Tomb of Nefertiti

Spilleregler

• Tomb of Nefertiti er en video-slot med 4 features; Win Respins, Wild Raider, Curse of Nefertiti og Raider Spins.
  • Et 5-hjuls videoslot med 12 symboler.
  • Der er 20 satsrækker under normalt spil og 40 satsrækker under Raider Spins.
  • Wild-symboler kan kun vises på hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Hovedspil: En gevinst tildeler en nyt spin med øget multiplikator, maksimalt 2 respins kan tildeles.
  • Hovedspil: Hvis man lander på 3 Bonussymboler tildeles 10 Freespins, yderligere Bonussymbol vil tildele 5 yderligere spins pr. Bonus.
  • Win Respins: En gevinst giver en nyt spin, maksimalt 2 nye spins kan tildeles.
  • Win Respins: Alle vindende symboler på en satsrække (undtagen Wildsymboler) spinnes igen op til to gange, hvor det første og det andet nye spin har henholdsvis X2 og X3 multiplikatorer.
  • Wild Raider: Funktionen udløses tilfældigt i hovedspillet.
  • Wild Raider: 2 op til 9 Wilds kan lande på de 3 midterste hjul.
  • Curse of Nefertiti: Funktionen udløses tilfældigt i hovedspillet.
  • Curse of Nefertiti: Midterste 3 hjul, alle 9 positioner synkroniseres og afslører det samme symbol på alle positioner.
  • Curse of Nefertiti: Ved vindende respins får alle 9 midtpositioner et respin, hvis de ikke er Wild-symboler.
  • Raider Spins: Raider Spin-tilstand aktiveres, når der er 3 eller flere Bonussymboler på et spin.
  • Raider Spins: 10 spins tildeles og 5 ekstra spins for hver ekstra Bonus over 3.
  • Raider Spins: Wild Raider-funktionen udløses for hvert Raider-spin, hvilket giver en Wild på en af positionerne på de midterste 3 hjul.
  • Raider Spins: Under Raider Spins forøges multiplikatoren for hver gevinst.
  • Raider Spins: Under Raider Spins tilføjes 20 ekstra satsrækker.
  • Raider Spins: Udløs igen med Bonussymboler, hvert Bonussymbol tilføjer et ekstra spin.
  • Raider Spins Respin: Alle vindende symboler på en satsrække (undtagen Wildsymboler) spinnes igen op til to gange.
  • Raider Spins Respin: Hver ubelyst ædelsten ved øje-multiplikatoren angiver antallet af ekstra respins, der kan vindes.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,19 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 3768 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt. Disse runder kan ikke genspilles.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.