Riches of Robin

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Riches of Robin er et videoslotspil med 15 hjul, som er opdelt i 5 kolonner med 3 rækker.

Der er 20 faste betalingslinjer. Spillet indeholder et WILD-symbol, et ØJEBLIKKELIG PRÆMIE-symbol, et SCATTER-symbol, en QUICK HIT-funktion, et RE-SPINS-KUP og en FREE SPINS-funktion.

Den øjeblikkelige præmies symbol er en pengesæk. På spins uden gevinst, hvor der ikke er udløst en funktion, er der chance for, at en hvilken som helst øjeblikkelig præmie kan blive tildelt på at af hjulene. Det kaldes et QUICK HIT.

Hvis der er 4 eller flere pengesække på hjulene, udløses funktionen RE-SPINS-KUP. Der tildeles 3 Re-Spins. Der forsvinder 1 Re-Spin for hvert udført Re-Spin, indtil der er 0 tilbage. Under Re-Spins lander der kun pengesække på hjulene. Hvis der lander en pengesæk under et Re-Spin, stilles Re-Spin-tælleren tilbage til 3. Funktionen afsluttes, når der er 0 Re-Spins tilbage, og der ikke lander flere pengesække på hjulene, eller der er en pengesæk på hvert hjul. ØJEBLIKKELIGE PRÆMIER tildeles efter alle Re-Spins er gennemført.

SCATTER-symboler kan kun lande på midterste række af kolonne 2 og 4. 2 SCATTERS udløser FREE SPINS-funktionen. Der tildeles et tilfældigt antal Free Spins og en tilfældig Multiplier. Free spins kan være: 6, 8, 10, 12, 14 eller 20. Multipliers kan være: 2, 3, 4 eller 5. Funktionerne QUICK HIT og RE-SPINS-KUP er aktive under FREE SPINS. Den aktive Multiplier anvendes på alle gevinster under Free Spins. FREE SPINS kan genudløses ved at få de 2 SCATTER-symboler. En genudløsning tildeler yderligere 2 Free Spins og +1 Multiplier til de resterende Free Spins. Hvis der opnås en Multiplier på 10, giver alle efterfølgende genudløsninger 4 yderligere Free Spins.

Det er muligt at udløse både RE-SPINS-KUP og FREE SPINS på samme spin. Hvis dette scenarie opstår, fortsætter FREE SPINS efter RE-SPINS-KUPPET er afsluttet.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.65%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 17-03-2020