Genie Jackpots Cave of Wonders

INTRODUKTION

Genie Jackpots: Cave Of Wonders er en spillemaskine med 5 hjul og 5 linjer, der er inspireret af de gamle frugtmaskiner på værtshuse. Spillet har 16 features og du kan vinde et bredt udvalg af pengepræmier samt Cave Of Wonders-spillet.

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere denne funktion under autospin, så tryk blot på Stop Autospil-knappen.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • Indsaml et hvilket som helst tal på hjulene for at øge sti-beløbet. 8 eller flere udløser SUPERBRÆTTET, mens 4 på stien udløser Bonussen.
  • Hvis BONUSSEN bliver udløst, får det en lysplet til at udløse enten:
    • Stopper: Dette får en Stopper til at fremhæve forskellige placeringer på pladen, og spilleren bliver tildelt det felt, hvor den lander.
    • Boost: Dette flytter spilleren længere frem ad stien.
    • Vind Spin: Hjulene spinner en præmie frem.
    • Genspin: Tildeler et genspin af hjulene
    • Forsøg på klatretur: Der gives 3 forsøg til at bestige stigen.
    • Tilføj igen: Tilføjer igen det antal, der landede under dette spin, hverefter valget 'Gentag JA/NEJ' bliver givet.

Hvis SUPERBRÆT-stien bliver udløst, starter hovedspillet. Fra dette punkt kan en serie af features og pengepræmier blive vundet ved at flytte rundt på brættet dikteret af tallet midt på brættet.

Sti-bonussen tildeler en af følgende:

• Feature+: Forstørrer featurebrættet til venstre.
  • Kontant+: Forstørrer kontantbrættet til højre.
  • Gratis Spin: Giver et ekstra spin gratis. Gevinsterne puttes i din kontantpulje.
  • Pil: Flytter spilleren ind på brættet.
  • Safe: Saml tre eller flere for at få Cave Of Wonders-bonussen.
  • Hjerte: Saml tre for at få et ekstra liv.
  • Udbetal: Tvinger spilleren ud af Sti-bonussen med en plet, hvilket tildeler gevinst eller tabt.
  • Multiplikator: En multiplikator af spillerens indsats lægges til din kontantpulje.
  • Bonus: Tildeler en bonus.
  • Hemmelig: Giver en Stopper, Udbetaling eller Hjerte.

Bonus

Der er 16 tilgængelige features, som alle kan ses i venstre side af spillet. I takt med at de bliver indsamlet, påfører de følgende handling:

• BIG MONEY - Spillet skifter til Big Money-spillet.
  • DJINN IT TO WIN IT - Hovedhjulene spinner til en gevinst, hvorefter en gentaget JA/NEJ gives. Hvis spilleren vælger ja, spinner hjulene til en anden gevinst.
  • MAGIC MONEY - Spilleren vælger et guldpengeskab for at afsløre en pengepræmie. Spillet fortsætter indtil spilleren afslører et pengeskab med INDSAML.
  • CLOUD 9 - De 7 højeste værdier oplyses på pengestien. Spilleren skal trykke på start for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Herefter tildeles en gentaget JA/NEJ for den præmie.
  • CASH CREATOR - Alle værdierne lyser på skift på pengestien. Spilleren skal trykke på start for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Herefter tildeles en gentaget JA/NEJ, hvis spilleren vælger ja, bliver der tildelt en anden pengepræmie.
  • LAMP IT UP - Spillet viser 3 sølvpengeskabe, som spilleren skal vælge imellem for at afsløre enten KRAVL 1, 2, 3 eller indsaml. Hvis kravl afsløres, kravler spilleren det viste antal op ad pengestien.
  • GOING FOR GOLD - En tilfældig lysplet løber henover de røde Cave Of Wonders-værdier. Spilleren skal trykke på spin for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt.
  • MAKE A WISH - Der bliver vist 3 guldpengeskabe, hvorfra spilleren vælger et for at afsløre en præmie.
  • REELS OF WONDER - Hovedhjulene spinner og spilleren skal trykke på start for at stoppe hjulene, hvilket udbetaler enhver linjegevinst.
  • EASY MONEY - Spilleren Høj-Lav gambler sig vej op ad pengestien indtil han taber et gamble.
  • 3 WISHES - Der gives 3 forsøg til at bestige pengestien.
  • GENIE-OUS - Hjulene i hovedspillet spinner og spilleren trykker på SPIN for at stoppe hjulene. Spilleren kravler det antal segmenter op ad stien, som tallet viser.
  • MON-KEY BANK - Der bliver vist 3 sølvpengeskabe, hvorfra spilleren vælger et for at afsløre en præmie.
  • GENIE GAMBLE - Et op/ned gamble på pengestien.
  • HOT SHOT - En tilfældig lysplet løber henover de Cave Of Wonders-værdier. Spilleren skal trykke på spin for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. En 'Gentag JA/NEJ'-mulighed bliver tilgængelig ved gevinst.
  • DJINN SPIN - Hjulene i hovedspillet spinner til en gevinstkombination.

Cave Of Wonders

• Hvis der indsamles 3 pengeskabe mens du bevæger dig rundt på feature-pladen, bliver Cave Of Wonders-featuren aktiveret. Når denne aktiveres, kan spilleren vælge enten at spille Cave Of Wonders-featuren eller spille videre og satse på at opgradere Cave Of Wonders-bonussen. Hvis der indsamles 5 pengeskabe, bliver Super Cave Of Wonders aktiveret, hvor de nederste 5 felter fjernes fra spillet, og hvis der indsamles 6 pengeskabe, bliver Mega Cave Of Wonders aktiveret, hvor alle de blå felter fjernes.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Linjegevinster ganges med det beløb, som blev satset på den vindende linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 5 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.57%

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsatsen - hvad der end kommer først afhængig af valuta. Andre operatørgrænser kan gælde (Værdien er baseret på den aktive valutakurs for den pågældende valuta).