Wild Rails

Uafsluttede spil

• Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet.
  • Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet.
  • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

• Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne.
  • Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen.
  • Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer.
  • Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden.
  • Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde.
  • Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

• Wild Rails er et videospil med 5 hjul og 30 faste betalingslinjer. Wild Rails har Wild Trains, der kan bringe masser af Wilds og Free Spins, der garanterer Wild Trains på hvert spin!

• Wild Rails inkluderer Wild symboler, en Golden Train Scatter, fire karaktersymboler og fem kongelige symboler.

• Wild Trains har mulighed for at blive aktiveret på et hvilket som helst spin. Op til fire Wild Trains kan overtage hver af de fire rækker og kan medbringe op til fem Wilds med hvert tog.

• Op til fem Scatters kan lande hvor som helst på hjulene. Mindst tre Scatters vil udløse fem Free Spins, fire Scatters tildeler syv Free Spins, og fem Scatters tildeler ti Free Spins.

• I Ticket to Free Spins starter spilleren med et garanteret Wild Train på hvert spin, og Scatters er nu Wild. I Free Spin-sessionen kan Scatters indsamles for at øge antallet af garanterede Wild Trains – op til højst fire på hvert spin. For hver tre indsamlede Scatters aktiveres der et nyt Wild Train.
  • Hvis spilleren når det andet og tredje Wild Train, tildeles der et Free Spin henholdsvis. Hvis spilleren når det fjerde og sidste Wild Train, tildeles der tre Free Spins.
  • Når alle fire Wild Trains er indsamlet, vil hver tre indsamlede Scatters tildele yderligere tre Free Spins.

• Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen.
  • Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.53%.

Handlinger

• Betalingstabel
    - Viser betalingstabellen.
  • Autospil
    - Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen.
  • Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen.
  • Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil
    - Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop
    - Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil
    - Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 11-07-2019