Beauty and the Beast

Velkommen til Beauty and the Beast Spilleautomaten med Golden bet og en Free Spin tilstand hvor du kan vælge en af tre funktioner.

OM SPILLET

Beauty and the Beast er en spilleautomat med 5 hjul og 20 betalingslinjer fra venstre mod højre. Spillet har otte regelmæssige symboler som vinder, hvis man får tre eller flere i træk på en betalingslinje som starter fra den venstre side. De 2 høje symboler er repræsenteret af Skønheden og Udyret i basis spiltilstanden og af Prinser og Prinsesser i Free Spin tilstanden. De 6 lave symboler er repræsenteret af krystaller i forskellige forme og farver.
Wild symbolet erstatter alle symboler undtagen Free Spin symbolet. Wild symbolet er repræsenteret af et spejl i Free Spin tilstanden og af et knust spejl i basis spillet.

FREE SPIN TILSTAND

Tre eller flere Free Spin symboler, som lander hvor som helst, udløser Free Spin tilstanden. Før Free Spin starter, vælger spilleren 1 eller 2 (hvis Det Gyldne Væddemål er aktiveret) ekstra funktioner. Free spins bliver spillet på de samme linjer og væddemål når udløseren ruller.

Hvis du får tre eller flere Free Spin symboler nulstilles antallet af spins til 10. Derefter kan du vælge en anden funktion. Den genudløste Free Spin tilstand vil indeholde både den originale og den nye funktion. Hvis du får tre eller flere Free Spin symboler igen, så nulstilles antallet af spins til 10. Herefter aktiveres Free Spin og du spiller du med alle tre funktioner. Herefter kommer der ikke flere Free Spin symboler på hjulene (Free Spins kan ikke genudløses på ny). Free Spin symbolet er repræsenteret af en falmet rose i basis spillet og en blomstrende rose i Free Spin tilstanden.

Hvis 4 Free Spin symboler lander hvor som helst på hjulet, gives der 1000 mønter udover udløsning eller genudløsning af Free Spin tilstanden.
Hvis 5 Free Spin symboler lander hvor som helst på hjulet, gives der 5000 mønter udover udløsning eller genudløsning af Free Spin tilstanden.

FUNKTIONER
De tre funktioner udløses af tre tjener karakterer: Kokken, Butleren og Stuepigen.

Kokken - De tre ruller i midten drejer på synkroniseret vis og de tre hjul vil altid vise den samme kombination af tre symboler. For eksempel, hvis det andet hjul viser en rød krystal, en blå krystal og en gul krystal, så vil både det tredje og det fjerde hjul vise røde krystaller, blå krystaller og gule krystaller.

Butleren - Hvis gevinsten kan forbedres vil et af hjulene vil blive puffet en plads op eller ned, efter at hjullet er stoppet. Hvis Free Spins tilstanden kan udløses vælges det bedste puf som udløser Free Spin tilstanden. Hvis Kokken er aktiv sammen med Butleren, vil alle de synkroniserede hjul blive puffet som et samlet hjul.

Stuepigen - Ved hvert spin tilføjes der 2-4 wilds på tilfældelige positioner. Wilds kan ikke blive tilføjet ovenpå allerede eksisterende Wilds eller Free Spins symboler.

Ethvert spin i basis spillet kan udløse en af funktionerne (på tilfældig vis).

GYLDENT VÆDDEMÅL
Du kan aktivere og de-aktivere det Gyldne Væddemål på ethvert tidspunkt i løbet af spillet. Ved at aktivere Det Gyldne Væddemål får du ekstra funktioner til omkostninger på mellem 5 og 30 mønter per spin.

