Top Gun

Mål med spillet:

Top Gun er en femhjuls-spilleautomat med 20 betalingslinjer og en ’gratis spin’-funktion, der udløser yderligere spin, samt et temaspil som bonusrunde, der giver dig chancen for at vinde ekstra præmier. Spillet indeholder også et Top Gun-jokersymbol. Top Gun-jokersymbolet træder i stedet for alle symboler undtagen det spredte F14-symbol. Top Gun-temaspillet udløses af tre eller flere spredte F14-symboler. Gratis spin-funktionen aktiveres tilfældigt, når et jetfly flyver over hjulene.

Spilleinformation:

• Du kan satse på op til 20 linjer. Betalingslinjerne vises under betalingslinjeområdet, der findes på skærmen med gevinstoversigten (Hjælp).

Sådan spiller du:

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt 20 linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis venstre-pil-knappen eller højre-pil-knappen, der findes under indikatoren 'LINES' på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke.
  • Angivelse af 'INDSATSER': Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på 0,25 EUR pr. linje for alle 20 linjer, hvilket giver en samlet indsats på 5 EUR. Du kan vælge at forøge eller reducere din indsats pr. linje ved at klikke på venstre-pil-knappen eller højre-pil-knappen, som findes under indikatoren 'BET'. Hvis din spilsaldo er mindre end 5 EUR, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Maks. indsats: Klik på 'MAX BET' for at spille med 20 linjer og 50 EUR pr. linje. Denne mulighed er kun aktiv, hvis din spilsaldo er stor nok.
  • Antallet af valgte linjer ganges med 'indsats pr. linje', og det samlede indsatsbeløb vises under måleren 'TOTAL BET', som er placeret nederst til venstre i spilskærmen.
  • 'REGLER': Du kan gennemse spillereglerne ved at klikke på knappen 'HELP' nederst til venstre i skærmen. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen 'GAME' i skærmen med regler.
  • 'GEVINSTOVERSIGT': 'GEVINSTOVERSIGT' kan ses ved at klikke på knappen 'GEVINSTOVERSIGT', der er placeret i skærmen med spilleregler. Hvis du vil udregne udbetalingen, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Bemærk, at hvis du vil udregne udbetalingen for det spredte F14-symbol, skal du gange den pågældende gevinst med den samlede indsats. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen 'GAME'.
  • Spin: Når hjulene stopper, vil eventuelle vinderkombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive tilskrevet i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives, ved at deres betalingslinjer bliver oplyst, og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at det tilsvarende symbol bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en besked. Gevinsterne for de individuelle linjer vises til højre for hjulene ud for hver linje med gevinst.
  • Temaspil: Top Gun-bonusrunden udløses, når tre eller flere spredte F14-symboler vises hvor som helst på de fem hjul. Spilskærmen ændrer sig, og temaspilskærmen med bonusrunden åbnes. Når du har gennemført bonusrunden, vender du tilbage til hovedspilskærmen.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin. Du skal blot klikke på 'SPIN' for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge venstre- og højre-pil-knapperne under indikatorerne 'BET' eller 'LINES', som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'CREDIT'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'CREDIT' og 'TOTAL BET'.
  • 'AUTO-SPIN': Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge blandt de forskellige muligheder for "håndfri" betjening af spillet. Valgmulighederne under denne funktion er:
    • Antal spin: Spillet gennemløber automatisk det antal spin, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst er lig med eller mere end: Spillet kører automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller overstiger det beløb, der er valgt i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet kører automatisk, indtil næste sejr forekommer.
    • Spin indtil bonusrunde udløses: Spillet kører automatisk, indtil den næste tema- eller bonusrunde udløses.
    • Spin indtil min saldo overskrider: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er større end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under 'CREDIT' og 'TOTAL BET'.
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet kører automatisk, indtil spilsaldoen er mindre end eller lig med det angivne beløb. Bemærk, at "spilsaldo" betyder summen af beløbene under 'CREDIT' og 'TOTAL BET'.
    • Spil hurtigere: Denne valgmulighed giver dig mulighed for at spille hurtigere end normalt ved at mindske pausetiden. Du skal have valgt mindst én af de andre tilgængelige Auto-Spin-valgmuligheder, før du kan vælge 'Spil hurtigere'.
  • Hvis du vil gøre brug af auto-spin-funktionen, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til venstre i skærmbilledet. Når autospin-vinduet åbnes, skal du markere afkrydsningsfelterne ved siden af den eller de indstilling(er), du vil spille med. Vælg fra rullemenuen, hvor det måtte være relevant. Klik på 'START' for at aktivere de valgte indstillinger og starte spin. Klik på 'ANNULLER' for at vende tilbage til spilskærmen.
  • Du kan deaktivere 'AUTO-SPIN' ved at klikke på knappen 'STOP SPIN'. Hvis drejningen er i gang, stoppes 'AUTO-SPIN', når den igangværende drejning er færdig. Ellers stoppes 'AUTO-SPIN' med det samme.
  • Hvis du spiller med flere indstillinger for 'AUTO-SPIN', vil den betingelse, der opfyldes først, have fortrinsret frem for de øvrige, og de resterende aktiverede betingelser blive ignoreret. Du kan derefter vælge enten at bruge de samme indstillinger igen eller vælge ny(e) indstilling(er) og fortsætte med 'AUTO-SPIN'.
  • Bemærk: Indstillingen 'AUTO-SPIN' er ikke tilgængelig i PlayMoney-tilstand.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på 'VERSION' for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på ‘RE-BUY’ for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil Account variale.
  • Klik på 'FORLAD SPIL' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler:

