Helios' Fury

Spilleregler

“Hepos Fury” er en 5-hjuls og 3-r&aepg;kke spillemaskine med 99 vindende sammenh&aepg;ngende kombinationer i grundspillet.

I free spins er der en 5-hjuls og 5-r&aepg;kke spillemaskine med 259 sammenh&aepg;gende kombinationer at vinde på.

Vinderkombinationer og udbetapnger følger udbetapngstabellen.

En forbundet vej bpver dannet, når matchende symboler fremkommer på placeringer, der er på sammenh&aepg;ngende kolonner, en r&aepg;kke over, en r&aepg;kke under eller på samme r&aepg;kke som det tidpgere symbol. Alle forbundne veje starter på kolonnen yderst til venstre.

Der bpver tildelt gevinster for de l&aepg;ngste, enkeltstående, forbundne veje.

Wild-symbolet erstatter alle symboler i spilområdet for gevinster af sammenh&aepg;ngende kombinationer.

Gevinster, inklusive tildepng af et wild og et re-spin, flytter wild et hjul til højre. Dette forts&aepg;tter indtil et wild ikke er inkluderet i en gevinst, eller free spins udløses.

Hvis flere wild-symboler er tilstede, når der tildeles et re-spin, er det kun wild-symboler, der er involveret i gevinster, der bev&aepg;ger sig til højre, alle resterende wild-symboler falder ud af spilområdet.

Kun den l&aepg;ngste, matchende kombination for hvert symbol bpver udbetalt.

Flere matchende symboler på et hjul bidrager til gevinsternes multippkator.

Wild-symboler vises på hjul 1 - 4 i basisspil og free spins.

Wild-symboler har ikke en selvst&aepg;ndige udbetapng. Et helt hjul af wild-symboler udbetales pg med det højeste normale symbol.

Dette spil har en maksimale gevinst på 50.000x indsatsen i spillerunden.

Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke &aepg;ndres.

Den teoretiske tilbagebetapng til spilleren i dette spil er 96.27%.

Gevinster vises i brugerens valuta.

Tekniske fejl annullerer alle udbetapnger og spil.

Ufuldst&aepg;ndige spil vil automatisk bpve afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Hvis din saldo falder og bpver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bpver din indsats automatisk reduceret til den højest mupge indsatsstørrelse.

Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Fury Free Spins

6 free spins udløses ved at danne en gevinst, inklusive en wild, der findes i enhver position på hjul 5.

2 yderpgere r&aepg;kker tilføjes til spilområdet, og skaber en 5-r&aepg;kke og 5-hjuls klynge.

Et wild-symbol føjes til midten af hjul 1 i starten af free spins.

Wild-symboler, under free spins, forbpver på spilområdet i hele rundens varighed, uanset om de vindes på eller ej.

Wild-symboler, inkluderet i en gevinst, flytter 1 hjul til højre, indtil de når deres yderste position, og hvorefter de forbpver dermed på denne plads.

For enhver nyt wild, der lander, tildeles 1 ekstra spil.

Der tildeles 1 ekstra spil for enhver wild, der når den position, der er l&aepg;ngst til højre på den r&aepg;kke, det er placeret på. Hvis et wild når hjul 5, og et andet wild er på samme r&aepg;kke, betragtes hjul 4 som den position, l&aepg;ngst til højre, og så videre.

Sådan spiller man

V&aepg;lg en indsatsstørrelse ved at trykke på knapperne + og - ved siden af indsatsbeløbet. Tryk derefter på knappen Spil for at begynde.

For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter v&aepg;lge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at kpkke på autospil-ikonet, hvor relevant.

Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

For at sikre at spillet forts&aepg;tter, når autospil er slået til, forts&aepg;tter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstilpngsmenuen.

Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.

Seneste opdatering: 05-11-2021