Leprechaun's Vault

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 7 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Leprechaun's Vault er en videospillemaskine med 5 hjul og 3 rækker med 20 betalingslinjer.

PENGESÆK-symbolet er en MULTIPLIKATOR-WILD, der kan erstatte alle symboler undtagen NØGLE-SCATTER, der vises på hjul 2, 3 og 4. Dette symbol afslører tilfældigt en MULTIPLIKATOR på x2, x3 eller x4, hver gang det vises. MULTIPLIKATOR-WILD er altid tilgængelige i basisspillet og under SKATTE-FREE SPINS.

NØGLE-symbolet er SCATTER. NØGLE-SCATTERS på hjul 1, 3 og 5 udløser SKATTE-FREE SPINS. Inden funktionen begynder, fortsætter spillet til BOKSEN, hvor et tilfældigt antal FREE SPINS tildeles baseret på de tal, der danner boksens låsekombination. SCATTER-symbolet er ikke tilgængeligt under SKATTE-FREE SPINS-runden.

BOKSEN har en låsemekanisme med 4 cylindre. Hver cylinder indeholder et tal: 2, 3, 4, 5 eller 6. Hver cylinder drejer automatisk for at afsløre et tal. Tallene på alle cylindre tilføjes, og deres samlede antal er antallet af FREE SPINS. Antallet af de maksimale FREE SPINS er 24. Efter at have bestemt det samlede antal FREE SPINS, åbnes boksen og fortsætter til funktionen.

I SKATTE-FREE SPINS lander MULTIPLIKATOR WILDS på hjul 2, 3 og 4 og afslører tilfældige MULTIPLIKATORER på x2, x3 eller x4. I SKATTE-FREE SPINS er MULTIPLIKATOR WILDS sticky og forbliver på plads, indtil funktionen er slut. Denne funktion kan ikke genaktiveres.

Den gennemsnitslige tilbagebetalingsprocent er 94.20%. Tilbagebetalingsprocenten opnås gennem deltagelse.

 

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 04-08-2022