Lucky Streak Mk 2

Introduktion til spillet:

• Lucky Streak Mk2 er en videospillemaskine med fem hjul og 20 faste linjer.
  • Gevinster på forskellige linjer lægges sammen. Højeste gevinst udbetalt pr. linje. Se UDBETALINGER for yderligere oplysninger.

Auto-spil:

• For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.
  • Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved  at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.
  • Automatisk spil er muligvis ikke tilgængeligt i din jurisdiktion.

HVORDAN DU SPILLER:

• Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsats- displayet.
  • Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats. Hjulene vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

NUMBER TRAIL:

• Det samlede antal af alle tal, der vises på symboler, vises på Number Trail. Udbetalinger ganges op med indsats per linje.

CASH STOPPA-BONUS:

• I alt 11 eller derover på Number Trail udløser Cash Stoppa Trail. Tryk på CASH STOPPA for at gå videre, indtil du indsamler lys.
  • Udbetalinger ganges op med indsats per linje.
  • Hvis GENTAG CHANCE lyser, genstartes Cash Stoppa Trail.

SCATTER:

• Scatter-symbolet kan vises på en hvilken som helst af de fem hjul.
  • Scatter-gevinster tilføjes til linjegevinster. 3 eller flere Scatter-symboler i enhver position tildeler Lucky Streak Trail.

LUCKY STREAK TRAIL:

• Tryk på STOP for at vinde op til 15 gratis spins. Hver gratis spin indeholder en garanteret gevinst Gratis spins spilles automatisk, når banen stoppes. Hver gratis spin indeholder en garanteret gevinst.

LUCKY STREAK GRATIS SPINS:

• Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins med, anvendes så længe de gratis spins varer.
  • Ved slutningen af de gratis spins, vises den samlede gevinst for disse spins. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, hvorefter det almindelige spil genoptages.

GRATIS SPINS GENUDLØSER:

• I løbet af gratis spins genindtager 3 eller flere Scatters i enhver position Lucky Streak Trail. Yderligere Lucky Steak Gratis Spins vil blive tilføjet til den aktuelle saldo.

Generelle oplysninger:

• Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,32 %.
  • The maximum win from a single game is £20.960
  • Resultaterne for Cash Stoppa Trail og Lucky Streak Trail er forudbestemt og har ingen betydning for spillerens dygtighed eller timing.
  • Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil. 2020-07-07

Seneste opdatering: 25-08-2020