Monkey Paradise Bonus

Mål med spillet:

Monkey Paradise Bonus er en spilleautomat med tre hjul, én betalingslinje og et JUNGLE BONUS-bonusspil, der giver dig chance for at vinde ekstra kontanter. Få tre bonussymboler i en betalingslinje i et almindeligt spil for at udløse JUNGLE BONUS-bonusspillet.

Spilinformation:

• Spillet kan spilles i to tilstande: Almindeligt spil og alternativt spil

Sådan spiller du:

• Angivelse af 'INDSATS': Når du går ind i spillet, er standardindsatsen 1 USD. Du kan vælge at forøge eller reducere din indsats ved at bruge pil op-knappen eller pil ned-knappen til højre for indikatoren 'BET'. Hvis din spilsaldo er mindre end 1 USD, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb.
  • 'Hjælp': Spillereglerne kan gennemses ved klik på knappen 'Help' i bunden af skærmen.
  • 'GEVINSTOVERSIGT': 'GEVINSTOVERSIGT' kan ses i højre side af spilvinduet. Udbetalingen for hver vindende kombination justeres i forhold til indsatsbeløbet.
  • Spin: Når hjulene stopper, vil en eventuel vinderkombination blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Hver vinderkombination angives ved, at der afspilles en unik animation på spilskærmen, og den respektive udbetaling blinker i gevinstoversigten. Den samlede gevinst vises under hjulene som en besked og desuden i 'PAID'-måleren.
  • Spillet kan spilles i to tilstande: Almindeligt spil og alternativt spil.
  • Vælg 'Regular Play' nederst til højre på skærmen for at indstille spillet til at udbetale spillets normale gevinster. Det svarer til, at der skal være tre ens symboler på betalingslinjen. Hvis du vælger denne mulighed, oplyses sektionen 'Regular Play', og sektionen 'Alternate Play' blændes ned i gevinstoversigten. Almindeligt spil (Regular Play) er standardindstillingen for spillet.
  • Vælg 'Alternate Play' nederst til højre på skærmen for at indstille spillet til at fungere i alternativ spiltilstand. 'Alternate Play' (alternativt spil) vil kun udløse gevinst, hvis ingen af de kombinationer, der er vist i sektionen 'Regular Play' forekommer. Hvis du vælger denne mulighed, oplyses sektionen 'Alternate Play', og sektionen 'Regular Play' blændes ned i gevinstoversigten.
  • I alternativ spiltilstand, udløses Jungle Bonus-bonusspillet ikke, selvom der er tre bonussymboler på en betalingslinje.
  • Jungle Bonus-bonusspil: Bonusspillet udløses, når tre bonussymboler vises på betalingslinjen i et almindeligt spil (Regular Play). Spilskærmen ændrer sig, og bonusspilskærmen åbnes. Ved gennemførelse af bonusspillet vender hovedspilskærmen tilbage.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin. Du skal blot klikke på 'Spin' for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge pil op-knappen og pil ned-knappen til højre for indikatoren 'BET', som forklaret ovenfor.
  • Kredit: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'Credit'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'Credit' og 'BET'.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Hvis du klikker på GAME RULES, får du vist spillereglerne og spillets versionsnummer.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil variale.
  • Klik på 'Exit Game' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler:

• Alle gevinster udløses kun på betalingslinjen.
  • Tre bonussymboler på betalingslinjen udløser Jungle Bonus-bonusspillet.
  • Jungle Bonus-bonusspillet udløses kun, når spiltilstanden er almindeligt spil (Regular Play).
  • Betalingslinjepræmier udbetales i henhold til de udbetalinger, der vises i hovedspilvinduet.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil

JUNGLE bonusspil gameplay:

• Hvis du får tre BONUS-symboler på betalingslinjen i et almindeligt spil, aktiveres JUNGLE Bonus-bonusspillet, hvor spilleren kan vinde op til 200 X indsatsen.
  • I JUNGLE Bonus-bonusspillet får spilleren vist en bonusspilskærm, der viser otte abeidoler, der holder nogle kokosnødder.
  • Hver kokosnød indeholder bonuskontanter.
  • Spilleren skal vælge tre af de otte abeidoler.
  • Når du klikker på abeidolet, revner kokosnødden, og bonuskontanterne afsløres.
  • Når et abeidol er blevet valgt, forbliver den tilhørende kokosnød åben og kan ikke vælges igen under denne bonusrunde.
  • Når bonuskontanterne er afsløret, føjes de til måleren 'Bonus Winnings' i bunden af bonusspilskærmen. Denne værdi stiger, efterhånden som du åbner flere abeidoler.
  • Når alle tre abeidoler er valgt, vises der en fejringsmeddelelse, og bonusspillet slutter. Spilleren vender herefter tilbage til hovedspillet, hvor den samlede gevinst fra bonusspillet føjes til spillerens spilsaldo.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er :

I det almindelige spil er den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil 93.87%

Hjulrækkerne for det alternative spil er anderledes end i hovedspillet og giver en teoretisk gevinst til spilleren på 93.82%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet. Log ind igen, hvorefter du vil kunne se resultatet i dine spillogger ved at klikke på knappen ‘Spillogger’. Du kan også se resultaterne ud fra din Party Account variale -saldo. Hvis du fortsat oplever problemer, skal du kontakte vores kundeservice-team.

Hvis du bliver afbrudt midt i en bonusrunde, vil du blive spurgt, om du vil færdiggøre dette bonusspil, når du logger på igen. Du kan genoptage det samme spil eller spille et andet spil efter eget valg, når du har færdiggjort bonusrunden.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022