Fu Dao Le

Spillet går ud på at få gevinstgivende symbolkombinationer ved at dreje hjulene.

SÅDAN SPILLER DU

VÆLG DIN INDSATS

Tryk på knappen SAMLET INDSATS for at vælge din indsats.

SAMLET INDSATS

Denne måler viser det samlede beløb, der satses pr. spillerunde.

START SPILLET

• Klik på SPIL (knappen med en pil) for at starte dit spil.
  • Hvis dette spil indeholder en AUTOSPIL-funktion, der gør det muligt for spilleren at vælge et antal spil, der spilles automatisk efter hinanden, skal du vælge det ønskede antal spil ved at klikke på nummerknapperne, der vises, når du trykke på AUTOSPIL.
  • Klik på den samme knap for at annullere autospil.
  • En bonus standser autospil.

SAMLET GEVINST

Denne måler viser det samlede beløb, der er vundet pr. spillerunde.

SPILLEGEVINSTER

• Der er 243 gevinstkombinationer. Alle gevinster på nær for spreder-spreder udbetales, når symboler lander på tilstødende hjul fra venstre mod højre, begyndende med hjulet yderst til venstre. Spreder-gevinster udløses af symboler, der fremkommer hvor som helst på hjulene. Kun højeste lignende symbolgevinst udbetales pr. gevinstkombination. Gevinster fra forskellige kombinationer lægges sammen, og eventuelle scatter-gevinster (hvis tilgængelig) føjes til kombinationsgevinster. Udbetalingstabellen afspejler nuværende indsatskonfigurationer.
  • En eller flere WONUS i en gevinstgivende kombination fungerer som joker og erstatter alle andre symboler undtagen KUVERT 1, KUVERT 2 og KLUMPET JOKER.
  • I hovedspillet fremkommer WONUS kun på hjul 2, 3 og 4.

EKSPANDERENDE JOKERE

• I hovedspillet vil en delvis stak KLUMPET JOKER-symboler på hjul 3 skubbes op eller ned for at skabe en fuld stak KLUMPET JOKER-symboler på hjul 3.
  • En eller flere KLUMPET JOKER i en gevinstgivende kombination fungerer som joker og erstatter alle andre symboler undtagen WONUS, KUVERT 1 og KUVERT 2.
  • I hovedspillet fremkommer KLUMPET JOKER udelukkende på hjul 3.

SAMLEDE MYSTERIEHJUL

• Hvert hjul indeholder stakkede mysterie-symbolpladser, som erstattes med et tilfældigt symbol efter hvert drej med hjulene er gennemført.
  • Alle mysterie-symboler erstattes med det samme symbol ved hvert spil. Mysterie-symbolpladser kan blive erstattet med ethvert symbol undtagen KLUMPET JOKER, WONUS, KUVERT 1 og KUVERT 2.

RØD KUVERT-JACKPOT

• Før hvert drej med hjulene i hovedspillet kan KUVERT 1 blive føjet til hjul 1, og KUVERT 2 kan blive føjet til hjul 5. Hvis KUVERT 1 fremkommer på hjul 1 og KUVERT 2 fremkommer på hjul 5, tildeles Rød Kuvert-jackpotten.
  • Rød Kuvert-jackpotten kan vindes uanset indsatsniveau.
  • Symbolet med vandmærker, der fremkommer på KUVERT 1 og KUVERT 2 erstatter det angivne symbol og udbetaler som beskrevet i gevinsttabellen. Rød Kuvert-jackpotten fremkommer kun i hovedspillet.
  • KUVERT 1 fremkommer udelukkende på hjul 1.
  • KUVERT 2 fremkommer udelukkende på hjul 5.

JACKPOT BONUS-FUNKTION

• En fuld stak KLUMPET JOKER-symboler på hjul 3 kan tilfældigt udløse Jackpot Bonus-funktionen. Hvis Jackpot Bonus-funktionen udløses, skal spilleren vælge en MØNT blandt 15 mønter. Fortsæt med at vælge, indtil der ses 3 ens jackpot-muligheder:
  • 3 MAXI giver maxi-jackpotten, og Jackpot Bonus-funktionen slutter.
  • 3 STOR giver den store jackpot, og Jackpot Bonus-funktionen slutter.
  • 3 LILLE giver den lille jackpot, og Jackpot Bonus-funktionen slutter.
  • 3 MINI giver mini-jackpotten, og Jackpot Bonus-funktionen slutter.
  • Jackpot Bonus-funktionen kan vindes uanset indsatsniveau. Chancen for at vinde Jackpot Bonus-funktionen øges med indsatsen. Jackpot Bonus-funktionen fremkommer kun i hovedspillet.

GRATIS SPIL BONUS-FUNKTIONEN

• 3 spredte WONUS udløser gratis spil bonus-funktionen. Der tildeles 8 gratis spil udover en multiplikator på 2x den samlede indsats.
  • Alle gratis spil spilles med samme indsats som den gældende indsats, da gratis spil bonus-funktionen blev påbegyndt. Der kan vindes ekstra gratis spil under gratis spil bonus-funktionen, som føjes til de resterende gratis spil. For hver spredte WONUS, der fremkommer på hjul 5, tildeles der et ekstra gratis spil. Gratis spil bonus-funktionen slutter, når der ikke er flere gratis spil.
  • Under gratis spil fungerer WONUS i en gevinstgivende kombination som joker og erstatter alle andre symboler undtagen JOKER, 2x JOKER og 3x JOKER.
  • Under gratis spil fungerer JOKER, 2x JOKER eller 3x JOKER i en gevinstgivende kombination som joker og erstatter alle andre symboler undtagen WONUS, 2x JOKER og 3x JOKER.
  • Én eller flere 2x JOKER i en gevinstgivende kombination fordobler udbetalingen for den kombination.
  • Én eller flere 3x JOKER i en gevinstgivende kombination tredobler udbetalingen for den kombination.
  • Under gratis spil benyttes bonushjul, som er forskellige fra hjulene i hovedspillet. KUVERT 1, KUVERT 2, Rød Kuvert-jackpotten, de ekspanderende jokere og Jackpot Bonus-funktionen fremkommer ikke under gratis spil bonus-funktionen. Under gratis spil bonus-funktionen er der de stablede mysterie-hjul. JOKER, 2x JOKER og 3x JOKER fremkommer udelukkende under gratis spil bonus-funktionen.
  • Under gratis spil fremkommer JOKER kun på hjul 2, 3 og 4.
  • Under gratis spil fremkommer 2x JOKER og 3x JOKER udelukkende på hjul 3.
  • Under gratis spil fremkommer WONUS udelukkende på hjul 5.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 96%.

Seneste opdatering: 12-10-2018