Lil' LADY

Et spil, der kan gøre dig evigglad!

Den lukrative Stacked Wilds-funktion kombineret med en særdeles lukrativ Gratis spin-bonus med potentiale for store pengegevinster, vil få dig til at summe af spænding.

Sådan spiller du

Lil' Lady indeholder 40 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS

Viser aktuel linjeindsats i penge.
Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser aktuelt antal valgte betalingslinjer.
Klik på venstre pil (–) for at reducere antallet af linjer, der spilles på.
Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.

SPIN
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Auto-spin

Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats og antal valgte betalingslinjer.

Når du har valgt den ønskede spil-konfiguration, skal du klikke på AUTO-SPIN, og vælge hvor mange spil, du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Auto-spin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

Stacked Wilds-funktion

Med Stacked Wilds- funktionen spækkes alle hjul med grupper på fire eller flere fortløbende Wild-symboler. I Gratis spin-bonussen bliver Stacked Wilds-bonussen endnu mere gevinstgivende.

[ til toppen ]

Gratis spin-bonus

Gratis spin-bonussen udløses ved at få tre bonus scatter-symboler hvor som helst på de midterste tre hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Hvis du udløser bonusrunden, får du 5 gratis spins. Bonusrunden med gratis spins byder på flere og mere gevinstgivende Stacked Wilds-symboler end i basisspillet.

Genudløs bonusrunden ved at få tre bonussymboler i enhver position på de midterste tre hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4. Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 255 gratis spins pr. bonusrunde.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og samme antal betalingslinjer som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet

Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

• BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.

• HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.

• MELLEM - Lavere kvalitet, men øget præstation.

• LAV - Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Samtidige scatter-gevinster fra forskellige scatter-symboler tilføjes. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i gratis spins-bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet udbetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler den teoretiske gevinst i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuel ejendom

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]