Champion Raceway

Champion Raceway 

Få en profitabel dag på væddeløbsbanen i Champion Raceway! Du skal holde godt fast i tøjlerne, for der er fuld fart på dette spil! 

I Raceway-derbyet rykker fem væddeløbsheste ned ad banen, hver gang deres bånd vises på hjulene. Den vindende hest udløser enten en jackpot eller chancen for store gevinster i sejrsrundebonussen. Kun én bliver kronet som vinder, så placer dine indsatser! 

Sådan spiller du 

Champion Raceway indeholder 5 gevinstlinjer for 5 mønter. 

LINJEINDSATS 

 • viser den aktuelle linjeindsats i penge.
 • Tryk på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
 • Tryk på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen. 

LINJER 

Viser det aktuelt antal valgte gevinstlinjer. Indsatsen er fastsat til 5 gevinstlinjer for 5 mønter. 

SPIN 

Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene. 

Autospin-funktion 

 • Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med den aktuelle linjeindsats. 
 • Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger. 
 • Autospin spiller det angivne antal spil, indtil der klikkes på STOP-knappen, der udløses en bonus, der gives en jackpot, eller saldoen er utilstrækkelig til at spille igen. 
 • Auto-spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner. 

3x Wild-multiplikatorer 

 • Hvert hjul er fyldt med Wild-multiplikatorsymboler, som øger gevinsten. 
 • Gevinster med ét 3x Wild-multiplikatorsymbol og to ikke-wild-symboler ganges med 3. 
 • Gevinster med to 3x Wild-multiplikatorsymboler og et ikke-wild-symbol ganges med 9. 
 • Gevinster, som KUN består af et, to eller tre 3x Wild-multiplikatorsymboler bliver ikke ganget op. 

Raceway-derby og Jackpots 

 • I grundspillet begynder fem heste på startlinjen på væddeløbsbanen øverst på skærmen. Hver hest får tildelt en attraktion enten i form af en jackpot-gevinst eller en Sejrsrundebonus. 
 • Hjulene i grundspillet er ladet med bånd, som hvert er knyttet til én enkelt hest i akkumulatoren. Når et helt bånd vises på hjulene, rykker dets tildelte hest ét felt mod mållinjen. Hvis der vises mere end et bånd, rykkker alle heste det relevante antal felter. 
 • Alle symboler, med undtagelse af Wild-symbolet, kan indeholde et bånd. 
 • Den første hest, der når mållinjen, udløser sin attraktion. 34.
 • Hvis to eller flere heste når mållinjen på samme spin, vælges den ene af hestene som vinder med et målfoto. Alle heste, der deltager i målfotoet, har lige stor chance for at vinde. 
 • Hvis der vises flere bånd end nødvendigt for at give en attraktion, kasseres de overskydende. 
 • Når en hest vinder Raceway-derbyet, nulstilles alle hestenes fremskridt til startlinjen ved begyndelsen af det efterfølgende spin. 
 • Hestenes positioner gemmes fra spilsession til sprilsession. Hestenes positioner gemmes per linjeindsatsbeløb 

Sejrsrundebonus 

 • Sejrsrundebonussen udløses, når enten hesten med 5 eller hesten med 10 gratis spins vinder Raceway-derbyet. 
 • Når sejrsrundebonussen udløses, tildeles der enten 5 eller 10 gratis spins, afhængigt af hvilken hest der vinder. 
 • I sejrsrundebonussen med 5 spins udløser hvert gratis spin en sejrsrundemultiplikator, som anvendes til alle gevinster i det pågældende spin. Multiplikatorbredden bliver større over tid i henhold til nedenstående tabel: 
Spin 1 og 2 Spin 3 og 4 Spin 5
2x, 3x, 4x eller 5x 4x, 5x, 6x eller 7x 6x, 7x, 8x eller 10x

I sejrsrundebonussen med 10 spins udløser hvert gratis spin en sejrsrundemultiplikator, som anvendes på alle gevinster i det pågældende spin. Multiplikatorbredden bliver større over tid i henhold til nedenstående tabel: 

Spin 1-4 Spin 5-8 Spin 9 og 10
4x, 5x, 6x eller 7x 6x, 7x, 8x eller 10x 10x, 11x, 12x eller 13x

Gratis spins kan ikke genudløses. Gratis spins spilles med samme linjeindsats og samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler 

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.  
Alle linjegevinstsymboler skal være vist på en spillet linje. 

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes. 

Gevinster vises i penge. 

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelttransaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af sejrsrundebonussen plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden med det samme, selvom der er resterende gratis spins. 

Yderligere oplysninger 

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens. 

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds. 

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve. 

Intellektuel ejendom

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. 

Seneste opdatering: 10-05-2017