Piggy Payback

Piggy Payback med flere betalingslinjer er en fem-hjulspilleautomat med ni betalingslinjer og et "bonusspil", der giver vinderchancer, der ligger ud over dem, der kan opnås under et normalt spil. Spillet indeholder også stedfortrædende grisesymboler. Grisesymbolerne forekommer hvor som helst på hjul et, tre og fem og træder i stedet for alle symboler, bortset fra det spredte tanksymbol.

Information

• Indsatsgrænsen vises på titlen på spilskærmen.
  • Du kan satse på én til ni linjer. Betalingslinjerne vises i betalingslinjeoversigten, der findes på skærmen med spillereglerne.

Sådan spiller du

• Angivelse af "INDSATSER" - Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats pr. betalingslinje for spilleautomaten på alle ni linjer. Du kan vælge at forøge din indsats pr. linje ved at klikke på op pilen til venstre for "INDSATS" og reducere indsatsen ved at klikke på ned pil til højre. Hvis din spilsaldo er mindre reduceres standardindsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb. Du kan vælge at reducere indsatsen yderligere ved at klikke på pil ned til højre.
  • Angivelse af "LINJER" - Tilsvarende vælges ni linjer som standard, og du kan reducere antallet af linjer ved at klikke på pil ned-knappen til højre for "LINJER". Du kan forøge antallet af linjer igen ved at klikke på pil op-knappen til venstre for "LINJER". Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke.
  • Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje"-værdien, og det multiplicerede indsatsbeløb vises under indsatsmåleren, som er placeret øverst på spilskærmen.
  • GEVINSTOVERSIGT - "GEVINSTOVERSIGTEN" kan blive vist ved klik på knappen "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på spilskærmen. Gevinsterne, der vises i "GEVINSTOVERSIGT", er for en enhedsindsats og vises i form af kreditter. Hvis du vil vide, hvad den virkelige gevinstudbetaling pr. linje er, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje-beløbet. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "SPIL" på skærmen "GEVINSTOVERSIGT". Hvis du klikker på knappen "REGLER" åbnes regelskærmen. Du kan vælge enten at vende tilbage til skærmen "GEVINSTOVERSIGT" eller at vende tilbage til spillet ved at klikke på henholdsvis "GEVINSTOVERSIGT" eller "SPIL".
  • Spin - Når hjulene stopper, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Dine gevinster vises under "GEVINST" øverst til højre i spilvinduet.
  • Bonusspillet - Der udløses et bonusspil, når der vises grise på hjulene et, tre og fem. Hovedspilsskærmen ændrer sig, og bonusspilskærmen åbnes. Når bonusspillet er færdigt, gendannes hovedspilsskærmen.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Når hjulene holder op med at dreje, er standardindsatsen for næste spin den samme som i det foregående spil. Du kan blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre indsatserne, skal du bruge pilene på knapperne "INDSATS" og "LINJER".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne "KREDITTER" og "INDSATS".
  • Resultat - Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer blinker, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at det tilsvarende symbol animeres, mens det samlede beløb vises øverst på skærmen under "Gevinst".
  • "AUTO-SPIN" - Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge alle eller nogle af de forskellige muligheder for "håndfri" betjening af spillet. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • Antal spin: Gennemløber det antal spin, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller større end: Spillet drejer, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Fortsætter spin indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Fortsætter spin, indtil den næste bonusspil eller -runde udløses.
    • Spin indtil min saldo overskrides: Fortsætter spin, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk at "Spilsaldo" betyder summen af beløbene under "KREDITTER" og "INDSATS".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Fortsætter spin, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk at "Spilsaldo" betyder summen af beløbene under "KREDITTER" og "INDSATS".
    • Spil hurtigere: Giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de ovenstående valgmuligheder, før du kan vælge valgmuligheden "SPIL HURTIGERE".

