Unicorn Legend

Spillets mål

Unicorn Legend er en femhjuls-spilleautomat med 25 betalingslinjer med bonusspil og "gamble"-bonusspil. Tre eller flere spredte EMBLEM-symboler hvor som helst udløser og tildeler gratisspil. Spilleren præsenteres for en valgskærm (skærmen "Vælg et spil"), hvor spilleren kan vælge 10, 15 eller 20 gratisspil. Gamble fungerer med gevinster i grundspillet og den samlede gevinst fra gratisspillene (her omfatter den samlede gevinst spredte gevinster fra det udløsende spin).

Information om spillet

• Du kan satse på op til 25 linjer.

Sådan spiller du

• Angivelse af "LINJER": Der er som standard valgt 25 linjer. Du kan ændre linjerne ved at klikke på knapperne "+" og "-", der findes til venstre for indikatoren "LINJER" på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer ikke oplyses. Spilleren kan vælge/fravælge linjer ved at klikke på det ønskede linjenummer ud for linjen. Du kan også bruge piletasterne ► og ◄ på tastaturet til at ændre linjerne.
  • Angivelse af "INDSATSER": Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på EUR 0,25 pr. linje for alle 25 linjer, hvilket giver en samlet indsats på EUR 6,25. Du kan vælge at forøge eller reducere indsatsen pr. linje ved at klikke på knapperne "+" og "-", der findes ved siden af indikatoren "INDSATS". Hvis din spilsaldo falder under din samlede placerede indsats, vil indsats og linjer ikke blive justeret til den næste mulige indsats. I stedet vises vinduet Re-buy. Hvis du ikke har penge på din konto, vises muligheden for at foretage indskud. Spillere kan også bruge piletasterne ↑ og ↓ på tastaturet til at ændre indsatsen pr. linje.
  • Knappen Maks. findes til højre for feltet Linjer i spilvinduet. Hvis du klikker på knappen Maks., starter spillet med det maksimale antal linjer, der kan spilles.
  • Knappen Maks. findes til venstre for INDSATS i spilvinduet. Hvis du klikker på knappen Maks., aktiveres den maksimale indsats, der kan spilles.
  • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst midt på spilskærmen.
  • "REGLER" og "GEVINSTOVERSIGT": Du kan få vist "REGLER" og "GEVINSTOVERSIGT" ved at klikke på knappen "INFO", der er placeret nederst til venstre på hovedspilsskærmen. Hvis du vil beregne gevinstbeløbet, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk, at hvis du vil beregne gevinstbeløbet for det spredte emblemsymbol, skal du gange den pågældende gevinst med den samlede indsats. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen "SPIL".
  • SPIN: Klik på SPIN for at dreje hjulene.
  • Spilleren kan også dreje hjulene ved at klikke på mellemrumstasten på tastaturet.
  • Når hjulene stopper med at dreje, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver fremhævet, og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at de tilsvarende symboler bevæger sig. Gevinster på gratisspil vises i tickermeddelelsen under hjulene som en meddelelse. Gevinsterne for de individuelle linjer vises ud for hver linje med gevinst. Den samlede gevinst vises under hjulene som en meddelelse.
  • GEVINST: En linjegevinst/spredt gevinst, der udbetales i normalt spin, bonusspil- og GAMBLE-spilgevinster vises også under "GEVINST".
  • Gratisspil: Gratisspillene belønnes, når der vises tre eller flere spredte emblemsymboler hvor som helst på hjulene. Spilleren præsenteres for en valgskærm "Vælg et spil", hvor spilleren kan vælge 20, 15 eller 10 gratisspil.
  • Gratisspil kan blive udløst under gratisspil. Hvis bonusspillet udløses igen, vises grafikken "Bonusspil udløst" og flyttes til venstre for spiltitlen som en påmindelse til spilleren, om at han eller hun har udløst bonusspillet igen. Der vises en tæller, der angiver, hvor mange bonusspil der er udløst igen. De gratisspil, der blev udløst i starten, fortsætter med at spille. Når de første gratisspil er færdige, vises skærmen "Vælg et spil" igen, og spilleren kan vælge, hvilke gratisspil der skal spilles, og gratisspillene starter som normalt.
  • Gamble-bonusspil: Gamble fungerer med gevinster i grundspillet og den samlede gevinst fra gratisspillene (her omfatter den samlede gevinst spredte gevinster fra det udløsende spin). Når du har valgt Gamble-bonusspillet, vil klik på knappen Tag gevinst, før du starter, returnere gamble til grundspillet, og knappen Gamble deaktiveres, når der vendes tilbage til grundspillet.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det efterfølgende spin. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne "+" og "-" ved siden af indikatorerne "INDSATS" eller "LINJER" som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Spilsaldoen, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under "KREDIT".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • AUTO-SPIN: Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfrit" spil. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet gennemløber automatisk det antal spin, der er valgt i rullemenuen. Du kan vælge ethvert antal spil og spille, indtil din saldo er mindre end den samlede placerede indsats.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller mere end: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet kører automatisk, indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet kører automatisk, indtil den næste bonusrunde udløses.
    • Spin indtil min saldo overskrides: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under "Kreditter" og "Indsats".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under "Kreditter" og "Indsats".
    • Spil hurtigere: Denne valgmulighed giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de andre tilgængelige valgmuligheder, før du kan vælge "Spil hurtigere".
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "Auto-spin" nederst til venstre på spilskærmen. Når vinduet Auto-spin åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for den eller de indstilling(er), du vil spille med. Vælg fra rullemenuen, hvor det er relevant. Klik på "Start" for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på samme måde på "Annuller" for ikke at bruge funktionen "Auto-spin" og vende tilbage til spilskærmen.
  • Hvis du spiller med flere valgmuligheder og betingelser valgt, vil den betingelse, der først opfyldes, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende aktiverede betingelser bliver deaktiveret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller vælge en eller flere nye indstillinger og fortsætte med spillet.
  • Klik på "STOP SPIN" for at deaktivere mulighederne for SPIL AUTOMATISK. Når "SPIL AUTOMATISK" er i gang, kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen "STOP SPIN". Hvis der er et spin i gang, stopper "SPIL AUTOMATISK", når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes "SPIL AUTOMATISK" med det samme, og det normale spil genoptages.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer og spilleregler.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil konto.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at indskyde penge på din Danske Spil konto.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige penge eller med fiktive penge.

