Wild Frames

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Wild Frames et videoslotspil med et gitter på 7x7.

Der gives gevinst ved 5 eller flere matchende symboler i klynger. De fjernes, og nye symboler udfylder gitteret. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster. Ved spins uden gevinst er der chance for tilfældigt at tilføje 4-6 Wild-symboler.

Wild-symboler skaber en klæbende ramme på alle de gitterpositioner, de lander på, og opgraderer eksisterende rammer med gevinstmultiplikatorer! Men alle rammer er inaktive, indtil funktionen Wild Frames udløses.

Alle gevinstsymboler føjer til Charge Meter med 1 hver. Når der føjes 20, 40 og 60 til måleren, aktiveres funktionerne Transform, Wildcard og Shatter. Transform gør alle symboler, som ikke er kulører, til samme type symbol (ikke kulører), Wildcard tilføjer tilfældigt 3-6 Wilds, og Shatter fjerner alle symboler, som ikke er kulører.

Funktionen Wild Frames udløses, hvis der er føjet alle 80 symboler til Charge Meter. Den kan overoplades; når der føjes 10 til måleren, giver det 2 tilfældige rammer. Alle symboler under rammer bliver til Wild-symboler, og alle rammer bliver aktive. For hver gevinstklynge bruges den højeste gevinstmultiplikator. Det har ingen effekt, hvis der føjes mere til måleren efter aktiveringen!

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.50%

Handlinger

  • Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 18-12-2019