• Samtlige symboler giver kun gevinst fra venstre mod højre med undtagelse af det spredte F14-symbol.
  • Kun den højeste gevinst på hver oplyste linje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. betalingslinje.
  • Spredte gevinster ganges med det samlede indsatsbeløb.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinjegevinsterne.
  • Gevinster forekommer kun på valgte linjer. Dette gælder ikke spredte symboler, som udløser gevinst hvor som helst.

Freespin:

• Der tildeles gratis spin tilfældigt, når jetflyet flyver over hjulene.
  • Der tildeles et tilfældigt antal gratis spin. Beskeden under hjulene viser, hvor mange gratis spin, du har tilbage.
  • Alle gratis spin spilles med det samme antal linjer og samme indsats pr. linje som det spin, der udløste de gratis spin.
  • Gratis spin kan ikke udløse flere gratis spin.
  • Top Gun-temaspillet kan ikke udløses under gratis spin

Game Play funktion:

• Top Gun-temaspillet udløses af tre eller flere spredte F14-symboler på hjulene.
  • Der vil være seks MIG-fly henover tre bølger.
  • Din mission er at skyde så mange fjendtlige MIG-fly ned som muligt ud af disse seks MIG-fly.
  • For hvert nedskudt MIG-fly får du en gevinst på 25 x din samlede indsats. Hvis du rammer ved siden af et MIG-fly, får du ikke nogen gevinst.
  • Du kommer tilbage til hovedspillet ved at klikke på 'FÆRDIG' eller hvor som helst på temaspilskærmen.
  • Temagevinstbeløbet lægges til eventuelle betalingslinjegevinster eller spredte gevinster, der allerede er vundet.
  • Top Gun-temaspillet kan ikke udløses under gratis spin.

Paytable:

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.163%.

Pay Lines:

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i basisspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen ‘Spillogger’, når du er logget ind igen. Hvis du fortsat oplever problemer, kan du kontakte vores kundeservice døgnet rundt, alle ugens dage.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst en bonusrunde eller midt i en bonusrunde, vil softwaren automatisk starte bonusrunden, når du er logget på igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet fra der, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Top Gun © 2008 Paramount Pictures. Alle rettigheder forbeholdes.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022