Fortune Cats Golden Stacks

Spilleregler (2.11.2021)

Bemærk: Fortune Cats Golden Stacks-computerspillemaskinen omtales som Fortune Cats Golden Stacks, spillet eller spil.

 1. Fortune Cats Golden Stacks er en computerspillemaskine med 5 hjul og 40 gevinstlinjer i grundspillet og op til 120 gevinstlinjer i Spillet inkluderer et mysteriesymbol, gyldne stakke og et bonusspil med gratis spins og yderligere spilområder. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,14%
 1. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spillet med det valgte
 1. Ingen indsatser kan ændres under en
 1. Autospil gennemfører automatisk spillet i det antal spilrunder, der blev valgt på autospil-siden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
 1. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til
 1. Kun den største gevinst per gevinstlinje udbetales – set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til gevinsttabellen.
 1. Alle gevinstlinje-gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens
 1. Alle gevinster præsenteres og udbetales i den valgte
 1. Wild-symbolet kan lande på hjul 2-5 og erstatter ethvert andet symbol med undtagelse af Scatter- og
 1. Mysteriesymbol: Mysteriesymbolet kan dukke op i både grundspillet og i bonusspillet og vil tilfældigt forvandle et gevinstsymbol samt sig selv (og alle tilsvarende symboler på hjulene i alle aktive spilområder) til det højest udbetalende symbol (den gyldne kat).Mysteriesymbolet påvirker ikke Scatter-, Wild- eller andre mysteriesymboler.
 1. I grundspillet vil 3 (eller flere) Scatter-symboler udløse bonusspillet, der består af 10 gratis I bonusspillet kan yderligere spilområder blive aktiveret. Antallet af spilområder vil i første omgang afhænge af antallet af Scatter-symboler, der udløste bonusspillet:

         3 Scatter-symboler udløser bonusspillet med  1 spilområde. 4 Scatter-symboler udløser bonusspillet med 2 spilområder. 5 Scatter-symboler udløser bonusspillet med 3 spilområder.

 1. Bonusspil: Yderligere Scatter-symboler, der indsamles i bonusspillet, vil aktivere nye spilområder: 3 Scatter-symboler låser op for det 2. spilområde.

        5 yderligere Scatter-symboler låser op for det 3. spilområde (hvis bonusspillet starter med ét spilområde, kræves der i alt 8 Scatter-symboler for at låse op for alle 3 spilområder). Der kan være op til maksimalt 3 aktive spilområder.Yderligere spilområder forbliver aktive i den resterende del af spilrunden. Hvert Scatter-symbol giver et ekstra, gratis spin. Hver gang et nyt spilområde aktiveres, vil der blive tildelt to ekstra, gratis spins. Det maksimale antal Scatter-symboler i ét spil er 3 i bonusspillet.

 1. Gyldne stakke-funktion: I bonusspillet vil ethvert hjul, som er fyldt med det højest udbetalende symbol (den gyldne kat), blive kopieret til de tilsvarende hjul på andre spilområder. Gevinster med symboler vil blive udbetalt, før Gyldne stakke-funktionen tilføjes. Dette med undtagelse af det højest udbetalende symbol (den gyldne kat), der vurderes efter Gyldne stakke-funktionen.
 1. Bonusspillet gennemføres med den samme indsats som det spin, der udløste
 1. I tilfælde af fejl på spillet vil alle påvirkede indsatser og gevinster være
 1. Den maksimale samlede indsatsmultiplikator i én spilrunde er 2500. Hvis man når denne grænse, vil spilrunden blive afsluttet, og der udbetales ingen yderligere

Seneste opdatering: 13-12-2021