Treasures of Kilauea

Om dette spil

Brættet består af 2 hjulsæt.

Det nederste sæt har 4 rækker og 5 hjul.

Det øverste sæt er et enkelt hjul, som spinner vandret.

Det øverste hjul har 3 positioner.

Det øverste hjul er centreret over det nederste hjul.

Begge hjulsæt spinner på hvert spil og bidrager til udbetalinger.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Den samlede indsats er baseret på det placerede start-indsats ganget med prisen på de spillede gevinstlinjer.

Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.

Gevinstlinje-regler

Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre mod højre på tilstødende hjul.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Dette spil inkluderer 40 faste gevinstlinjer.

Regler for udbetaling

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

I basisspillet forekommer wild-symboler kun under lava-spin og udbrud-spin.

Under lava-spin forekommer wild-symboler kun på de lavere hjul.

Under udbrud-spin kan wild-symboler blive placeret over alt.

Under gratis spin forekommer wild-symboler på de lavere hjul.

Wild x2-symboler forekommer kun i basisspillet.

Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Wild- og wild x2-symboler kan erstatte alle symboler, undtagen idol-, vulkan- og gratis spin-symboler.

Scatter-symboler

Gratis spin-symboler er Scatter-symboler.

Dette symbol kan forekomme i basisspillet og gratis spin.

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Gratis spin

Når Gratis Spin bliver udløst, skal spilleren vælge antallet af spin og wild-symboler baseret på antallet af viste scatter-symboler.

• 3scatter-symboler tildeler valget mellem: 15 gratis spin med 5 wilds, 10 gratis spin med 7 wilds eller 5 gratis spin med 10 wilds.
  • 4scatter-symboler tildeler valget mellem: 30 gratis spin med 5 wilds, 20 gratis spin med 7 wilds eller 10 gratis spin med 10 wilds.
  • 5scatter-symboler tildeler valget mellem: 45 gratis spin med 5 wilds, 30 gratis spin med 7 wilds eller 15 gratis spin med 10 wilds.

Under gratis spin vil antallet af oprindeligt valgte wilds tilfældigt blive vist på brættet.

Gratis Spin kan blive genudløst for at tildele yderligere spin og wild-symboler, svarende til det antal, der oprindeligt blev valgt.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til gevinsterne i basisspillet.

Jackpot-hjul

Ram idol-symbolet på den midterste plads på det øverste hjul for at udløse Jackpot-hjulet.

Jackpot-hjulet tildeler 1 af de 5 jackpotpræmier

Spin-tællere

Der er to spin-tællere oven over hjulene.

Den venstre tæller, tæller fra 10 til 0 og nulstiller herefter på efterfølgende spin.

Den højre tæller, tæller fra 50 til 0 og nulstiller herefter på efterfølgende spin.

Specialfunktioner

Vulkan-symboler efterlader en lavaramme på efterfølgende spin.

Vulkan-symboler forekommer kun i basisspillet.

Lava-spinnet forekommer, når den venstre spin-tæller når 0.

Under lava-spinnet bliver alle lavarammer wild.

Udbrud-spin forekommer, når den højre spin-tæller når 0.

Under udbrud-spin bliver alle lavarammer wild, og der tilføjes ekstra wild-symboler.

Hvis der placeres et Wild på et andet Wild, bliver det til Wild x2.

Autospil

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-sessionen. Autospil slutter, når alle spin er blevet spillet.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

Gevinstgrænse: Indstiller en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, når en enkelt gevinst når dette beløb.

Stor gevinst: Stopper automatisk, når der er vundet en stor gevinst Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Autospil spilles med den nuværende valgte indsats.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Afslutknap: Afslutter spillet.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Indsats-styring: Øg eller sænk indsats med plus- og minussymbolerne.

Info-knap: Åbner menuen Udbetalingstabel.

Menu-knap: Åbner spilmenuen.

Maks. indsats-knap: Øger indsatsen til det højeste tilgængelige niveau.

Spilmenu

Bank-knap: Viser banksiden.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Startknappen: Afslutter spillet.

Luk-knap: Lukker spilmenuen.

Lyd: Slår spillyd til.

Slå Stor gevinst til/fra: Slå visning af Stor gevinst-fejring til eller fra.

Skift splash-side: Slår splash-sidevisning til eller fra.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Min. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til min. værdi.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Betværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilindstillinger

Lyd: Slår spillyd til.

Stor gevinst: Aktiverer stor gevinst-animationer Musik: aktiverer spilmusik.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Skift splash-side: Slår splash-sidevisning til eller fra.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilterminologi

Treasures of Kilauea = Kilaueas skatte

FREE SPINS = GRATIS SPIN

WILD = WILD

MAX BET = MAKS. INDSATS BIG WIN = STOR GEVINST

SUPER WIN = SUPERGEVINST MEGA WIN = MEGA-GEVINST

EPIC WIN = EPISK GEVINST

JACKPOT = JACKPOT

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96.35%.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.