Guardians of the Pyramids

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
I UltraWays™ kan symboler blive vist som enkelte, dobbelte eller firdobbelte.
Dobbeltsymboler fordobler gevinstværdien.

Firlingesymboler fordobler gevinstværdien og forlænger gevinstens længde med 1.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Måderegler

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Dette spil indeholder over 60.000.000 måder.

Scatter-symboler

Pyramide-symboler er scatter-symboler.
Scatter forekommer på hjul 1, 3 og 5.
Dette symbol har ikke en udbetaling.
Pyramide-symboler fremkommer kun i basisspillet.

Mystisk Skarabæ

Mystisk Skarabæ-symboler kan lande som et enkelt, dobbelt eller firdobbelt symbol.
Hvis der lander et Mystisk Skarabæ-symbol, udløses den Mystiske Skarabæ- funktion.
Mystisk Skarabæ-symboler forvandles til udbetalende enkelte, dobbelte eller firdobbelte symboler.
Mystisk Skarabæ-symboler forvandles ikke til Pyramide og Wild-symboler.
Denne funktion er tilgængelig i basisspillet og Vogter Gratis Spin.

Wild Mumier

Pyramiden tildeler tilfældigt Wild Mumier sidst i et spin.
Tilfældige enkelte, dobbelte og firdobbelte symboler erstattes med wild-symboler.
Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander i en mådekombination.
Wild Mumier er kun tilgængelig i basisspillet.
Wilds erstatter alle symboler undtagen scatter-symbolet.

Super Symboldeling

Denne bonus bliver tilfældigt tildelt sidst i et spin.
Tilfældige symboler deler sig i to eller fire.
I basisspillet tildeles denne bonus af Pyramiden.
Under Vogter Gratis Spin, bliver denne bonus tildelt af vogteren.
Wild Mumier kan ikke tildeles under Super Symboldeling-funktion
Alle symboler kan deles under bonussen undtagen Pyramide-symbolet.

Vogter Gratis Spin

Ram 3 scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 for at udløse 5 Vogter Gratis Spin.
Hvert spin er garanteret en gevinst.
Der tildeles en tilfældig multiplikator på op til 10x på hvert spin.
Vogteren kan tildele ekstra Vogter spin sidst i et spin.
Der kan tildeles op til 5 ekstra spins under Vogter Gratis Spin!
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin bliver spillet automatisk.

Bonus-køb

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse Vogter Gratis Spin-funktionen.
Tryk KØB for at aktivere Bonus-Køb.

Tryk ANNULLER for at vende tilbage til basisspillet.
Vogter Gratis Spin købes til den pris, der vises som den nuværende indsats.
Funktionen spilles til nuværende indsats.
Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Antallet af spil: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.
Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
Lyd: Slår spillyd til.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Plus-knap: Øger indsatsværdien.

Minus-knap: Reducerer indsatsværdien.
Bonus-køb-knap: Viser muligheden for at købe Vogter Gratis Spin-funktionen.
Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

Spilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Bank-knap: Viser banksiden.

Startknappen: Afslutter spillet.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Yderligere oplysninger

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Gevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spin- session.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.
Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Tilbagebetalingsprocenten afhænger af de forskellige spilstadier eller spiltilstande.
Overordnet TBP: 96,06 %.
TBP for Bonus-Køb: 95,62 %.
Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 07-12-2022