Phoenix Queen Hold'n'Link

SPILLEREGLER

Phoenix Queen: Hold ‘n’ Link spilles på 5 hjul og 3 rækker og tilbyder spilleren i alt 30 udbetalingslinjer. Basisspillet indeholder WILD-symboler, som kan erstatte de fleste betalingssymboler i kombinationer.

Derudover giver basisspillet også spilleren mulighed for at udløse spillets bonusfunktioner. Eksempelvis udløses HOLD ‘N’ LINK via basisspillet. Dog kan funktionen GRATIS SPINS også opnås efter HOLD ‘N’ LINK-bonussen.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 94.25%.

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Kun en gevinstlinjes højeste gevinst udbetales. Gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes.

GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med gevinstlinjerne og indsat- sen i det udløsende spil.

HOLD 'N' LINK

6 eller flere synlige GRATIS SPINS-symboler udløser HOLD 'N' LINK- bonusspillet. Under bonussen forbliver alle GRATIS SPINS-symboler på de pladser, de var på under basisspillet. HOLD 'N' LINK spilles kun med GRATIS SPINS-symboler. Spilleren modtager 3 RE-SPINS i begyndelsen af spillet. Hvert nyt GRATIS SPIN-symbol nulstiller spins tilbage til de oprindelige 3. Bonusspillet fortsætter indtil spilleren løber tør for spins eller alle 15 hjul (celler) er dækket med GRATIS-SPINS-symboler.

CASHPOTS

HOLD 'N' LINK tilbyder Cashpots (Mini - 10x; Minor - 25x; Major - 50x; Maxi

- 500x), afhængigt af mængden af de indsamlede GRATIS SPINS- symboler:

MINI Cashpot — 12 GRATIS SPINS-symboler MINOR Cashpot — 13 GRATIS SPINS-symboler MAJOR Cashpot — 14 GRATIS SPINS-symboler MAXI Cashpot — 15 GRATIS SPINS-symboler

Spilleren modtager kun en cashpot ved afslutningen af spillet.

GRATIS SPIL

Efter HOLD ‘N’ LINK-bonussen vil spillerne udløse GRATIS SPINS- funktionen. Afhængigt af antallet af GRATIS SPINS-symboler vil spilleren modtage det tilsvarende antal SPINS i GRATIS-SPINS-spillet. Hvert GRATIS SPINS-symbol svarer til antallet af SPINS. Derfor ganges hver SPIN- GEVINST i henhold til multiplikatoren, som er tilstede på GRATIS-SPINS- symbolet. Spillet slutter, når spilleren løber tør for spins. Til allersidst vil GEVINSTEN blive udbetalt. Gratis Spil spilles i overensstemmelse med udbetalingslinjerne og indsatsen i det udløsende spil.

MENU

GENERELLE INDSTILLINGER

INTROSKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)

Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS- tasten.

SPILLELYDE

Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

FLYTBAR KLIKFUNKTION

For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skær- men.

KLIK HVOR SOM HELST

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her.

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

INDSTILLINGER FOR INDSATS

MAKS INDSATS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig. Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE:                        Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab

overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELTE GEVINSTGRÆNSE:           Stop Auto-spil, hvis en gevinst

overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN

Klik/tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL-KNAPPEN (valgfri)

Klik/tryk på AUTO SPIL-KNAPPEN for at aktivere

indstillingerne for AUTO SPIL.

LYD-KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets

lyde fra eller til.

MENU-KNAP

Klik/tryk for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

INDSATSINDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere .

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

Seneste opdatering: 06-05-2022