Rainbow Riches

Basisspil

• WILD
  • ROAD TO RICHES
  • WISHING WELL
  • POTS OF GOLD
  • WILD er wild for alle symboler undtagen ROAD TO RICHES, WISHING WELL og POTS OF GOLD.
  • Kun højeste gevinst udbetalt pr. vinderkombination.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.
  • POTS OF GOLD forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Road To Riches Feature

• 3 eller flere spredte ROAD TO RICHES udløser Road To Riches Feature.
  • Tryk på SPIN-knappen for at dreje hjulene og vælg antallet af trin op ad kontantstien.
  • Hjulene stopper på en af følgende 7 positioner – 1, 2, 3, 4, 5, 6, INDSAML.
  • Der modtages ingen gevinst, hvis spilleren lander på INDSAML på det første drej.
  • Fortsæt med at dreje hjulene og avancer indtil hjulene lander på en indsaml-position eller topgevinsten opnås.
  • Den samlede pris er den endeligt opnåede position ganget med den samlede indsats.
  • Under Road To Riches Feature vil indsatsen pr. linje og antallet af aktive udbetalingslinjer forblive de samme som i det spin, der udløste funktionen.
  • Road To Riches tildeler: 1x - 500x den samlede indsats.

Wishing Well Feature

• 3 eller flere spredte WISHING WELL udløser Wishing Well Feature.
  • Vælg en ønskebrønd ved at klikke på den.
  • Spilleren tildeles den indikerede værdi på den valgte brønd ganget med den samlede indsats
  • Under Wishing Well Feature vil indsatsen pr. linje og antallet af aktive udbetalingslinjer forblive de samme som i det spin, der udløste funktionen.
  • Wishing Well tildeler: 2x - 500x den samlede indsats.

Pots of Gold Feature

• 3 spredte POTS OF GOLD udløser Pots of Gold Feature.
  • Guld, sølv og bronze-krukker drejer rundt på skærmen.
  • Når de standser, peger pilen på en krukke.
  • Værdien af den valgte krukke ganges med den samlede indsats.
  • Under Pots of Gold Feature vil indsatsen pr. linje og antallet af aktive udbetalingslinjer forblive de samme som i det spin, der udløste funktionen.
  • Pots of Gold tildeler: 50x - 500x den samlede indsats.

Udbetalingslinjer

• Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med kontantindsatsen på hver linje.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.