Money Train

Spilleregler

• ”Money Train” er en spillemaskine med 5 hjul, 4 rækker og 40 udbetalingslinjer. Spillet spilles altid med alle udbetalingslinjer aktiveret.
  • Under bonusrunden er det muligt at lande ekstra symboler.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • WILD-symboler erstatter alle symboler på hjulene for at give linjegevinster.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren (RTP) i dette spil er 96,20 %
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Start og stop autospil ved at klikke på autospil-ikonet
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er 20.000x indsatsen i spilrunden.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Spilleregler for bonus-feature

• Bonus-symboler på hjul 1, 3 og 5 udløser featuren.
  • Når featuren er udløst, ændres spillet til en “uafhængig” hjulsammensætning.
  • Når featuren er udløst, viser de tre symboler, der udløste featuren, en værdi.
  • Alle værdier i featuren vises som en mangedobling af indsatsen.
  • Bonusrunden starter altid med 3 spins, og hver gang et nyt symbol lander, nulstilles spintælleren.
  • Alle symboler i bonusrunden opfører sig forskelligt:
    • MoneySafe – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen
    • Payer – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene
    • PersistentPayer – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene i dette og alle de efterfølgende spins. Dette symboler udbetaler ikke.
    • Widener – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og åbner et ekstra hjul
    • Collector – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og indsamler alle synlige værdier på hjulene, og lægger dem til sin egen værdi
    • Persistent Collector – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og indsamler alle synlige værdier på hjulene, og lægger dem til sin egen værdi i dette og alle de efterfølgende spins. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi.
    • Tumbleweed – Har ikke nogen værdi, og nulstiller ikke spintælleren.

Regler for Buy Feature

• ”Buy Feature” kan kun aktiveres i grundspillet.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren (RTP) i dette spil er 98,00 %.
  • ”Buy Feature” spilles med 80x din normale indsats.
  • Aktivering af ”Buy Feature” garanterer 3 ”BONUS”-symboler og adgang til

Money Cart Bonus Round

Money Cart bonusrunden udløses ved at få BONUS-symboler på hjul 1, 3 og 5.

Når bonusrunden starter, afslører de tre symboler, som udløste featuren, en værdi, der svarer til en mangedobling af indsatsen, og tildeler 3 spins.

Under bonusrunden er det muligt at lande ekstra symboler:

• Money Safe – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen
  • Payer – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene
  • Persistent Payer – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene i dette og alle de efterfølgende spins. Dette symboler udbetaler ikke.
  • Widener – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og åbner et ekstra hjul
  • Collector – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af indsatsen, og indsamler alle synlige værdier på hjulene, og lægger dem til sin egen værdi
  • Persisten Collector – Afslører en værdi svarende til en mangedobling af

indsatsen, og indsamler alle synlige værdier på hjulene, og lægger dem til sin egen værdi i dette og alle de efterfølgende spins. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi.

Sådan spiller man

Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.

For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant. Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen

Seneste opdatering: 10-07-2020