Griffin's Throne

Den ældgamle, mystiske Grif står vagt ved templet for at beskytte utænkelige rigdomme i Griffin's Throne! Er du modig nok til at opfylde opgaven og få adgang? Hold øje med stabler af Grif-symboler på hjulene, de giver nemlig chancen for at score nogle kæmpestore gevinster. Afslør det strålende Sol-symbol under grundspillet eller Gratis Spins-bonussen for at udløse Multiplikator-funktionen, som tildeler ekstra wild-symboler med multiplikatorer på op til 10x. Udløs Gratis Spins-bonussen med 3 eller flere Scatter-symboler og se flere hjul og gevinstlinjer dukke op - hvilket giver flere chancer for at vinde legendariske gevinster!

Sådan satser du

Griffin's Throne har 30 gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet)

Tryk på Samlet indsats-knappen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 30 gevinstlinjer.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Spin

Tryk på den runde pil for at indsende indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi og på det valgte antal gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Multiplikator-funktion

Udløs Multiplikator-funktionen, når én eller flere Sol scatter-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene under grundspillet eller Gratis Spins-bonussen. Der kan fremkomme op til 5 Sol-symboler på ethvert spin. Der kan kun forekomme ét Sol-symbol på hvert hjul.

Alle Grif og wild-symboler er låst på deres nuværende position på hjulene. Ethvert hjul der indeholder et Sol-symbol bliver forvandlet til en 12 symboler høj Guldsøjle.

Guldsøjle-hjul indeholder kun wild-symboler og 2x, 3x, 5x og 10x multiplikatorer. Multiplikator-symboler er wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus, Sol, Wild, 2x, 3x, 5x og 10x.

Hjulene genspinner automatisk én gang.

Efter genspinnet i grundspillet kan et antal symbolpositioner, svarende til det samlede antal Grif, Wild, 2x, 3x, 5x og 10x-symboler på hjulene, blive forvandlet til wild-symboler. Tilfældige wild-symboler kan kun fremkomme på positioner, der ikke indeholder Grif, Wild, 2x, 3x, 5x eller 10x.

Antal specialsymboler

Antal symboler, der kan forvandles til wild-symboler

4 til 10

3 til 10

11

3 til 9

12

3 til 8

13

3 til 7

14

3 til 6

15

3 til 5

16

3 eller 4

17

3

18

2

19

1

Efter Multiplikator-funktionen har genspunnet under Gratis Spins-bonussen, kan 6 til 13 symbolpositioner blive forvandlet til wild-symboler. Tilfældige wild-symboler kan kun fremkomme på positioner, der ikke indeholder Grif, Wild, 2x, 3x, 5x eller 10x-symboler.

Hvis 2x, 3x, 5x eller 10x erstatter i en linjegevinst, ganges den pågældende gevinst med henholdsvis 2, 3, 5 eller 10. Hvis mere end ét multiplikator-symbol erstatter i en linjegevinst, bliver den pågældende gevinst ganget med summen af de tildelte multiplikatorer.

De hjul, der anvendes under Multiplikator-funktionen er forskellige fra de hjul der anvendes under grundspillet og Gratis Spins-bonussen.

Multiplikator-funktionen kan ikke blive genudløst under multiplikator-funktionen. Der kan ikke tildeles ekstra gratis spins under multiplikator-funktionen.

Linjegevinster evalueres før og efter et genspin.

Gratis Spins-Bonus

Hvis Gratis Spins-bonussen bliver udløst, når der fremkommer tre eller flere Bonus scatter-symboler hvor som helst på hjulene under grundspillet, bliver der tildelt 10 gratis spins.

Gratis spins spilles med 90 gevinstlinjer på 12 symboler høje hjul.

Gratis Spins-bonussen bliver genudløst, når der forekommer to eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene.

Antal Bonus-symboler

Ekstra Gratis Spins tildelt

3,4, eller 5

10

2

3

Hjul anvendt i Gratis Spins-bonussen, er anderledes, end de hjul der anvendes i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Regler

Misbrug eller fejl annulleres alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symbolet fremkommer på hjul 2, 3, 4 og 5 under grundspillet og Gratis Spins-bonussen inden enhver funktion påføres.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2020 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets datterselskaber, og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

[ til toppen] [ luk vinduet ]

Sidst opdateret 10 februar 2020

Seneste opdatering: 18-11-2020