Giganimals Gigablox

Velkommen til Giganimals Gigablox Videospilleautomat!

OM SPILLET

Giganimals er en 6 x 4 hjuls Gigablox Videospilleautomat med 40 faste gevinstlinjer. Det indeholder en Wild Stigning-funktion og 2 Free Spins-funktioner.

GIGABLOX

Under basisspillet og bonusserne kan hjulene skifte til at bruge 2x2, 3x3 eller 4x4 blokke i stedet for enkelte symboler.

WILD STIGNING-FUNKTION

Et WILD STIGNING-spin kan dukke op tilfældigt i basisspillet.
Under WILD STIGNING-spin, vil et eller flere af de fire lavværdisymboler forvandles til wilds i slutningen af spinnet og udbetale eventuelle gevinster i overensstemmelse hermed. Under wild stigning-funktionen tilføjes ethvert af de fire lavværdisymboler, der er omdannet til wilds, stadig til deres respektive samling.

SAMLINGSFUNKTION

Enhver gevinst, der involverer de 4 lavværdisymboler, vil føje til samlingsmålerne på rumskibene.
Et point lægges til målerne for hver sektion af hjulene, som en lav gevinst passerer igennem.
Wilds bidrager ikke.
De point, der tilføjes til målerne, kan ganges med en multiplikator, der spænder fra x2 til x5, før de tilføjes.
Under wild stigning-funktionen tilføjes ethvert af de fire lavværdisymboler, der er omdannet til wilds, stadig til deres respektive samling.
Når en måler er helt fyldt, vil det udløser SAMLINGS FREE SPINS.
Alle 4 målere kræver en samling på 480 symboler for at være komplet.

SAMLINGSBOOST

Første gang spilleren spiller spillet, vil de fire samlinger blive boostet til spillerens fordel. De boostede værdier er:
Lilla Samling - 240 fyldt af 480
Blå Samling - 48 fyldt af 480
Grøn Samling - 96 fyldt af 480
Rød Samling - 336 fyldt af 480

SAMLINGS FREE SPINS

Free Spins udløses ved at fylde minimum en af samlingsmålerne i basisspillet.
Free Spins spilles med den gennemsnitlige indsatsstørrelse, der er blevet spillet under indsamlingen af symbolerne.
Mellem 5 og 20 Free Spins tildeles spilleren. Bemærk: De første 2 boostede samlinger giver 7 Free Spins.
Free Spins spilles med et hvilket som helst udløsende samlingssymbol, der fungerer som en wild under hele varigheden af Free Spins.
Ved starten af Free Spins ryddes de resterende samlingsmålere og nulstilles med det meget mindre mål på 25.
Enhver lavværdisymbol-gevinst tilføjer som i basisspillet til rumskibssamlingsmålerne.
Enhver måler, der er fyldt op til det maksimale, vil give yderligere 2 Free Spins, og det udløsende lavværdisymbol vil tilmed fungere som en wild i alle de resterende Free Spins.

SCATTER FREE SPINS

Scatter Free Spins udløses af 5 eller flere individuelle BONUS-symboler i syne i basisspillet. Bemærk: Bonus Gigablox-symboler er opdelt i enkelte bonussymboler.
Hvert individuelt Bonussymbol giver 1 Free Spin.
Free Spins spilles med den udløsende indsats.
Enhver lavværdisymbol-gevinst tilføjes til rumskibssamlingsmålerne.
Ved starten af Free Spins ryddes de resterende samlingsmålere og nulstilles med det meget mindre mål på 16.

UDLØSER BÅDE SAMLING FREE SPINS OG SCATTER FREE SPINS

Det er muligt for både Samlings Free Spins og Scatter Free Spins (kræver 5 eller flere scatter symboler) at blive udløst på det samme basisspin. Når dette sker, vil kun Samlings Free Spins blive spillet, med de samme regler som beskrevet i afsnittet 'SAMLINGS FREE SPINS' ovenfor. Dog vil antallet af Samlings Free Spins, der tildeles, blive øget med antallet af scatter symboler i syne.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul. Kun de gevinstlinjer, der er aktive, som afhænger af hjulets højde, kan give gevinster. En gevinstlinje kan være delaktiv for 3 af en slags-gevinster, hvis de første tre hjul er høje nok til at være på linje med de første tre point på gevinstlinjen. Ligeledes kan en gevinstlinje kan være aktiv for 4 af en slags-gevinster, hvis de første fire hjul er høje nok til at være på linje med de første fire point på gevinstlinjen.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske Gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk, 5 i træk og 6 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Det ovenstående inkluderer ikke BONUS symbolerne, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
  • Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.
  • Der kan være en uoverensstemmelse mellem summen af de individuelle gevinster i samlingen af free spins fra det, der vises i den samlede gevinst. Den samlede gevinst-slutskærm viser den endelige afrundede gevinst.

SPILMULIGHEDER

Klik på ikonet for valgmuligheder for at få vist indstillingspanelet.

• Lobby – Tager spilleren tilbage til operatørens lobby
  • Gevinsttabel – Viser spiloplysningerne (gevinsttabel, gevinstlinjer, osv.)
  • Regler – Viser siden med regler
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Indsats – Viser et panel til ændring af den aktuelle indsats
  • Fuldskærm – Tænder og slukker for fuldskærmtilstand.
  • Lyde – Tænd og sluk for lyden.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af aktive linjer.
  • Ændring af indsats – Viser et panel til ændring af den aktuelle indsats
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Autospil (hvis tilgængelig) – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetaling.
  • Kredit – Viser spillernes saldo.
  • Indstillinger – Viser panelet med spilindstillinger

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 5, dateret 28/03/2023. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

Seneste opdatering: 11-04-2023