig videre knappen for at tænde eller slukke Turbo tilstanden (ikke tilgængelig på alle markeder).
  • Lydløs - Slår lyden fra og til i spillet.
  • Autospil - Viser autospil-indstillingerne.
  • Køb Bonus - Åbner køb bonus-menuen.

SPILMENU

• Kontantindsats - Viser indsatsmulighederne.
  • Gevinsttabel - Viser gevinsttabellen, som indeholder en forklaring af de vigtigste funktioner i spillet og viser gevinsten for hvert symbol dynamisk.
  • Indstillinger – Viser spilindstillingerne.
  • Spilleregler – Viser spillets regler.
  • Auto Spin - Viser auto spin-indstillingerne.
  • Spilhistorik - Viser de seneste spin med mulighed for at gense.
  • Køb Bonus – Viser køb bonus-menuen.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode, og kan ikke påvirkes af spillerens strategi.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.0%.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for 1 time/r efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 15/05/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK UDTRYK OVERSÆTTELSE
WILD SYMBOL WILD SYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER SYMBOL
MAX BET MAKS INDSATS
CONGRATULATIONS TILLYKKE
YOU WON DU VANDT
BIG WIN STOR GEVINST
SUPER BIG WIN SUPER STOR GEVINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGA STOR GEVINST
TOTAL WIN SAMLET GEVINST

Seneste opdatering: 06-07-2023