Regler

• Spil 1 til 25 linjer.
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. betalingslinje.
  • LINJER kan ændres ved hjælp af knapperne "+" og "-".
  • INDSATS kan ændres ved hjælp af knapperne "+" og "-".
  • SPIN starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Det højeste gevinstbeløb på hver valgt betalingslinje udbetales.
  • Spredte gevinster ganges med det samlede indsatsbeløb.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til betalingslinjegevinster.
  • Alle gevinster forekommer kun på de valgte betalingslinjer, bortset fra det spredte emblemsymbol.
  • UNICORN vises kun på hjul to, tre og fire og træder i stedet for alle andre symboler, bortset fra det spredte emblemsymbol.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre, bortset fra det spredte emblemsymbol, som giver gevinst hvor som helst.
  • Gevinster fra bonusspil lægges til de spredte gevinster og betalingslinjegevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til din saldo.

Funktioner

FREE GAME

• Gratisspil tildeles, når der vises tre eller flere spredte emblemsymboler hvor som helst.
  • Du kan vælge 20, 15 eller 10 gratis spil.
  • Spilleren præsenteres for en valgskærm (skærmen "Vælg et spil"), hvor spilleren kan vælge 10, 15 eller 20 gratisspil.
  • Hvis du vælger 20 gratisspil, ganges alle gevinster i UNICORN med 2, 3 eller 4. Hvilken multiplikator, der skal bruges, bestemmes tilfældigt.
  • Hvis du vælger 15 gratisspil, ganges alle gevinster i UNICORN med 4, 5 eller 6. Hvilken multiplikator, der skal bruges, bestemmes tilfældigt.
  • Hvis du vælger 10 gratisspil, ganges alle gevinster i UNICORN med 6, 8 eller 12. Hvilken multiplikator, der skal bruges, bestemmes tilfældigt.
  • Gratisspil kan udløses igen.
  • Hvis det udløses igen, forekommer der et genvalg, når det aktuelle gratisspil er slut.
  • Gratisspil spilles med linjerne og indsatsen fra det udløsende spil.

GAMBLE

• Gamble fungerer med gevinster i grundspillet og den samlede gevinst fra gratisspillene (her omfatter den samlede gevinst spredte gevinster fra det udløsende spin).
  • Gamble er ikke tilgængeligt under AUTO-SPIN, men det er tilgængeligt, når det sidste auto-spin er færdiggjort, hvis der er gevinst.
  • Når du klikker på knappen Gamble, åbnes Gamble-bonusskærmen. Her ser du et kort med billedsiden nedad med knapperne Rød, Sort, Spar, Klør, Hjerter og Ruder rundt om.
  • Det beløb, der satses, og det potentielle gevinstbeløb vises.
  • Et rigtigt gæt giver den gevinst, der er angivet under "RØD/SORT-GEVINST" eller "FARVEGEVINST". Et forkert gæt betyder, at du mister alle gevinster, og Gamble-bonusspillet afsluttes.
  • Spilleren skal foretage sit valg ved at klikke på knapperne Rød eller Sort for at satse på rød/sort eller ved at klikke på knapperne Hjerter, Ruder, Spar eller Klør for at satse på en farve. Når valget er foretaget, vendes kortet i midten, og resultatet afsløres.
  • Spilleren kan højst vinde fem (5) Gamble-spil i træk.
  • Hvis du vælger Gamble-bonusspillet, inden du placerer en indsats, ved at klikke på knappen TAG GEVINST i Gamble-bonusspillet, afsluttes det, og du vender tilbage til spillet, hvor knappen GAMBLE nu er deaktiveret.
  • Gamble-bonusspillet bruger kun følgende fire kort, og det er muligt at få det samme kort mere end én gang under Gamble.
    Spar es
    hjerter es
    klør es
    ruder es

Paytable

Du kommer til skærmen med gevinstoversigten ved at klikke på knappen INFO på hovedspilsskærmen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 95.31%.

Paylines:

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Når du er logget ind igen, vil du kunne se resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik".

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusspillet eller i gratisspillet/gamble-bonusspillet, starter softwaren automatisk bonusspillet, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 06-07-2022