Razor Shark

SPILINFORMATION

Razor Shark er en spillemaskine med 5 hjul, 20 linjer og 4 symboler pr. hjul. Funktionerne i spillet omfatter Wild-symboler, gratis spil og mystiske stakke.

Mystiske stakke-funktionen har 2 underfunktioner knytte til den: Puf og Afslør-funktionen og Skarp Afsløring-funktionen.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spil-knappen for at spille. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Valg af indsats

Når man vælger en indsats, skifter symbolerne på hjulene til de symboler, der var på hjulene i slutningen af det sidste spil, der blev spillet på den valgte indsats. Hvis spillet ikke tidligere er spillet på den valgte indsats, udfyldes hjulene med standardsymboler.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Regler for udbetalinger

En linjegevinst vindes, når et antal ens symboler fremkommer fortløbende på linjen fra venstre mod højre. Kun en linjegevinst kan blive tildelt på en enkel gevinstlinje. Værdien af den højeste linjegevinst bliver altid tildelt. Alle gevinster forekommer på gevinstlinjer. Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på indsatsen pr. linje.

Wild-symbol

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet.

Scatter-symbol

Sømine-symbolet er et Scatter-symbol. Hvis 3 Scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene, udløses Gratis spil-funktionen. Yderligere Scatter-symboler giver +1 gratis spil, da hver +1 puffer de mystiske stakke 1 plads.

Mystiske stakke

De mystiske stakke er stakke af 4 symboler, som kan lande hvor som helst på hjulene. Når de mystiske stakke lander, udløses Puf og Afslør-funktionen.

Puf og Afslør-funktion

Når Puf og Afslør-funktionen udløses, åbnes de mystiske stakke og afslører enten gevinstgivende symboler eller Gylden Haj-symboler.

Når de mystiske stakke lander og afslører gevinstgivende symboler, udbetales alle ens symboler fra venstre mod højre på en gevinstlinje.

Når de mystiske stakke lander og afslører en Gylden Haj, udløses Skarp Afsløring-funktionen.

Skarp Afsløring-funktion

Skarp Afsløring-funktionen udløses, når den mystiske stak afslører den Gyldne Haj. Ved udløsning drejer hver symbolplads i den mystiske stak og lander på enten en indsatsmultiplikator eller på Scatter-symboler.

Indsatsmultiplikatormønter - Indsatsmultiplikatormønter vil have en værdi på mellem 1x og 2500x. Når alle de mystiske stakkes symbolpladser udløser en gevinst, gøres alle indsatsmultiplikatormønter op og udbetales.

Scatter-symboler - Scatter-symboler kan lande under Skarp Afsløring-funktionen. Hvis der forekommer 3 Scatter-symboler under Skarp Afsløring-funktionen, udløses Gratis spil-funktionen, efter alle gevinster er udbetalt. Yderligere Scatter-symboler giver +1 gratis spil.
Hvis 3 Scatter-symboler er landet udenfor de mystiske stakke, kan Skarp Afsløring-funktionen kun afsløre Scatter-symboler, som tildeler +1 gratis spil i Gratis spil-funktionen.

Hvis de mystiske stakke afslører gevinstgivende symboler, udbetales eventuelle gevinstlinjer. Når spilleren trykke på Spil igen, vil de mystiske stakke blive puffet 1 plads ned, mens de resterende hjul drejes som normalt. Denne proces gentages, indtil der ikke er flere mystiske stakke på hjulene.

Hvis de mystiske stakke afslører Gylden Haj-symboler, udløses Skarp Afsløring-funktionen, som tildeler spilleren indsatsmultiplikatormønter og Scatter-symboler

Gratis spil-funktionen

Hvis 3 eller flere Scatter-symboler lander hvor som helst, udløses Gratis spil-funktionen.

Når gratis spil-funktionen starter, fyldes andet og fjerde hjul med mystiske stakke.

Under gratis spil gøres en multiplikator gældende for alle gevinster. Multiplikatoren starter ved 1x. Hver gang Puf og Afslør-funktionen udløses, øges multiplikatoren.

Gratis spil fortsætter, indtil der ikke er flere synlige mystiske stakke.

Skarp Afsløring-funktionen kan også udløses under Gratis spil, men vil kun afsløre indsatsmultiplikatormønter og Scatter-symboler, som puffer de mystiske stakke 1 plads.

Yderligere information

Uafsluttede spil afsluttes automatisk efter 2 dage. Alle gevinster fra den automatiske afslutning indbetales på spillerens konto.

Hvis en ikke-afsluttet spillerunde ikke kan afsluttes, returneres indsatsen til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE.
Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.70%.

Version 2.0.28 26-03-2021