POT O’ FORTUNE GOLDEN TAP

Mål:
Formålet med spillet er at slå Pot O' Fortune Golden Tap i stykker og få adgang til de mange rigdomme, der gemmer sig i den. Hver indsats i spillet fungerer som et forsøg på at slå potten itu. Hver indsats er uafhængig. Hver gang spilleren trykker på spil-knappen, vil krukken enten blive slået i stykker og afsløre en pris og/eller tildele gratis spil, eller få en revne, der ikke giver en præmie til spilleren. Hvis Pot O' Fortune Golden Tap ikke åbnes i løbet af spilrunden, kan næste spilrunde begynde. Men revnerne på krukken fra forrige spil vil forblive. Et vindende spil finder sted, når potten slås helt i stykker under spillet. I dette tilfælde kan mellem tre til 19 præmier tildeles og udgøre den samlede gevinst.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når spilleren starter spillet, er der valgt en standardindsats på forhånd. Spilleren kan ændre indsatsværdien ved at klikke på + eller - knapperne på hver side af BET-ikonet, når du spiller via desktop- eller mobiludgaven.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Vil standardindsatsen for næste spin være det samme beløb, der blev satset på det forrige spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats.
  • Spin: SPIN-knappen til højre og i midten af skærmen starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobilenheder.
  • Lydstyrke: Lydstyrkeknappen afspiller spillets musik. Klik på Lyd-ikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når spilleren har placeret sin ønskede indsats, vil den resterende kontobalance vises under 'BALANCE'. Spillerens aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises under 'SALDO' og i INDSATSMÅLEREN. Spilsaldoen vises nederst på spilskærmen.
  • 'AUTOSPIL': Vælg muligheden AUTOSPIL for håndfrit spil. For brugere i Storbritannien/Ontario vil autospin-funktionen ikke gælde.
  • Autospils kan konfigureres ved at klikke på Autospil-knappen for at åbne vinduet og vælge antallet af spins du gerne vil spille. Auto starter dine spins.
  • Klik på knappen Autospil for at stoppe AUTOSPIL-funktionen.
  • I spillepengetilstanden vil "AUTOSPIL"-muligheden blive deaktiveret.

Spilindstillinger:

• Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.

Muligheder i mobiludgaven:

• Tryk på ikonet for hamburgermenuen for at se valgmuligheder, såsom spillets regler
  • Klik på 'i'-ikonet for at se spillereglerne.
  • Tryk på luk-ikonet for at gå tilbage til spillet.

SPILLEREGLER:

• Hvis Pot O' Fortune GOLDEN TAP bliver slået åben, vil mellem tre til 19 præmier tildeles.
  • Antallet af præmier er tilfældig; tre er det mindste antal mulige præmier, og 19 er det største antal mulige præmier.
  • Der er en chance for, at multiplikatoren anvendes.
  • I en gevinstrunde, hvor 10 eller færre præmier tildeles, kan multiplikatorfunktionen blive aktiveret.
  • Hvis den aktiveres, anvendes en tilfældig multiplikatoropgradering for alle belønninger i skærmens visning. Multiplikatoropgraderingens værdi vælges tilfældigt mellem x2 - x7.
  • Derefter gange multiplikatoropgraderingen alle gevinsterne i visningen med det tilsvarende antal, inden gevinstbelønningerne vælges (£, $, €, C$, Fr).  For alle andre markeder vises belønningerne i visningen som ganget med indsatsen for det nuværende spil for alle andre markeder og opgraderes med enhver multiplikatoropgradering på samme måde.
  • Denne multiplikatoropgradering varer kun for denne enkelte gevinstrunde.
  • Enhver multiplikatoropgradering aktiveres i hovedspillet og vil ikke gælde for de gratis spil.
  • Hvis spilleren oplyser alle de tre bonussymboler på skærmen, tildeles 10 gratis spil.
  • Sprækkerne dukker op i potten efter hvert spil; disse er udelukkende kosmetiske sprækker og afspejler ikke dine chancer for at vinde.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 € eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspillet eller de gratis spil. Yderligere gratis spil og linjegevinster går tabt, hvis den højeste gevinst når grænsen.
  • Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,04%.
  • Du kan se din spilhistorik ved at logge ind på din konto via skrivebordet på en computer og vælge menupunktet 'spilhistorik' under et hvilket som helst spil.
  • Alle hestesko har en multiplikator mellem '0,2x, 0,4x, 0,6x, 0,8x, 1x, 1,5x, 2x, 2,5x, 5x, 10x, 15x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x' som ganges med den samlede indsats.
  • Flere gevinster på enkeltspil tilføjes.

Gratis spil:

• Hvis spilleren oplyser alle de tre bonussymboler på skærmen i hovedspillet, tildeles 10 gratis spil.
  • Hvert gratis spil spilles automatisk, uden at spilleren behøver trykke på spin-knappen.
  • Antallet af tilgængelige, gratis spil vises på spin-knappen, indtil runden med gratis spil afsluttes.
  • Yderligere 10 gratis spil tildeles, hvis tre bonussymboler aktiveres under de gratis spil.
  • Multiplikationsfunktionen er altid aktiv for alle gevinster i de gratis spil
  • Gratis spil slutter, når alle gratis spil er blevet spillet.
  • Gratis spins spilles med den samme indsats som det udløsende spin.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside-format.
  • Klik påSpilhistorikfor at se historikken over tidligere spil.
  • Klik på Rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov
  • Klik påIndbetalingsknappen for at indbetale penge til spillerkontoen.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spillere i spillet er 95,04%.

Ofte stillede spørgsmål:

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, genoptages spillet fra frakoblingspunktet, og ellers vil du være i stand til at finde ud af resultatet ved at klikke på knappen 'Spilhistorik', når du først er logget ind igen.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.