Stash & Grab Locked Up Links

REGLER I BASISSPIL

Kun den højeste vinder udbetales pr. vindende kombination.

Gevinster skal opstå på hinanden følgende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.

Gevinstoversigten afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Alle gevinster på flere kombinationer lægges sammen.

WILD-SYMBOLER

WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen BONUS- og NØGLE-symboler.

Under GRATIS SPINS-bonussen er PERSISTING WILD™-symboler vedvarende og bliver der i hele bonusperioden.

De WILD-symboler, der vises, når GRATIS SPINS-bonussen udløses, forbliver ikke på plads.

WILD-symbolet vises KUN på hjul 2, 3, 4 og 5.

GRATIS SPINS

Når der vises 3 eller flere symboler synligt fordelt, udløses GRATIS SPINS-bonussen.

De GRATIS-SPINS varer, indtil en enkelt hjulgevinst har nået den MINIMUM-MULTIPLIKATOR, der vises i spillet.

Den oprindelige MINIMUM-MULTIPLIKATOR afhænger af det antal symboler, der bruges til at udløse de GRATIS SPINS.

3 BONUS-symboler giver en MINIMUM-MULTIPLIKATOR på x20 (maks. x100), 4 BONUS-symboler giver en MINIMUM-MULTIPLIKATOR på x30 (maks. x100), og 5 BONUS-symboler giver en MINIMUM-MULTIPLIKATOR på x50 (maks. x200).

Det er ikke muligt at udløse bonussen igen.

RUTE TIL NØGLEINDSAMLING

Under de GRATIS-SPINS kan der forekomme NØGLE-symboler på hjulene i enhver position.

Udløsning af gratis spins med 3 BONUS-symboler kræver, at der indsamles 2 nøgler for at låse hver multiplikator op. Udløsning med 4 eller 5 BONUS-symboler kræver dog, at der indsamles 4 nøgler for at låse den første multiplikator op. Derefter låser hver 2. nøgle efterfølgende multiplikatorer op.

Over HJULENE viser RUTEN din aktuelle MINIMUM-MULTIPLIKATOR.

NØGLE-symboler BLOKERES af PERSISTING WILD™-symboler.

BUY PASS™

Du kan vælge at spille de GRATIS SPINS ved at trykke på knappen BUY PASS™. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på grund af den jurisdiktion, du befinder dig i.

Prisen for BUY PASS™ vises på skærmen. Tryk på BEKRÆFT for at starte spillet.

Hjulene drejer til en position, der indeholder mindst 3 BONUS-symboler, og GRATIS SPINS-bonussen starter.

Den forventede tilbagebetaling for BUY PASS™ er 95,90% . Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.

TURBOTILSTAND

Knappen Turbotilstand vises nederst til højre på hjulene med muligheden "TIL" og "FRA".

Slå knappen Turbotilstand TIL for at gøre hvert spin hurtigere. Tilstanden kan når som helst slås FRA under spillet.

Når der er tildelt gratis spins, er Turbotilstand ikke tilgængelig.

Aktivering af Turbotilstand påvirker ikke resultatet af spins.

Turbotilstand er muligvis ikke tilgængelig i dit retsområde.

JURIDISK MEDDELELSE

I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil helt uafhængigt.

Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 95,92%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.

Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil. Version: 1.0.6

Serverversion: 1.0.6

Spillets udseende og stemning samt de enkelte komponenter og visninger er produktdesign, som tilhører Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. TM og © 2023 Light & Wonder, Inc. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 13-11-2023