Warrior Goddess Mobile

wgm1

Spillets formål:

Warrior Goddess er en spilleautomat med 5 hjul, 30 gevinstlinjer og gratis spil bonusspil. Når 3 eller flere scatter-symboler vises, vises bonusspilskærmen hvor spilleren skal vælge 3 af 7 valgmuligheder. Baseret på den valgte valgmulighed, tilføjer den en tilfældig multiplikator når en gevinst med wild erstatning forekommer i gratis spil. Bonusspillet kan ikke genudløses med gratis spil.

Spilinformation

• Spillet spilles med 30 variable linjer.
  • Du kan se indsatsgrænserne i spilskærmens titelbjælke.

Sådan spiller du:

• SPIL: Klik på "SPIL" wgm5 for at starte hjulene.
  • Når hjulet stopper, udbetales alle gevinstkombinationerne det valgte antal linjer i henhold til gevinstoversigten. For at beregne gevinsten pr. linje, skal du gange den respektive symbolgevinst med indsatsen pr. linje. Husk at kun den højeste gevinst på en linje udbetales.
  • For at beregne gevinsten for spredte symboler, skal du gange den respektive spredte symbolgevinst med den samlede indsats.
  • Resultat: Eventuelle gevinster er angivet med deres betalingslinjer fremhævet og symboler animerer eller i tilfælde af en scatter-gevinst ved at deres symboler animerer den individuelle betalingslinje gevinst for enden af hver vindende linje.
  • BETALT: Linje gevinster og/eller Scatter gevinster vises i ticker-området under de fem hjul.
  • Klik på "+" før Spil-knappen for at se indstillinger som linjer, møndtværdi, maks. indsats og autospil.

wgm6

• Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standard indsats pr. linje for alle 30 linjer Du kan hæve eller sænke møndtværdien med "+"- og "-"-knapperne. Hvis du ikke har penge på din konto, kan du gå til kassen og indbetale.
  • Indsatsen og antallet af linjer justeres ikke hvis din saldo er for lav. Klik på kasse-ikonet for at indbetale.
  • 'LINJER': 30 linjer er valgt som standard. Du kan ændre antallet af linjer du vil spille på ved at klikke på "+" og "-".
  • MAKS. INDSATS: Spil med MAKS. INDSATS ved at klikke på wgm7. Hvis din saldo er for lav, vises denne mulighed ikke.
  • Møntværdien udregnes med samlet indsats/antal linjer valgt.
  • "AUTOSPIL": Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". De tilgængelige muligheder under denne funktion er:
    • Antal spil: Spillet fortsætter automatisk det antal spil, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge hvilket som helst antal spil og spille indtil din saldo er lavere end den samlede indsats der sættes.
    • Spil til gevinst er lig med eller større end: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det valgte beløb i rullemenuen.
    • Spil til tab er højere end: Spillet spiller automatisk indtil tabsgrænsen er nået. Tab udregnes med (tabt = samlet indsats - samlet gevinst)
  • Samlet indsats = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlet gevinst = akkumulerede samlede gevinster
  • ((samlet indsats - samlet gevinst) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then only next auto spin will be allowed."i"
  • Spil til bonusrunde udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste BONUSSPIL udløses.
  • Brug AUTOSPIL funktionen ved at klikke på wgm8-ikonet, som er tilgængelig når du klikker på "+" under spil-ikonet på spilskærmen. På det efterfølgende skærmbillede, skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "Start" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. På samme måde kan du klikke på "ANNULLER" for at stoppe autospil funktionen og vende tilbage til det normale spil.

