Tiki Treasures Megaways

INTRODUKTION

Tiki Treasures er en spillemaskine med 6 hjul samt MEGAWAYS™. Denne spillemaskine med Tiki-tema er sprængfyldt med potentiale, inklusive 117.649 måder at vinde på, strømmende gevinster, mystiske symboler, en ubegrænset multiplikator under Gratis Spins og en progressiv jackpot, der drives af fællesskabet, hvilket sikrer endnu flere måder at afdække skatten på!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler (startende på hjulet længst til venstre) på en af dine MEGAWAYS™. Alle dine gevinster bliver fremhævet og får symbolerne til at sprænge, hvorefter flere symboler vil strømme ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • Vindersymbolerne fjernes fra hjulene og bliver erstattet med nye symboler, som falder ned fra ovenover hjulene.
  • Der er tønder over hjulene 2, 3, 4 og 5, De afslører symboler, som hjælper med at skabe gevinster, og de er de eneste placeringer, som kan afsløre Wild-symboler. Disse strømmer horisontalt fra højre.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke skabes flere vinderkombinationer.

MEGAWAYS™

• Alle hjul kan afsløre op til 7 symboler.
  • Alle spins kan have op til 117.649 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende, sammenhængende symboler, uanset højde, fra venstre til højre, startende på det venstre hjul.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • MEGAWAYS™ med licens fra Big Time Gaming.

Wild-symbol

• Wild-symboler kan kun fremkomme i tønderne over hjulene 2, 3, 4 og 5.
  • Wild-symbolet kan hjælpe med at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler undtagen scatter-symboler.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Hemmeligt symbol

• Det hemmelige symbol kan fremkomme hvor som helst.
  • Alle hemmelige symboler på hjulene vil afsløre det samme vilkårlige symbol.
  • Det hemmelige symboler kan ikke afsløre Scatter-symboler.

Scatter

• Scatter-symbolet kan forekomme på alle hjul, men ikke på pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • 4 Scatter Symboler på hjulene tildeler Gratis Spins.
  • Udløses Gratis Spins med mere end 4 Scatter-symboler, bliver der tildelt ekstra Gratis Spins.

Gratis Spins Udvælgelse

• Først i Gratis Spins får spilleren 4 valgmuligheder:
    • 15 Gratis Spins og den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator starter ved x1 Udløses Gratis Spins med flere Scatter-symboler bliver der tildelt 4 ekstra Gratis Spins (for hvert ekstra Scatter-symbol)
    • 10 Gratis Spins og den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator starter ved x5 Udløses Gratis Spins med flere Scatter-symboler bliver der tildelt 2 ekstra Gratis Spins (for hvert ekstra Scatter-symbol)
    • 5 Gratis Spins og den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator starter ved x10 Udløses Gratis Spins med flere Scatter-symboler bliver der tildelt 1 ekstra Gratis Spin (for hvert ekstra Scatter-symbol).
    • Mystisk Valg: De tilgængelige Gratis Spins og Multiplikatorer vil blive blandet ind i 6 paneler. Spilleren vælger et panel fra hver kategori. De viste værdier i hvert valgt panel, bliver brugt til at starte Gratis Spins-runden. Den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator øges med 1 for hver strøm.
    • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Gratis Spins

• Under Gratis Spins øges den Ubegrænsede Gevinstmultiplikator med 1 efter hver strøm.
  • Under Gratis Spins kan pladserne over hjul 2, 3, 4 og 5 afsløre Gratis Spins Scatter-symboler og tildele ekstra Gratis Spins.
    • 3 Gratis Spins Scatters = 5 ekstra Gratis Spins.
    • 4 Gratis Spins Scatters = 10 ekstra Gratis Spins.
  • Den indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins runden.
  • Når Gratis Spins afsluttes, vises den samlede gevinst for disse spins. Alle gevinster krediteres spillerens konto, og det almindelige spil genoptages herefter.

Jackpot King Deluxe Pot-system

• Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonus kan udløses ved at få 4 Jackpot King Deluxe overlæggende symboler.
  • Jackpot King Deluxe-symboler kan kun fremkomme i tønderne over hjulene 2, 3, 4 og 5.
  • Jackpot King Deluxe Pot-system er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe Pot-system.
  • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
  • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
  • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
  • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
  • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
  • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
  • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
  • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet gevinstmultiplikator eller en jackpot.
  • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
  • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet, hvorfra den stiger igen.
  • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpot-værdien (Royal og Regal Pot pots vindes med garanti senest, når de når "Skal vindes før"-værdien).
  • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
  • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
  • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
  • Jackpotterne finansieres af bidrag fra spillerenes indsats, bortset fra startværdi, der finansieres af operatøren.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session), og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Oversættelse af Spilbegreber

Bemærk: Følgende gælder kun, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.

Engelsk Begreb Oversat Begreb
Wild Wild
Big Win Big Win
Huge Win Huge Win
Epic Win Epic Win
Scatter Scatter
Bonus Bonus
Wheel King Konge-hjul
Regal Pot Kongelig Pulje
Royal Pot Royal Pulje

RTP (tilbage til afspiller): 95.00%

Seneste opdatering: 04-07-2019