Big Bad Wolf

Om spillet

Big Bad Wolf er en videospilleautomat med 5 hjul og 25 spillelinjer. Spillet byder på Pust på hjulene- og Grise bliver wild-funktion samt gratis spil med funktionen Pust huset omkuld.
Den teoretiske tilbagebetaling er 97,34%

Sådan spiller du

Videospilleautomater er meget lette at spille på. Du skal blot følge disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats

2. Tryk på symbol-knappen DREJ

3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats

Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.
Du kan ændre antallet af gevinstlinjer i spillet ved at klikke på feltet GEVINSTLINJER.

Drej

Spillet starter, når der trykkes på knappen DREJ.
Du kan stoppe spillet hurtigt ved igen at trykke på knappen DREJ.

Gevinst

Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Spillelinjegevinster udbetaler i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst pr. aktive spillelinje udbetales.
De forskellige spillelinjegevinster vises på spillelinjerne under gevinstvisning. Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hvert drej.
Gevinster fra spredningssymboler tilføjes spillelinjegevinster.

Udbetalingstabel

Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i UDBETALINGSTABELLEN.

Hurtigt spil

Funktionen HURTIGT SPIL kan benyttes til at forkorte spillerunden mest muligt.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for at spille et angivet antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL og vælg antallet af spillerunder, for at starte autospil.
Det resterende antal spins vises, mens Autoplay er aktiv.
Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

Indstillinger

I indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:
- Spil med MELLEMRUM
Spil med MELLEMRUM lader dig benytte mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

- Vis velkomstskærmen ved opstart
Her kan du vælge at slå velkomstskærmen til eller fra.

- Indstillinger for mobilversion
I indstillingspanelet kan du vælge:
LYD TIL eller FRA
LYD-indstillingerne gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Særlige symboler

Wild-symboler og særlige symboler

Wild-symbolerne gælder for ethvert symbol undtagen ulv-spredningssymbolet og månesymbolet.

Spillet har to forskellige typer Wild-symboler:

Almindelig wild

Grise bliver wild-symboler (se beskrivelsen for funktionen Grise bliver wild)

Ulv-spredningssymbolet

Ulv-spredningssymboler er ikke bundet til spillelinjer.
Tre eller flere Ulv-spredningssymboler starter gratis spil-funktionen.
Tre eller flere Ulv-spredningssymboler udbetaler indsatsen X3

Månesymbol

Månesymbolet fremkommer under gratis spil.
Månesymbolet udløser den progressive funktion Pust huset omkuld.
Symbolet fremkommer kun på det sidste hjul.

Særlige spilfunktioner

Pust på hjulene

Alle vinderkombinationer udløser Pust på hjulene-funktionen.

1. Alle vindersymboler i en spillerunde forsvinder.

2. De tomme pladser fyldes op med symboler, der falder ned fra oven.

3. Eventuelle nye gevinster tilføjes til den eksisterende gevinst.

4. Funktionen slutter, når der ikke er flere nye vinderkombinationer.

Griser bliver wild

Under Pust på hjulene-funktionen bliver ét af grisesymbolerne wild hvert sekund.

• 2. gevinst - Gris 1 bliver Wild

• 4. gevinst - Gris 2 bliver Wild

• 6. gevinst - Gris 3 bliver Wild

Grisene forbliver wild-symboler, indtil der ikke er flere nye vinderkombinationer.

Gratis spil

3+ ulv-spredningssymboler aktiverer 10 gratis spil.
3 ulv-spredningssymboler i gratis spil aktiverer 10 yderligere gratis spil.
Gratis spil-funktionen fortsætter, indtil der ikke er flere gratis spil tilbage.

Ekstra gratis spil kan også tildeles i Pust huset omkuld-funktionen.

Pust huset omkuld-funktion

Saml på månesymboler for at komme videre i Pust huset omkuld-funktionen.
3 månesymboler får ulven til at puste pindehuset omkuld og tildeler 2 ekstra spil.
6 månesymboler får ulven til at puste murstenshuset omkuld, og der tildeles 2 ekstra drej samt en X2 multiplikator på alle efterfølgende gevinster.

Tekniske fejl i spillet annullerer alle udbetalinger.

Ufuldstændige spil løses automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster som følge af automatisk løsladelse skal betales til spillerens konto.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er £ 250.000 eller 10.000xBet - alt efter hvad der nås først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan være gældende).

Seneste opdatering: 10-09-2019