Money Train 2

• Money Train 2” er en spillemaskine med 5 kolonner og 4 rækker, samt 40 Der spilles altid med alle betalingslinjer aktive.
  • Under bonusrunden er det muligt at åbne to ekstra
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger
  • Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver
  • Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til
  • Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges
  • Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler på hjulet for at give
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.40% %.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Dette spil har en maksimale gevinst på 50.000x indsatsen i
  • Den engelske version af spillereglerne har

VIND OP TIL 50.000x

Hvis summen af alle værdier når 50.000 eller mere, afsluttes bonusspillet og spilleren får tildelt 50.000 x indsatsen.

Respin Funktionsregler

• Respin funktionen udløses altid, når præcist to normale bonussymboler lander tilfældigt på hjulet, og bonusspillet ikke udløses..
  • Når funktionen bliver udløst, vil bonussymbolerne hver vise en
  • Multiplikatorerne bliver lagt sammen og spin igen tildeles, indtil en gevinst er opnået.
  • For ethvert ikke vindende spin øges multiplikatoren med +1.
  • Når en gevinst er fundet, vil den viste multiplikator blive

Money Cart Bonusspilleregler

• 3 eller flere Bonussymboler er nødvendige for at udløse

Bonussymboler kan lande tilfældigt på hjulet

• SpecielleBonussymboler (guldsymboler) bidrager til at udløse
  • Når funktionen er aktiveret, vil Bonussymbolerne der udløser funktionen, afsløre en værdi.
  • Når funktionen udløses, vil de specielle Bonussymboler der udløser funktionen, afsløre en værdi og spille inden det første
  • Alle værdierne i funktionen vil blive vist som en multiplicering af
  • Bonusrunden starter altid med 3 spins, og hver gang et nyt symbol lander, nulstilles spintælleren.
  • I en situation hvor alle ekstrahjul er blevet afsløret, og et symbol er placeret i enhver mulig position, vil bonusrunden blive afsluttet, samtidig med der tildeles 500x den indsats som blev brugt da funktionen blev udløst.
  • Alle symboler i bonusrunden opfører sig forskelligt:
    • Bonussymbol – Afslører en værdi mellem 1x og 10x
    • GyldentBonussymbol – Afslører en værdi mellem 20x og 200x
  • Payer – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og tilføjer den til alle andre synlige symboler på
  • Collector – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og indsamler alle synlige værdier på hjulene, og lægger dem til sin egen værdi.
  • Collector/Payer – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og tilføjer summen af alle andre synlige værdier til sin egen værdi, derefter føjes den opdaterede værdi til alle andre synlige symboler på
  • Sniper – RAfslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen og fordobler værdierne af 3 til 8 andre Den kan aktivere på det samme bonussymbol flere gange
  • Reset Plus – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og øger startværdien af tilbageværende spins med
  • Necromancer – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og bringer mellem 2 og 7 allerede anvendte ikke-vedvarende specielle bonussymboler til live igen. (Collector, Payer, Collector/Payer or Sniper).
  • Persistent Payer – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og føjer den til alle andre synlige symboler på hjulene i dette og alle de efterfølgende Dette symbol udbetaler ikke.
  • Persistent Collector – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og samler derefter alle synlige værdier på hjulene og lægger dem til sin egen værdi i dette og alle de efterfølgende spins. Dette symbol indsamler ikke sin egen værdi.
  • Persistent Sniper – Afslører en værdi svarende til en multiplicering af indsatsen, og fordobler værdien af 3 til 8 andre bonussymboler i slutningen af dette spin, og alle efterfølgende spins. Den kan aktivere på det samme bonussymbol flere

Køb Feature Spilleregler

• ‘Køb Feature’ kan kun aktiveres i
  • Den teoretiske RTP (tilbagebetalingsprocent til spilleren) for bonusindsatsen er 00%
  • ‘Køb Feature’ spilles med 100x din almindelige
  • Aktivering af ‘Buy Feature’ garanterer mindst 3 ‘BONUS’symboler og adgang til

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder. Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage. Tryk på "Hjem"-ikonet for at afslutte spillet.
  • For at sikre at spillet fortsætter, når autospil er slået til, fortsætter spillet automatisk, når der er gået den tid, det er indstillet til. Dette kan slås fra i indstillingsmenuen.

Seneste opdatering: 10-09-2020