wgm9

• Når du spiller med flere autospil muligheder, vil den mulighed som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre før du fortsætter med autospil.
  • Vær opmærksom på: Bemærk: "AUTOSPIL" er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge.
  • Mens AUTOSPIL er i gang, kan du afbryde spillet ved at klikke på "STOP" wgm10. Hvis spillet er i gang, stoppes AUTOSPIL først når det aktuelle spil er slut. Ellers stoppes AUTOSPIL øjeblikkeligt og der vendes tilbage til normalt spil.
  • Klik på "X" for at lukke ovenstående indstillinger.
  • Klik på menu-ikonet wgm11 for at se valgmuligheder som lobby, gevinstoversigt, hjælp, lyd og kasse.
  • Klik på lobby-ikonet wgm12 for at gå til lobbyskærmen.
  • Klik på GEVINSTOVERSIGT wgm13 for at se gevinstoversigten.
  • Klik på Hjælp wgm14 for at se hjælp-sektionen.
  • Klik på lyd-ikonet wgm16 for at slå lyden til og fra i spillet.
  • Klik på Kasse wgm17 for at gå til indbetalingssiden.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.
  • Saldo: Den tilbageværende spilsaldo, efter du har placeret din indsats, vises i "SALDO".

Spilleregler:

• Der kan spilles på 1 til 30 linjer.
  • Alle udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten.
  • Du starter spillet med "SPIL" med de valgte "LINJER" og "INDSATS".
  • Maks. INDSATS vælger 30 linjer og den maksimale møntværdi.
  • Gevinster vises i "GEVINSTOVERSIGTEN".
  • Gevinsterlinje gevinster ganges med møntværdien.
  • Der højeste gevinst på hver hver gevinstlinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og lægges til gevinstlinje gevinster.
  • Alle symboler betaler fra venstre til højre undtagen scatter Tiger-symboler som betaler hvor som helst.
  • Wild "Warrior Goddess pigen" erstatter alle andre symboler, undtagen scatter Tiger-symboler.
  • Wild "Warrior Goddess pigen" vises kun på hjulene 2, 3 og 4.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

"Warrior Goddess bonusspil:

Når 3 eller flere scatter-symboler vises i spillet, starter bonusspillet hvor spilleren kan spille gratis spil. I Warrior Goddess skal spilleren vælge en af nedestående 7 gratis spil valgmuligheder.

Valg 1: Spilleren modtager 25 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 2, 3 eller 4.

Valg 2: Spilleren modtager 20 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 3, 4 eller 5.

Valg 3: Spilleren modtager 15 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 4, 5 eller 8.

Valg 4: Spilleren modtager 10 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 5, 8 eller 10.

Valg 5: Spilleren modtager 8 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 8, 10 eller 15.

Valg 6: Spilleren modtager 5 gratis spil. Alle gevinster med Wild erstatninger ganges med 10, 15 eller 20.

Valg 7: Spilleren får 32x den samlede indsats.

wgm4

• Gratis spil bonusspil kan ikke genudløses under gratis spil. Når alle gratis spil er blevet brugt, vendes der tilbage til hovedspillet.
  • Gratis spil spilles med samme indsats som i det spil, som aktiverede gratis spil.

Gevinstoversigten:

Klik på wgm13-ikonet for at se gevinstoversigten, efter du har klikket på wgm11 på spilskærmen.

wgm2

Gevinstlinjer:

Scroll op på gevinstovesigt skærmen for at se information om gevinstlinjer.

wgm3

Gevinst til spilleren:

Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 96,01 %.

Ofte stillede spørgsmål:

• Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?
  1. Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  2. Hvis du mister forbindelsen efter du har udløst gratis spil eller midt under gratis spil, starter softwaren automatisk gratis spil runden, hvis den ikke allerede er starter, samme sted som der hvor spillet blev afbrudt. Når du er færdig med bonusspillet, kan du fortsætte spillet eller vælge et andet spil.
  • Hvad hvis din saldo er for lav?
  1. Gå til Kasse wgm17 for at indbetale penge på din konto.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  1. Hvis du stadig har problemer, skal du kontakte vores 24/7 Kundeserviceteam.

Seneste opdatering: 11-04-2018