Tales of Asgard: Loki's Fortune

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Tales of Asgard: Loki's Fortune er en videospillemaskine med 5x5 hjul og 3125 måder at vinde på som standard, men kan give op til 100000 måder at vinde på ved at få opdelte mysteriesymboler.

WILD-symboler erstatter alle symboler undtagen SCATTER og mysteriesymboler. WILD afslører mysteriesymboler på hjulene.

Mysteriesymboler er tilgængelige på alle hjul og kan lande på ET HVILKET SOM HELST spin. Mysteriesymboler blokerer, indtil de afsløres ved at få en WILD. Når de afsløres, konverteres alle mysteriesymboler til 1 symboltype af ET HVILKET SOM HELST lavt betalende, mellem betalende eller højt betalende symbol. Opdelte mysteriesymboler afslører 2 symboler i stedet for 1.

En fuld skærm med mysteriesymboler, opdelte mysteriesymboler eller en kombination af begge afslører dem med det samme uden at få en WILD.

LOKI's Mischief kan udløses tilfældigt, på et hvilket som helst spin. LOKI vil gøre 1 af 3 ting.

• Tilføjer 1-3 WILDS på hjulene og holder sig til tilfældige symbolpositioner. Denne funktion giver en garanteret gevinst.

• Føjer 2 SCATTERS til hjulene og holder sig til tilfældige symbolpositioner, hvilket øger chancen for at udløse FREE SPINS.

• Alle mysteriesymboler opgraderes til opdelte mysteriesymboler. Denne funktion kan kun udløses, når der er en WILD og mindst 1 mysteriesymbol på hjulene, eller der er fuld skærm med mysteriesymboler og/eller opdelte mysteriesymboler på hjulene.

LOKIs smaragd er et SCATTER-symbol. 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler udløser henholdsvis 8, 12 eller 20 FREE SPINS. Flere WILDS og mysteriesymboler vises under FREE SPINS. Øget chance for, at LOKI føjer WILDS til hjulene under FREE SPINS. Genudløsning er ikke mulig, da SCATTER-symbolet kun er tilgængeligt under basisspillet.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 243 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP : 94.20%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 28-10-2021