Lion Strike

Om dette spil

Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
Alle hjul udvides til 5 rækker under GRATIS SPIN.
Der tilføjes et ekstra hjul og alle hjul udvides til 5 rækker under SUPER GRATIS SPIN.

Måderegler

Dette spil indeholder 1.024 måder i basisspillet.
Dette spil indeholder 3.125 måder under GRATIS SPIN.
Dette spil indeholder 15.625 måder under SUPER GRATIS SPIN.
En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
En gevinst udbetales, når mindst 3 matchende symboler lander på én enkelt måde.
Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Wild-symboler

Dette symbol vises kun i GRATIS SPIN.
Wild-symboler skaber deres egen gevinstkombination.
Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler.
Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Multiplikator Wild-symbol

Dette symbol vises kun i SUPER GRATIS SPIN.
Ganger alle gevinster i gevinstkombinationer, som indeholder dette symbol, med 2.
Multiplikator Wild-symboler er Wild-symboler.
Wild-symboler skaber deres egen gevinstkombination.
Multiplikator Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler.

Multiplikator Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre gevinstkombinationer.

Scatter-symboler

3, 4 eller 5 scatter-symboler hvor som helst på hjulene i basisspillet tildeler 6, 9 eller 12 GRATIS SPIN.
2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler hvor som helst på hjulene under GRATIS SPIN tildeler 3, 6, 9 eller 12 SUPER GRATIS SPIN.
Dette symbol forekommer både i basisspillet og GRATIS SPIN.
Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
Dette symbol har ikke en udbetaling.

LØVESPIN-funktion

Denne funktion kan udløses i basisspil og GRATIS SPIN.
Denne funktion udløses, når der lander 3 stablede LØVE-symboler på hjul 1.
Sandsynligheden for at lande ekstra LØVE-symboler på de resterende hjul øges stort.

GRATIS SPIN

3, 4 eller 5 scatter-symboler hvor som helst op hjulene i basisspillet udløser denne funktion.
Der tildeles henholdsvis 6, 9 eller 12 GRATIS SPIN.
Alle hjul udvides til 5 rækker under GRATIS SPIN.
Måder øges til 3.125.
GRATIS SPIN spilles automatisk.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

SUPER GRATIS SPIN

2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler hvor som helst på hjulene under GRATIS SPIN udløser denne funktion.
Der tildeles henholdsvis 3, 6, 9 eller 12 SUPER GRATIS SPIN.
Der tilføjes et ekstra hjul og alle hjul udvides til 5 rækker under SUPER GRATIS SPIN.
Måder øges til 15.625.

SUPER GRATIS SPIN spilles automatisk.
Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Saldo: Viser de nuværende saldoer.
Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
Samlet indsats: Viser den samlede indsats-beløb pr. spin.
Måder: Viser antallet af spillede måder per spin.
Gevinst: Viser den seneste gevinst.
Spin-knap: Starter et hjulspin.

Spring over-knap: Springer over begivenheder for at vise dine resultater hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Afslutknap: Afslutter spillet.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Indstillinger for autospil

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.
Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Det indledende indsats er det nuværende samlede indsats divideret med 20.

Indsats-indstillinger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.
Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.
Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Regler for udbetaling

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.
Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Tilbagebetalingsprocent

Overordnet TBP: 96,13 %.
LØVESPIN: 13,32 %.
GRATIS SPIN: 23,18 %.
Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 05-12-2022