Hellapenos

Spilleregler:

Bemærk: Hel apeños computerspil emaskinen omtales som Hel apeños, spil et el er spil.

Hel apeños er en computerspil emaskine med 5 hjul og 100 forbundne gevinstlinjer. Spil et byder på multiplikator-wild- symboler, udvidende djævlesymboler og et bonusspil med gratis spins og genudløsere. Den teoretiske tilbagebetaling til spil er er 96,19 %.

En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte indsatsniveau.

Autospil spil er automatisk spil et i det antal runder, som blev valgt på autospilsiden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.

Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel en.

Kun den længste gevinst pr. gevinstlinje udbetales set i rækkefølge fra venstre mod højre uden mel emrum og i kombinationer i henhold til gevinsttabel en.

Wild-symbolerne erstatter al e andre symboler med undtagelse af Scatter-symbolet.

Symbolerne på de to hjul yderst til venstre vil altid optræde stablet i grupper af 2-5 symboler. Hvis de to hjul yderst til venstre består af identiske symbolsæt, vil 1-3 multiplikator-wild-symboler blive vilkårligt placeret på hjul 3-5.

Multiplikator-wild-symbolet (værdi på x2) kan erstatte al e andre symboler med undtagelse af Scatter- og udvidende djævlesymboler. En gevinst på en forbundet gevinstlinje, som inkluderer et el er flere multiplikator-wild-symboler, vil blive ganget med deres multiplikatorer.

Den maksimale, samlede multiplikator fra multiplikator-wild-symboler, som danner en del af en enkelt gevinstlinje, er x8 (2x2x2).

Det udvidende djævlesymbol kan optræde på hjul 3-5 med maksimalt ét pr. hjul. Hvis symbolet er en del af en gevinstgivende kombination, udvides det, så det dækker hele hjulet og erstatter al e symboler med undtagelse af Scatter- symbolet. Det vil ikke fungere som wild, hvis det ikke udvides.

Hvis et udvidende djævlesymbol udvides gennem et el er flere multiplikator-wild-symboler, forvandles det til en multiplikator (værdi på x2), som tilføjes til hele hjulet. Hvis en gevinstgivende kombination inkluderer mere end ét udvidende djævlesymbol med en multiplikator, vil multiplikatorværdierne blive ganget sammen og derefter tilføjet gevinsten. Den samlede multiplikator fra multiplikator-wild-symboler, som danner en del af en enkelt gevinstlinje, spænder fra x2 til x64.

3 Scatter-symboler, som lander hvor som helst på hjul 3-5, vil udløse bonusspil et, der består af 7 gratis spins. I bonusspil et vil udvidende djævlesymboler, som lander hvor som helst på hjul 3-5, aktivere dette hjul under resten af bonusspil et. Det aktiverede hjul vil automatisk præsentere et nyt udvidende djævlesymbol på det pågældende hjul ved hvert spin. Hvis det udvidende djævlesymbol er en del af en gevinstgivende kombination, bliver symbolet udvidet til at dække hele hjulet og giver hele hjulet wild-status. Det vil ikke fungere som wild, hvis det ikke udvides.

Et udvidende djævlesymbol, som lander på et hvilket som helst af hjulene 3-5, vil udløse 3 nye gratis spins - og op til 9 gratis spins pr. bonusspil (én genudløser pr. hjul).

Bonusspil et gennemføres med det samme indsatsniveau som det spin, der udløste bonusspil et.

Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.

I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige.

Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens afslutning.

Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 5000. Hvis man når denne grænse, bliver spilrunden

afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Køb af en funktion kan blive gennemført til en pris, som svarer til størrelsen af den aktuel e indsats ganget op. Et køb starter et spin med et slutresultat, der udløser bonusspil et. Den teoretiske udbetaling er 96,31%. Al e slutresultater af et funktionskøb udbetales i henhold til gevinsttabel en og i forhold til indsatsstørrelsen. Køb af funktion-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i al e lande.

Nogle funktioner vil muligvis ikke være tilgængelige på din enhed.

Ordbog

Seneste opdatering: 18-12-2023