Gronk's Gems

INFO

De har en huletrold! Mød den kødfulde, men venlige ædelstensamlende huletrold Gronk! Gronk's Gems spilles på et 6x6 gitter, har en kaskade-gevinstmekanisme, som fjerner vindende klynger, og har en maks. gevinst på 7.500x!

FUNKTIONER

Opladede symboler & episke ædelsten

Symbolgevinster får denne symboltype til at skifte til opladet tilstand og begynder at gløde. Opladede symboltyper vises også i feltet "oplademåler" oven over gitteret. Symbolerne beholder deres oplade-tilstand indtil slutningen af det aktuelle spin.

Det episke ædelsten-symbol kan falde ned på kaskader, når vindersymbolerne er blevet fjernet, og aktiveres, når gitteret er blevet afviklet, når der ikke opstår flere gevinster eller kaskader. Når den episke ædelsten aktiveres, så forvandles alle opladede symboler på gitteret til det højest betalende opladede symbol!

Alle opladede symboler absorberes herefter af den episke ædelsten og tæller, som om de var én vindende klynge. Den episke ædelsten tæller i sig selv som 4 symboler, så den altid kan skabe en minimumsgevinst på 5 symboler, så længe der er mindst ét opladet symbol på gitteret. Når alle opladede symboler er blevet absorberet, så eksploderer den episke ædelsten og udløser endnu en strøm!

Symbolerne har ikke en opladet tilstand under ædelstensamler-spiltilstanden.

Gronks skat

Ram 3 eller flere Gronks hoved scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at aktivere dette bonusspil, som tildeler 10 gratis spins! Denne funktion har en større chance for at lande episke ædelsten-symboler end i grundspillet!

Ædelstensamler

Ram 3 ædelstenspose scatter-symboler samtidig i grundspillet for at udløse dette bonusspil, som har 5 genopfyldende gratis spins. Hvis der lander 3 ædelstenspose-symboler samtidig under funktionen, bliver alle 5 gratis spins genopfyldt!

Denne funktion har en progressiv global multiplikator, som stiger, hver gang vindende symboler fjernes! Multiplikatorværdien forøges med et antal, der svarer til antallet af fjernede symboler. Enhver gevinstklynge, der forbindes med det særlige X-ædelsten symbol, ganges med den globale multiplikator! Hvis mere end ét X-ædelsten symbol forbindes til den samme vindende klynge, så påføres den globale multiplikator én gang for hvert forbundne X-ædelstensymbol!


SPECIALSYMBOLER

Den episke ædelsten vises ikke under spilletilstanden Ædelstensamler.

X-ædelstensymbolet tæller som et wild-symbol og erstatter alle andre udbetalende symboler, og det forekommer kun i Ædelstensamler-spiltilstanden.

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.42%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 94.41%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber GRONKS SKAT er 94.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber ÆDELSTENSAMLER er 94.26%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 7.500 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-11-01 12:58 UTC

Spilversion 1.0.1
Serverversion 2.0.70

Seneste opdatering: 15-12-2022