Queens of Ra: POWER COMBO

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 40 gevinstlinjer.

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Den viste vind over-værdi rundes ned og er næsten den højest mulige gevinst, der kan vindes på et enkelt spin.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler.

Wild-symboler har ikke en udbetaling.

Wild-symboler forekommer kun i basisspillet.

Scatter-symboler

Spillet har 3 forskelligt farvede scatter-symboler: rød, grøn og blå.

Symbolet viser sig kun i basisspillet.

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Den grafiske indsamling af Scatter-symboler i dette spil er kun til visuel underholdning og påvirker ikke udløsningen af funktionerne.

Generelle regler for Link&Win™-funktioner

Funktionen kan kun udløses under basisspillet.

Hvert Scatter-symbol kan udløse sin egen individuelle Link&Win™ med særlige funktioner.

Forskelligt farvede Scatter-symboler på samme spin kan udløse Link&Win™ med kombinerede funktioner.

3 gratis re-spin tildeles.

Kun Skarabæmøntsymboler og blanke hjul-symbolpladser dukker op på hjulene.

Under Link&Win™-funktioner udløst af blå eller grøn Scatter vil Skarabæmøntsymboler være gyldne.

Under Link&Win™-funktionen udløst af rød Scatter kan Skarabæmøntsymbolerne være gyldne, røde, blå eller grønne.

Udløsende Scattere omdannes til Skarabæmøntsymboler og holdes på plads, når alle andre symbolerpositioner re-spinner.

Hvert Skarabæmøntsymbol tildeles en tilfældig multiplikatorværdi.

De tildelte multiplikatorværdier er 0,5x, 1x, 1,5x, 2x, 3x, 5x, 7,5x, 10x og 20x.

Multiplikator-værdierne ganges med samlet indsats.

Hver Skarabæmøntsymbol, der lander, forbliver på skærmen under funktionen.

Når Skarabæmøntsymboler lander hvor som helst på hjulene, vil alle spin-tællere blive nulstillet til 3.

Funktionen slutter, når der ikke er flere re-spin tilbage, eller når der ikke er flere symbolpositioner tilgængelige.

Fyldes alle positioner, tildeles der yderligere en Mini, Major og Mega jackpot.

Mega Jackpot tildeler 5 000x den samlede indsats.

Major Jackpot tildeler 100x samlede indsats.

Mini Jackpot tildeler 10x samlede indsats.

Funktionen slutter, når gevinstgrænsen er nået.

Gevinstgrænsen er 15 000x.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Link&Win™ udløst af Blå Scatter

Det blå Scatter-symbol kan udløse Link&Win™ med Collection Power-funktionen.

Når et Skarabæmønt-symbol lander, vil alle værdier fra Skarabæmønterne, der landede på tidligere spin, blive tildelt til spilleren øjeblikkeligt.

Værdierne af Skarabæmønter, der udløser samlingen tildeles ikke i dette øjeblik.

Link&Win™ udløst af Rød Scatter

Det røde Scatter-symbol kan udløse Link&Win™ med Jackpot Power-funktionen.

Under denne funktion kan indsamling af farvede Skarabæmøntsymboler tildele en præmie.

3 røde Skarabæmønter tildeler Mega Jackpot, 3 blå Skarabæmønter tildeler Major Jackpot, 3 grønne Skarabæmønter tildeler Mini Jackpot.

Mega Jackpot tildeler 5 000x den samlede indsats.

Major Jackpot tildeler 100x samlede indsats.

Mini Jackpot tildeler 10x samlede indsats.

Når en jackpot er tildelt, vil indsamlingen af Skarabæmønter for den opnåede jackpot blive nulstillet.

Ved slutningen af funktionen bliver værdien af alle ramte Skarabæmønter tilføjet til gevinsten fra funktionen.

Link&Win™ udløst af Grøn Scatter

Det grønne Scatter-symbol kan udløse Link&Win™ med Twin Power-funktionen.

Under denne funktionen er der 2 mønstre med 5 hjul og 3 rækker.

Udløsende grønne Scatter erstattes med en Skarabæmønt og tilføjes til begge mønstre på samme position.

Begge mønstre har en individuel spin-tæller.

Når funktionen slutter, vil alle værdier fra Skarabæmønterne på begge gitre blive lagt til gevinsten fra funktionen.

Link&Win™ med kombinerede funktioner

Når der lander forskelligt farvede Scatter-symboler i basisspillet, kan Link&Win™-funktionen med kombinerede funktioner udløses.

Det grønne Scatter-symbol og det blå Scatter-symbol kan udløse Link&Win™ med Twin Power og Collection Power-funktioner.

Det blå Scatter-symbol og det røde Scatter-symbol kan udløse Link&Win™ med Collection Power- og Jackpot Power-funktioner.

Det grønne Scatter-symbol og det røde Scatter-symbol kan udløse Link&Win™ med Twin Power- og Jackpot Power-funktioner.

De røde, blå og grønne Scatter-symboler sammen kan udløse Link&Win™ med POWER COMBO-funktionen, hvor Jackpot Power-, Collection Power- og Twin Power-funktionerne alle er aktive.

Bonus-køb

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse funktionen Link&Win™.

Præmien udregnes ud fra antallet af valgte funktioner (1, 2 eller 3).

23x nuværende indsats udløser Link&Win™ med Twin Power-funktion.

35x nuværende indsats udøser Link&Win™ med Collection Power-funktion.

37x nuværende indsats udløser Link&Win™ med Jackpot Power-funktion.

54x nuværende indsats udløser Link&Win™ med Collection Power- og Jackpot Power-funktioner.

74x nuværende indsats udløser Link&Win™ med Twin Power- og Collection Power-funktioner.

88x nuværende indsats udløser Link&Win™ med Twin Power- og Jackpot Power-funktioner.

117x nuværende indsats udløser Link&Win™ med POWER COMBO, hvor Twin Power-, Jackpot Power- og Collection Power-funktionerne alle er aktive.

Funktionen spilles til nuværende indsats.

Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Oversættelse af spiltermer

MEGA, Mega Jackpot - Mega jackpot.

MAJOR, Major Jackpot - Større jackpot.

MINI, Mini Jackpot - Mini-jackpot.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Indstillinger for autospil

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Spilstyring

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Menu-knap: Viser en menu med generelle system- og spilindstillinger.

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Fortsæt-knap: Gå videre til næste skærm.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Tryk på spin-knappen under autospil afslutter den nuværende autospil-session.

Startknappen: Afslutter spillet.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Afhængig af det spil, du spiller, kan TBP-værdien være defineret som en enkelt værdi eller i forhold til de forskellige stadier eller tilstande i spillet.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 96,20 %.

Køb Bonus: 96,20 %.

Seneste opdatering: 16-08-2023