Snowy Secrets

Snowy Secrets er et 5-hjuls spil med 30 gevinstlinjer og en Gratis Spin-Bonus hvor 4 symboler kan blive wild! Udløs Gratis Spin-Bonussen ved at få 3 Bonus-symboler hvor som helst på de 3 midterste hjul. Start bonussen med 15 gratis spins med mulighed for at genudløse bonussen flere gange. Indsaml wild-gavesymboler og se flere og flere symboler blive wild!

Sådan satser du

Snowy Secrets har 30 faste gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

For at ændre indsatsen:

Vælg den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelig i godkendte lande.

Gratis Spin-Bonus

Gratis Spin-Bonussen udløses, når 3 Bonus scatter-symboler forekommer et hvilket som helst sted på de 3 midterste hjul. Disse symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Hvis Gratis Spin-Bonussen udløses, så tildeles der 15 gratis spins. Hjulene i Gratis Spin-bonussen er rigere end hjulene i grundspillet.

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 Bonus scatter-symboler forekommer et hvilket som helst sted på de 3 midterste hjul. Disse symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Bonussen kan genudløses flere gange op til maksimalt 225 gratis spins pr. bonus.

Gave-symbolet er wild i Gratis Spin-Bonussen og findes kun på hjul 5. Hver gang et gave-symbol forekommer, vil det gemmes via i en speciel akkumulator på skærmen. Indsaml i alt 3 gaver, og så vil alle julemand-symboler på hjul 2 til 5 blive wild Julemand-symboler bliver wild på det spin, hvor den tredje gave indsamles, og i alle følgende spins i bonussen. Derudover opgraderer hvert ekstra sæt af 3 gaver et yderligere symbol:

  • 3 gaver: Julemand-symboler er wild på hjul 2 til 5
  • 6 gaver: Juletræ-symbolet er også wild på hjul 2 til 5
  • 9 gaver: Julestrømpe-symbolet er også wild på hjul 2 til 5
  • 12 gaver: Peberkagehus-symbolet er også wild på hjul 2 til 5

Når der er blevet indsamlet 12 gave-symboler, kan der ikke indsamles flere gaver, dog forbliver gave-symbolet wild. Når Gratis Spin-Bonussen afsluttes, tømmes alle gave-akkumulatorer.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Lyd on

  • Slå spillyde on eller off.

Regler

Misdivug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den højeste scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i penge.

Ildsted-symbolet er wild forekommer kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

Under Gratis Spin-Bonussen er symboler, der er blevet wild, kun wild på hjul 2, 3, 4 og 5. Når der er indsamlet nok gaver til at gøre et givent symbol wild, så bliver symbolet wild på det spin med det samme, og på alle efterfølgende spins i bonussen.

Gave-symbolet er wild og forekommer kun på hjul 5 under Gratis Spin-Bonussen.

Alle Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se yderligere oplysninger i gevinstoversigten. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes bonussen omgående, uanset resterende antal gratis spins.

For dette spil er den langsigtede, teoretisk forventede tilbagebetaling 94.93%.

Seneste opdatering: 02-12-2022