Vegas Golden Bells

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Start-indsats er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen.
Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 25 gevinstlinjer.
Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
Gevinstlinje-gevinster tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Hvis flere vinderkombinationer lander på en enkelt gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Forbehold: Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen bonussymboler, plus én- symboler og klokke-undersymboler.
Wild-symboler har ikke en udbetaling.
Wild-symboler forekommer ikke på hjul 1.
Wild-symboler forekommer i basisspillet og gratis spin.

Gratis spin

Bonussymboler på hjul 1, 3 og 5 udløser gratis spin.
Bonussymboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.
8 gratis spin tildeles fra start.
Gevinst-multiplikatoren starter på 1X og forøges med 1 for hvert gratis spin.
Hvert plus én-symbol, der lander, giver et ekstra gratis spin.
Plus et-symbolerne forekommer kun i gratis spin på hjul 1, 3 og 5.
Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
Gratis spin spilles på et andet hjulsæt end basisspillet.

Hjulfunktion

Klokke-undersymboler på hjul 2, 3 og 4 udløser Hjulfunktionen.
Hjulfunktionen er et enkelt spin og tildeler en belønning fra Præmiehjulet.
4 præmier er tilgængelige.
Klokke-undersymboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4 på basisspillet.
Klokke-undersymboler forekommer kun med de 4 lavest udbetalende symboler.
Klokke-undersymboler påvirker ikke linjegevinster.
Denne funktion kan kun udløses i basisspillet.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • l Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.
  • l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
  • l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • l Bet op-knap: Øger det nuværende bet.
  • l Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet. l Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • l Gevinst: Viser den seneste gevinst. l Credits: Viser de nuværende saldoer.
  • l Knappen Jackpot-funktion-autospil: Vælger automatisk ikoner i jackpot-funktionen. Dette har ikke indflydelse på funktions-resultaterne.

• l Købsfunktion-knap: Viser muligheden for at købe gratis spin.

Spilmenu

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • l Knappen Hjem: Afslutter spillet.
  • l Bank-knap: Viser banksiden.
  • l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
  • l Lyd: Slår spillyd til.

Indsats-indstillinger

Møntstørrelse: Angiver møntværdien.
Mønter per linje: Angiver antallet af mønter, du vil satse per linje.

Spilindstillinger

Introduktionsskærm-knap: Tryk for at slå spillets introduktionsskærm til eller fra.
Al lyd-knap: Slå al spillyd til eller fra.

Yderligere oplysninger

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
Dette spil har en TBP på 96,03 %.
Værdien er fastlagt og ændres ikke.

Seneste opdatering: 18-09-2022