Der er 3 forskellige Gyldne Væddemål at vælge imellem:

• Boost (5 ekstra mønter per spin): Free Spins starter med 2 funktioner i stedet for 1
  • Puf (15 ekstra mønter per spin): Når du får 2 til 4 Free Spin symboler samt en ekstra lige udenfor spilleområdet, vil den blive puffet ind for at udløse Free Spins og/eller give ekstra mønt gevinst.
  • Boost & Puf (30 ekstra mønter per spin): Kombination af Boost og Puf i et Gyldent Væddemål

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde mønt værdien i Betalingsoversigten. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination.
  • Ovenstående inkluderer ikke nogen Free Spins symboler som har udspredte betalinger.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, er der mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie betaler kun den højest vindende kombination.
  • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik på PLUS ikonet i det nederste venstre hjørne for at udvide eller kollapse valgmulighedsfunktionen.

• Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
  • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

• Linjer - Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
  • Mønt Værdi – Skift din satsning ved at skifte din mønt værdi. For at omsætte enhver satsning eller gevinst i mønter til din egen valuta, skal du gange dit antal af mønter med din mønt værdi.
  • Væddemål – Størrelsen på væddemålet er 1 mønt per betalingslinje + valgfri gyldne væddemål omkostninger.
  • Maks Satsninger – Indstiller mønt værdien til den højest mulige. Tryk på Max Satsning-knappen på ny for at vende tilbage til den mønt værdi som du havde før.
  • Gyldent Væddemål - Åbner Det Gyldne Væddemål brugergrænsefladen.
  • Spin Knappen– Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop Knap. Tryk på Stop Knappen for at stoppe hjulet med det samme.
  • Automatisk afspilning – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Automatisk Afspilning knappen. Du kan bestemme yderligere betingelser for automatisk afspilning under Spil Indstillingerne. Begrænsning for tab i nogle spil klient versioner hjælper med at undgå at tabe mere end et bestemt antal spil i din automatisk afspilning session. For at stoppe automatisk afspilning på manuel vis, skal du trykke på Automatisk Afspilning knappen.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Balance – Viser du nuværende balance på kontoen.
  • Penge/Mønt oversigt – Du kan vælge at vise Satsning størrelse og Balance i enten Penge eller Mønter. Hvis du vælger penge vil spillet omdanne alle dine værdier i mønter til penge ved at gange summen med din mønt værdi. Du kan skifte imellem Penge og Mønt oversigt ved hjælp af valgmuligheden under indstillingerne eller ved at trykke på Satsning feltet eller Balance feltet.

SPILLEGEVINST

Den samlede teoretiske spillegevinst som en spiller kan opnå er på mellem 96.3-97.0% alt efter Det Gyldne Væddemål og Free Spins strategier:

Gyldent Væddemål Strategi RTP
Ingen Stuepigen, Butleren, Kokken 96.6%
Ingen Stuepigen, Kokken, Butleren 96.5%
Ingen Butleren, Stuepigen, Kokken 96.7%
Ingen Butleren, Kokken, Stuepigen 96.8%
Ingen Kokken, Stuepigen, Butleren 96.3%
Ingen Kokken, Butleren, Stuepigen 96.4%
Puf Stuepigen, Butleren, Kokken 96.7%
Puf Stuepigen, Kokken, Butleren 96.7%
Puf Butleren, Stuepigen, Kokken 96.8%
Puf Butleren, Kokken, Stuepigen 97.0%
Puf Kokken, Stuepiegn, Butleren 96.3%
Puf Kokken, Butleren, Stuepigen 96.3%
Boost Stuepigen + Butleren, Kokken 96.3%
Boost Stuepien + Kokken, Butleren 96.4%
Boost Butleren + Kokken, Stuepigen 96.4%
Boost + Puf Stuepigen + Butleren, Kokken 96.6%
Boost + Puf Stuepigen + Kokken, Butleren 96.7%
Boost + Puf Butleren + Kokken, Stuepigen 96.8%

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genstarte runden efter at du har genstartet spillet. Du skal blot gøre det inden for en time efter at dit spil blev afbrudt. Efter den tid, vil enhver gevinst fra det afbrudte spil blive tilføjet til din konto. Hvis du vælger at springe spillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din balance med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakt din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil satsninger samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede satsninger vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 2.0, fra dato 20/8 2017. For at se en tidligere version, bedes du venligst udfylde denne kontakt formular på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 18-05-2018