Fortunes of The Amazons

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Der spilles altid på 50 linjer.
  • Alle kredit indsatser ganges med kreditværdien.
  • Gevinster udbetales fra venstre til højre. startende på hjulet yderst til venstre.
  • Alle symboler betaler en gang i hvilken som helst position på hjulet, med undtagelse af substitueret gevinster, som kan betale flere gange.
  • Vælg kredits per spin (50, 100, 150, 200 eller 250).
  • Gevinstoversigt beløb, der først vises, er baseret på de aktuelle kreditter valgt.
  • Vundet-feltet viser gevinster i kredits.
  • Kun den højeste gevinst per linje udbetales.
  • Gevinster på forskellige linjer lægges sammen.
  • WILD erstatter alle symboler, undtagen FREESPIN og BONUS hjul.
  • Bonus gevinster lægges sammen med gevinsterne vist i VUNDET-feltet.
  • I bonusspillene spilles der med det samme antal credits per spin som i det spil der udløste bonusspillet.

Bonusspil/Bonus

Se gevinstoversigten for mere information

• Amazons’ Fire bonusspil
  • Freespin bonusspil
  • Luna bonushjul

Spin

• I lande hvor dette bonusspil er tilgængeligt, kan dit spil gentages 5, 10, 20, 50 eller 100 gange.
  • Kun flash
    • Klik på SPIN eller mellemrumstasten for at gentage det forrige spil
  • Kun på mobilen.
    • Spin symbol Klik på SPIN for at gentage det forrige spil.

Autospin

• I lande hvor dette bonusspil er tilgængeligt, kan dit spil gentages 5, 10, 20, 50 eller 100 gange.
  • Autospin afbrydes og skal aktiveres igen efter en BIG WIN.
  • Kun flash
    • Klik på autospin-knappen og vælg et antal i pop-up menuen.
    • Klik på STOP for at afbryde autospin.
  • Kun på mobilen.
    • Spin symbol Klik og hold spin-knappen nede for at aktivere autospin elller gå til autospin i spilmenuen.