Brawl At The RedCap Inn

Velkommen til BRAWL AT THE REDCAP INN videospilleautomat med 2 hjulsæt, Wild Swap Funktion og Held Wild Free Games Funktion.

Om spillet

BRAWL AT THE REDCAP INN er en videospilleautomat med to 5x4 hjulsæt med hver 50 faste gevinstlinjer. Den indeholder stablede symboler og Wild Swap funktion, hvor enhver Wild-landing på et hjulsæt kopieres til det andet. Hvis wilds lander på samme position samtidigt, bliver de til x5 Multiplikator Wilds. Held Wild Free Games Funktionen bevarer Wild Swap funktionalitet med Wilds, som også holdes i de resterende free games.

Tilbagebetalingsprocent

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.1%

Spilleregler

• Vælg din indsatsværdi.

• Der er 2 hjulsæt og der spilles på 50 linjer på hvert hjulsæt og derfor i alt 100 linjer.

• Vindende kombinationer og gevinster sker i forhold til gevinsttabellen.

• Kun højeste gevinst på hver linje.

• Alle gevinster starter fra det yderste venstre hjul og giver gevinst fra venstre til højre på tilstødende hjul, bortset fra scattere, som giver gevinst over det hele.

• Alle gevinster fra spillede linjer bortset fra scattere.

• Gevinster på forskellige linjer tilføjes.

• Wilds erstatter alle symboler bortset fra scattere.

Wild Swap

• Enhver wild, der vises på et af hjulsættene, kopieres til samme position på det andet hjulsæt.

• Wilds, der lander på samme position på begge hjul, bliver på samme tid x5 Multiplikator Wilds.

• Scatter symboler, som lander på en position, hvor en Wild vil blive kopieret til, tælles med for at afgøre, om free games udløses/genudløses.

Held Wild Free Games Funktion

• 5 eller flere Scattere hvor som helst på begge hjulsæt udløser Held Wild Free Games-Funktionen.

• 10 Free Games tildeles.

• Alle Wilds eller x5 Multiplikator Wilds, der vises, holdes på den position i de resterende free games.

• Held Wild Free Games Funktionen kan udløses igen under Held Wild Free Games Funktionen, hvis 5 eller flere Scattere vises på tværs af begge hjulsæt.

• Indsatsværdien er den samme som i det spil, der udløste Held Wild Free Games Funktionen.

Sådan spiller man

• Vælg indsatsværdien

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet

Autospil-indstillinger (hvis tilgængelig)

• Antal spins: Autospil-sessionen stopper, når det valgte antal spin er nået.

• Tabsgrænse: Autospil-sessionen stopper, hvis dit samlede tab for Autospin-sessionen er lig med eller overstiger den valgte grænse.

• Single Gevinstgrænse: Autospil-sessionen stopper, hvis gevinsten på et enkelt spin er lig med eller overstiger den valgte grænse.

Sådan udregnes gevinster

• Alle symbolers gevinster er oplistet i gevinsttabellen for alle gevinster

Spil Muligheder

• Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen

• Lyd – Tænder og slukker for lyden

• Gevinsttabel – Beskriver funktionerne i spillet, viser alle gevinster og linjer eller måder at vinde på

• Indstillinger – Lydstyrke, Lyd og Musik

• Spilleregler – Åbner spillets regler

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder

Spilpanel

• Indsats – Viser den aktuelle indsats.

• Indsatsværdi – Ændrer den samlede indsatsstørrelse ved at ændre indsatsværdien.

• Samlet indsats – Viser den samlede indsats med den valgte indsatsværdi ganget med indsatsen.

• Maks Indsats – Indstiller indsatsværdien til det højst mulige. Ved at trykke på knappen en gang til, returnere den til sin oprindelige tilstand (kun på desktop).

• Spin Knap – Starter spillet.

• Autospil Knap (hvis tilgængelig) – Åbner Autospilindstillinger. Hvis Autospil er aktiv, stoppes Autospil ved at klikke på knappen.

• % Knap (hvis tilgængelig) – Åbner RTP Informationspanelet, som viser RTP og informationer om maksimale gevinster.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Saldo – Viser saldoen på spillerens konto.

Tastaturgenveje

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne

Ordliste

Engelsk

Dansk

Free Games

Gratis spil

Wild

Wild symboler

Scatter

Sprede

Max bet

Maks indsats

Big Win

Stor Gevinst

Super Win

Super Stor Gevinst

Mega Win

Mega Stor Gevinst

Lines

Linjer

Seneste opdatering: 19-08-2021