Hvis du vil gøre brug af funktionen "AUTO-SPIN", skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen. Marker afkrydsningsfelterne for at vælge dine foretrukne indstillinger på den skærm, der åbnes. Vælg fra rullemenuen, hvor det måtte være relevant. Hvis din aktuelle spilsaldo ikke er tilstrækkelig til at dække dine valgte indstillinger, åbnes vinduet "BUY-IN", hvor du kan købe flere kreditter fra din konto. Klik på "START" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på samme måde på "ANNULLER" for at springe over "AUTO-SPIN" og vende tilbage til spilskærmen.

Hvis du vælger flere valgmuligheder/betingelser, vil den betingelse, der først opfyldes, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende valgte betingelser bliver deaktiveret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller angive ny(e) indstilling(er) og fortsætte med spillet.

Bemærk: Valgmuligheden "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig, hvis du spiller med fiktive penge.

• Hvis din spilsaldo kommer under værdien af den sidst foretagne indsats, reducerer systemet automatisk indsatsbeløbet, så du kan fortsætte med at spille. Hvis din spilsaldo kommer under den mindste tilladelige indsats, åbnes vinduet "Buy-in", så du kan købe flere kreditter fra din konto.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "VERSION" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til spillokalet.

Regler

• Alle symboler betaler kun fra venstre mod højre, bortset fra det spredte tanksymbol, som udløser gevinst hvor som helst.
  • Grisesymbolerne forekommer kun på første, tredje og femte hjul og træder i stedet for alle symboler, bortset fra det spredte tanksymbol.
  • Alle gevinster betales kun på valgte betalingslinjer, bortset fra spredte gevinster.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige valgte betalingslinjer lægges sammen.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinster.
  • Betalingslinjepræmier ganges med indsatsbeløbet pr. betalingslinje.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Kun den højeste gevinst på hver oplyst linje udbetales.

Funktioner

Bonusspil:

• Et bonusspil udløses kun, når der forekommer grisesymboler et vilkårligt sted på hjul et, tre eller fem. Gevinster overføres til kreditmåleren ved slutningen af grundspillet, før starten på bonusspillet og ved slutningen af hvert trin i bonusspillet
  • Vælg stråhuse, som grisene skal rive ned, indtil de finder ulven.
  • Ulven kan findes i husene af strå, træ eller mursten, der fremkommer i bonusrunden.
  • Hvis ulven ikke bliver fundet i et stråhus, og alle stråhusene rives ned, fortsætter bonusspillet med træhuse. Ulven kan "findes" i et af stråhusene, men han kan løbe væk, så bonusspillet kan fortsætte til næste niveau.
  • Hvis ulven ikke bliver fundet i et træhus, og alle træhusene rives ned, fortsætter bonusspillet med murstenshuse. Ulven kan "findes" i et af træhusene, men han kan løbe væk, så bonusspillet kan fortsætte til næste niveau.
  • Hver gang ulven løber væk, og der tildeles en ny runde, føjes der et ulvehoved til spilskærmens øverste højre hjørne. Det samlede antal ulvehoveder ved slutningen af bonusspillet repræsenterer det samlede antal tildelte runder, før der vendes tilbage til hovedspilsskærmen.
  • Hvis ulven ikke bliver fundet i et af husene af strå eller træ, må ulven befinde sig i et af murstenshusene.
  • Bonusspillet er gennemført, når ulven overgiver sig ved at vifte med det hvide flag.
  • Hvert valg tildeler en præmie på fra to til 1.000 gange den samlede udløsende indsats bortset fra de valg, der "finder" ulven med det hvide flag, hvilket signalerer slutningen på bonusspillet.
  • Hvis ulven bliver fundet og overgiver sig, er bonusspillet gennemført, og spilleren skal klikke på knappen "FÆRDIG" for at vende tilbage til spilskærmen.
  • Bonusgevinstbeløbet lægges til eventuelle betalingslinjepræmier eller spredte præmier.

Gevinstoversigt

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 99.29%.

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet. Log ind igen, hvorefter du vil kunne se resultatet i dine spillogfilerne, når du klikker på knappen "Spilhistorik".

Hvis du bliver afbrudt midt i en bonusrunde, bliver du spurgt, om du vil færdiggøre den, når du logger ind igen. Når bonusrunden er færdig, kan du enten genoptage afviklingen af det samme grundspil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 29-03-2018